- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
sorma yani ... ...
kiz ruzgargulu pasta yaptin mi? butun gundur ugramadiislak kek yaptim ben, cay da var gelseniz ya bana
Kilo isine fazla kafayi takma sen elbet alir kiloyu onemli olan saglikli olmasi genelde ilk bebek zayif doguyor benim ilk oglum 3300 kg dogdu 2.oglum 2930 kg 47.5 cm dogdu kucucuk birseydi esim bile bakinca tuhaf oldu hastanede 1 hafta kaldi cikista 2750 kgydi ilk oglum az verdi verdiginide aldi hastanede kucugu vermis olarak cikti evde tam 10 gunde kendini toparladi hizlica kilo aldi zati zamaninda dogsaydi oglum 5 kgye yakin dogardi dr demesi zayif cocuk daha cabuk gelisyor benim oglan masallah simdi kilosu cok fazla daha 18 aylik once inanmiyordum ne zaman kilo acak simdide vermesini istiyorum cok goze geliyor anasi bunu neyle besledinde boyle kilolu benim ilk oglumda cok kiloluydu simdi o kilodan eser yok bebege iyi bir bakim beslenme nasil kilo alip buyudugunu farkedemiceksin bile....ben hergun dus aldirdim kisin ortasinda birde sutumde cok yagli sadece kendi sutumu verdigim halde kilolu oldu....kiloya hic kafani takma sen....
Geliriz inss merak etme ben onceden cok pasta cesidi yapardim bu kucugu dogdugundan beri ne heves kaldi nede ugrasacak zaman....
sorma yani ... ...
kiz ruzgargulu pasta yaptin mi? butun gundur ugramadiislak kek yaptim ben, cay da var gelseniz ya bana
Kiz iki tanede kolay değil Allah yardımcın olsun
Kizlar Nbr nasilsiniz y'a bizim civciv ve tavuklarimiz vardi Annemgilin bahcesinde 3 civciv ve 1 tavugu y'a kopek yada tilki yemis kopek karsi komsunun kopegi giriyo bazen tilkide annemgilin bahcesi tam ormanla birlesik ordan geldi sanirim cok uzuldum
Ayy kiyamam ben onlara
Benimde civcivlerimi gelincik oldurup kanini emip kacmisti
Nasilsin canim ? Agrilarin varmi ? Sonlara yaklastin az kaldi Allah kurtarsin canim insAllah kolay dogum olur.. Artik bebisten haberler aliriz onumuzdeki aya
Kimsede gelmiyo canim sklyo benim
Hu huu ben geldim
Evde hala internet ve telefon yok cok sinir bi durum .. Civcivlere uzuldim ama benim pek de hayvansever oldugum soylenemezhele kanatli hayvan fobim var diyebilirim ..
Ben valiz yapiyorum genel olarak bitirdim sayilir. Ufak tefek eklemeler kesin cikar.. Bana da dua edin yolculuk icin.. Allah selametlin versim butun yolculara ins
aminn insAllah.. dualarimda sen gibi butun kardeslerime yer veriyorum Allah yardimcin olsun canim..Ayy sorma cok uzuldum vallahi bende civcivlere agrilarim basladi hafif hafif dogumda az kaldi dualarinizsa béni unutmayin rabim saglikla Bebegimi kucama almayi nasip eder insallah
Iste yen herkezede tatirsin bu duygu
Hayirli yolculuklar dilerim canim sanada... Allah cumlemize kazasiz belasiz hayirli yolculuklar nasip etsiin insAllah...Hu huu ben geldim
Evde hala internet ve telefon yok cok sinir bi durum .. Civcivlere uzuldim ama benim pek de hayvansever oldugum soylenemezhele kanatli hayvan fobim var diyebilirim ..
Ben valiz yapiyorum genel olarak bitirdim sayilir. Ufak tefek eklemeler kesin cikar.. Bana da dua edin yolculuk icin.. Allah selametlin versim butun yolculara ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?