Kiz nereye kayboldun sen
sorma basima gelenleri kkde engelliydim ceza verdiler bugun kalkti
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz nereye kayboldun sen
Ben survivor bide yemek tarifleri topigindeyim baska yerlere gitmem gezmem kk da yani
Vallami kiz Ben hic bakmadim senin kullanici adina gormedim de :26:sorma basima gelenleri kkde engelliydim ceza verdiler bugun kalkti
Hmm iyi cnm.......
ajanstan telefon geldi istedigim evi bana vermisler çok mutluyum eylulde tasiniyorum nasil oldu anlamadim bizden once bakanlarin 2 cocugu vardi sonra 2 aile daha bakmisti onlarda begenmistir kesin ama bize vermisler ilk defa sans guldu yuzume valla....
Hadi gozun aydin canim Allah gule gule oturmayi nasip etsin INSALLAH...
ajanstan telefon geldi istedigim evi bana vermisler çok mutluyum eylulde tasiniyorum nasil oldu anlamadim bizden once bakanlarin 2 cocugu vardi sonra 2 aile daha bakmisti onlarda begenmistir kesin ama bize vermisler ilk defa sans guldu yuzume valla....
Selam nabersiniz gorusmeyeli neler yaptınız bakem.....
prematurem naasilsin napiyonsun canim
bende cana yazdim ama gormedin
bende basska kimse yok suan bende iyim sen neler yapiyorsun
bende cana yazdim ama gormedin
bende basska kimse yok suan bende iyim sen neler yapiyorsun
İyidir canım senden naber hamilelik nasil gidiyor[/QU
rahatim sukur mide bulantilarim oluyor okadar bebegimi cok merak ediyorum benim doktor tatile cikti cok gecce verdi rdvu bende telas ediyoorum benle hamile kalandan bir kaci bebegini kaybetti bende cok korkuyorum
İyi ne olsun oruç basımıza vurdu baya susadım sagolsun kocam cocuklara baktı bende uyudum yeni kalktım sayılır biraz evi toparladım şimdide uzanıyorum
İyidir canım senden naber hamilelik nasil gidiyor[/QU
rahatim sukur mide bulantilarim oluyor okadar bebegimi cok merak ediyorum benim doktor tatile cikti cok gecce verdi rdvu bende telas ediyoorum benle hamile kalandan bir kaci bebegini kaybetti bende cok korkuyorum
İyi sevindim yok canım öyle korkma insanın korktuğu şey basina gelirmiş sen icini ferah tut ama yinede dikkat et takki hareketlenip iyice yerini tutuncaya kadar......hareketlendikten sonra bebek birşey olmaz insss
Ayy kızlar nezamandir öksüzde bu topik
Benim dogum yaklaşıyor Cook korkuyorummm karnımda bayağı aşağı indi