• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

ajanstan telefon geldi istedigim evi bana vermisler çok mutluyum eylulde tasiniyorum :64: :64: nasil oldu anlamadim bizden once bakanlarin 2 cocugu vardi sonra 2 aile daha bakmisti onlarda begenmistir kesin ama bize vermisler ilk defa sans guldu yuzume valla....:69:

ajanstan telefon geldi istedigim evi bana vermisler çok mutluyum eylulde tasiniyorum :64: :64: nasil oldu anlamadim bizden once bakanlarin 2 cocugu vardi sonra 2 aile daha bakmisti onlarda begenmistir kesin ama bize vermisler ilk defa sans guldu yuzume valla....:69:

Hadi gozun aydin canim Allah gule gule oturmayi nasip etsin INSALLAH... :16:

aman iste takildigim subat annelerinde durtmeli murtmeli yer varya internete adini vermeyim gene engel koyarlar mazallah iste bizim ordada grubumuz var ben orayi tavsiye etmisim diye ceza verdiler :24:

hadi gozun aydin cok istiyordun bu evi gule gule oturmak nasi olsun

İyidir canım senden naber hamilelik nasil gidiyor[/QU

rahatim sukur mide bulantilarim oluyor okadar bebegimi cok merak ediyorum benim doktor tatile cikti cok gecce verdi rdvu bende telas ediyoorum benle hamile kalandan bir kaci bebegini kaybetti bende cok korkuyorum

İyi sevindim yok canım öyle korkma insanın korktuğu şey basina gelirmiş sen icini ferah tut ama yinede dikkat et takki hareketlenip iyice yerini tutuncaya kadar......hareketlendikten sonra bebek birşey olmaz insss

Ayy kızlar nezamandir öksüzde bu topik

Benim dogum yaklaşıyor Cook korkuyorummm karnımda bayağı aşağı indi

Ayy kızlar nezamandir öksüzde bu topik

Benim dogum yaklaşıyor Cook korkuyorummm karnımda bayağı aşağı indi

bende seni merak ediyordum canim bebegine kavusmana az kaldi rahatla bir solukta dogurursun insallah bu aralar hurmayi cok ye bol bol merdiven in cik heyecan merak baslamistir aceba nasil bir bebek diye tam olarak kac gun kaldi sence

Back