Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Amiin gulum..
Yolculuk iki gun sonra sali gunu yani.. Pazartesi yol icin acma yapmayi dusunuyirum o gun valizlerle ugrasmak istemiyorum

Ucakla Gitmicenmi. Annenlere gidiyosun demi nerde kaliyo annler

Kiz ucakla gidicez de oglum acikinca doyurucu kendi kendine temiz temiz yesin diye yapicam. Ogluma yani :) Bi de patates kizartsam mi diyorum. Cok seviyo sorun etmez yer kendi :44:
zaten istanbulda trafik felaketmis ucak da rotar yapmaz insallh..ordan feribotla yalovaya geciyoruz. Yalovaliyiz biz canim ..
Yol beni korkutuyo ya sag salim ulassak insallh..

Esimin ailesunin eviyle bizim evimiz uzak degil. Simdi esim kv ve kp ile hep birlikte gidicegimiz icin mecburen valizimi falan kayinp nin evine birakirim ordan bize gecerim zaten kismetse babam alicak bizi.. Esim gelmedigi zaman surekli annemdeyim ama ..
Ay Benim kv nin de parmagi iltihap oldu davul gibi sisti..operasyonla aldilar iltihapi kolu agariyomus oldugu gibi..

Son düzenleme:

Gecmis olsun canim,ay ne zordur kiz Allah sifa versin... Onu ben biliyorum cok agrir yara olur felan halk arasinda bisey diyolar hatta adina unuttum... Sanirsam o dedigin :44:
Bende artik hayata dolu taraftan bakmaya calisiyorum,ne olursa olsun birgun benimde cocugum olcak bundan eminim AMa bugun,ama yarin... Allah herseyin en iyisini bilir...
Ramazanda da hatime basliycam.. Allah kabul etsin cumlemizinkini.. AMin...
Kizlardan ses seda yok hepside gittiler

Ay sen civciv diyince ablamin civcivleri aklima geldi 8 tane almisti...birde bize gelince hepsini getirmisti ayyy balkonumu mahvetti o civcivler o neydi oyle 2 tane balkon halim cope gitti...guya ablam gidecegi zaman ben disardayken balkonumu temizlemis ne temizlik ama civcigin sictigi hersey cope atti ablam kokten bir temizlik oldu...ablam bahcesinde bakiyordu hepsi buyudu hatta hepsine isim bile koydu sulalede kim varsa onlarin isimleri sikayet olunca enistem kesip arkadaslarina verdi ablam ogun bugundur tavukta yemiyor...tavuklar ilk kesildiginds ilk beni aradi tavuklarim kesiliyor onlar cocuklarim gibiydi dedi benim icim bile acimisti...ablam gozu gibi bakiyordu balkonu kirlettiklerinde ben kiziyordum bune ya diye...ablam demezmi sen ne bicim misafir perversin kim senin yerinde olsa yatak odasini verirdi civcivlerime rahat etsinler diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…