- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
Amiin gulum..
Yolculuk iki gun sonra sali gunu yani.. Pazartesi yol icin acma yapmayi dusunuyirum o gun valizlerle ugrasmak istemiyorum
Ucakla Gitmicenmi. Annenlere gidiyosun demi nerde kaliyo annler
Esimin ailesunin eviyle bizim evimiz uzak degil. Simdi esim kv ve kp ile hep birlikte gidicegimiz icin mecburen valizimi falan kayinp nin evine birakirim ordan bize gecerim zaten kismetse babam alicak bizi.. Esim gelmedigi zaman surekli annemdeyim ama ..
Ay Benim kv nin de parmagi iltihap oldu davul gibi sisti..operasyonla aldilar iltihapi kolu agariyomus oldugu gibi..
Kizlar Nbr nasilsiniz y'a bizim civciv ve tavuklarimiz vardi Annemgilin bahcesinde 3 civciv ve 1 tavugu y'a kopek yada tilki yemis kopek karsi komsunun kopegi giriyo bazen tilkide annemgilin bahcesi tam ormanla birlesik ordan geldi sanirim cok uzuldum
Noldu be güzelim? Hadi benimki hamilelik sendromuna girdi seninkine noluyo?
ay dert etme senin icin salata yaparim kiz :)
o blog gercekten cok guzel lapinu. kadin masallah bayagi maharetli tecrubeli bir kadin.. cok sey denedim ordan, ilk yapmamda bile guzel tuttular..
Bi kac gun giremedim,iyim saolasin sen nasilsin canim ?Ruzgargulu napiosun nerelerdesin? İyimisin??
Geldimrüzgoş hadi ama gel artık nasılsın merak içindeyim:18::18:
ne haber kızlaaaarrr
:66
Bi kac gun giremedim,iyim saolasin sen nasilsin Canim?
Cok sukur Bende iyiyim... Hic gorunmuyodun merak etmmistim seni
Ben buralardayim canim bi kac gun gelmedim iste.. Sen napion nasilsin ?
Bi yaramazlik yok... Ugrasiyorum iste... Dert bolumunde geziniyom daha cok:)
,Buarada ramazan i serifin hayirli olsun...
Allah bu mubarek ayda dualarini Kabul eder insaAllah...
Amin,seninde kabul olsun insAllah... Artik sahurda ne var,iftarda ne var bolumlerine gecebilirim
Evet aynen...
Hangi bolumleri geziniyosun en cok? Bura haric pek bi tarafta goremiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?