- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
Sagol canim
Evet bende Fransa'dayim tam olarak 93 bolgesinde yasiyorum.
Ogrenciyim, ailemle yasiyorum, evlenecek adami buldum para yok
Iftari bekliyorum acayip susadimmmmmmmm
Aklima gelenler bunlar
Ya sen?
Hadi gozun aydin canimm,benimde vardi tr den almistim burda degistirdim,ama tafige cikamadim pek araba surmeyide unuttum boylecekizlaaaaaaar cok mutluyum cok ehliyetimi aldim,burda ehliyet almanin ne zor oldugunu bilirsiniz aldim kurtuldum cok sukurr darisi olmayanlara
Kizzz 93 neresindesin ???
Ben evliyim 2 senelik canim 2 sene oldu buraya geleli iste,alistim yavas yavas aciliyorum iste fransayi kesfedicem iyice
kizlaaaaaaar cok mutluyum cok ehliyetimi aldim,burda ehliyet almanin ne zor oldugunu bilirsiniz aldim kurtuldum cok sukurr darisi olmayanlara
hayirli olsun canim allah kazasiz belasizz kullanmak nasip etsin nasil aldin fransizdanmi turktenmi tercumanla tek basinami
Gizz noruyonnn nasil gidiyor hamilelik annemm
Anladim canim dikkat etmen lazim aman iyi olsunda bebek gerisine bakmanoruyum bacim randevuler kan aldirmalar hic bitmiyor bugun gene doktordaydim bebisi gorduk 4ayimiza giris yaptik bugun 2 ve 3.aylar cok zor gecti bulanti kusma halsizlik bi takim problemler neyseki bugun biraz rahatladim pazar aksam nevsehirdeyim allah izin verirse onun hazirliklarina basladim sen napiyosun nasilsin bebek konusunda bi gelisme varmi
ALLAHÜMME INNEKE AFÜVVÜN TÜHIBBÜL AFVE FA'FÜ ANNI.
ALLAH' IM, MUHAKKAK SEN AFFEDICISIN VE AFFETMEYI DE SEVERSIN, BENI AFFET.
sevgili peygamberimiz (s.a.v.) buyurdu :
- "kadir gecesi (bu duayi) okuyunuz."
dualarda bulu$mak dilegi ile hayirli kandiller arkada$lar..
Hayırlı yolculuklar canım bizim yerimizede söyle bir tur atnoruyum bacim randevuler kan aldirmalar hic bitmiyor bugun gene doktordaydim bebisi gorduk 4ayimiza giris yaptik bugun 2 ve 3.aylar cok zor gecti bulanti kusma halsizlik bi takim problemler neyseki bugun biraz rahatladim pazar aksam nevsehirdeyim allah izin verirse onun hazirliklarina basladim sen napiyosun nasilsin bebek konusunda bi gelisme varmi
herkesin Kadir gecesi mübarek olsunAnladim canim dikkat etmen lazim aman iyi olsunda bebek gerisine bakma
Hadi hayirli yolculuklar canim benim yerime hava al orda
Bende napiyim canim evdeyim genelde bi yere gitmiyorum disariya cikasim gelmiyo iste bebek konusunda da bir gelisme yok en son bi tahlil kaldi ondada bayan bulamadik analiz icin esim yaptirtmadi bundada vardir bi hayir dedim 1 ay ertelendi son tahlil de iste... Dua ediyorul once daha muhtaclara sonrada kendime Allah buyuktur insAllah benimde bebegim olur bi gun
hayırlısı olsun canım insss bu mübarek gunde duaların kabul olur kucağın bebislerle dolar
Allah razi olsun canim,Seninde mubarek olsun kadir gecen... Allah dualarini kabul etsin insAllah...
Hoşgeldinnnn aramıza evet topik sessiz kaldı kızlar canlanamadi gittiGercektende sessiz topic :))
Kizlarrrr burayi bos birakmayin!
aminnnnALLAHÜMME INNEKE AFÜVVÜN TÜHIBBÜL AFVE FA'FÜ ANNI.
ALLAH' IM, MUHAKKAK SEN AFFEDICISIN VE AFFETMEYI DE SEVERSIN, BENI AFFET.
sevgili peygamberimiz (s.a.v.) buyurdu :
- "kadir gecesi (bu duayi) okuyunuz."
dualarda bulu$mak dilegi ile hayirli kandiller arkada$lar..
gözün Aydın kazasiz belasiz inssskizlaaaaaaar cok mutluyum cok ehliyetimi aldim,burda ehliyet almanin ne zor oldugunu bilirsiniz aldim kurtuldum cok sukurr darisi olmayanlara
Iyidir sen noruyon kiz bende savuru yedim sigara keyfi yapiuom
kizlaaaaaaar cok mutluyum cok ehliyetimi aldim,burda ehliyet almanin ne zor oldugunu bilirsiniz aldim kurtuldum cok sukurr darisi olmayanlara
Slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz Erva berfin 06/08 sabah 4.15 te aramiza katildi suan hersey yolunda
Bende napiyim iyim ramazanda kimse gelmiyor kk ya galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?