- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
yok ondan değil de kandil için oruca niyetlenicem
o sebeple bişeyler yiicem
Allah kabul etsin,, keske ben de tutsam..valla ilke kandil icin degil, bu ay oruc tutmak cok cok faziletli.. Ramazana hazirlik hem de..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ondan değil de kandil için oruca niyetlenicem
o sebeple bişeyler yiicem
Herkes burda kimse yazmiyo pes yani!
Ben de cok yorgunum yaa.. Temizl ik yapiyorum ya... Cok sukur bu gun artik kolayladim bi tek daginiklik kaldi koltuk minder kiliflarimi yikadim kurusun yarin ins onlari gecireyim.. Bi de halimi silicem ama kopukler varmis hani.. Butun kiri uste cikariyomus, kopugu alio guzelce silince tertemiz oluyomus ya.. Herkerde vardir dimi o kopuklerden?
Allah kabul etsin,, keske ben de tutsam..valla ilke kandil icin degil, bu ay oruc tutmak cok cok faziletli.. Ramazana hazirlik hem de..
amin cnm inşallah
evet ramazana antreman yapmak lazım
neyse ben bişeyler yiyeyim size bol sohbetler
ruzgargulu seni cok iyi anliyorum ben sendende beterim merhaba diyecegim turk bile yok rabbime sukurler olsunki bana bu bebegi nasip etti bende onun sikintisini yasadim 2 sene bunlari anlattim hep benimde senden farkim yok kocanla kusunce kimsesiz yapa yanliz kaliyorsun gavur ellerinde beni bu aralar mutlu eden tek sey bebegin haberi onla kendimi avutup mutsuz olmak istemiyorum esimlede cok iyiyiz sukur sen kafana cok takiyorsun bu yuzden stres yapip tartismalar yasiyorsun kendini rahatlatacak biseylerle ugras boyle yaptikca evliligini yipratirsin kendini biseylere ver
Allahin izniyle ruzgarin bir beebegi olsun ozaman derki offf sikilmak neymis kocayla kusmekte neymis amannn zamanim yok bebegimle ugrasmaktan der innsss en yakin zamanda hatta ikiz olur sikilmaya saniyede bos zamani kalmaz...
Allah razi olsun canim,insAllah.. o uyusun kollarimda ben ona bakiyim hep
Kiz sen neden avatar koymuyosun ???
Haklisin canim,esimle arayi du kI
zelttik sukur ozur diledi benden. Umarim tekrari yasanmaz...
Simdiden berat kandiliniz mubarek olsun kizlar.. Allah dualarimizi kabul etsin
Insallah... Da.. Aslinda sen uyusun diye gozunun icine bakicaksin.. Uyudugu an sen dekafani koyacak yastik aricaksin :)
Ayy olsun ben bu gunleri hatirlar ona gozum gibi bakarim artik napiyim
Yarin gelmeyi unutmayin haaaa ayni mekanda ayni saatte.birde ben avatar koymayi bilmiyorumki aslinda ugrasip bakmadim avarar ayarlarina nasil oluyorsa....
amin cnm Allah razı olsunAllah kabul etsin ramazanada az kaldi alllah yardim etsin ne diyim zor olacak
Haklisin canim,esimle arayi duzelttik sukur ozur diledi benden. Umarim tekrari yasanmaz...
Simdiden berat kandiliniz mubarek olsun kizlar.. Allah dualarimizi kabul etsin
amin cnm Allah razı olsun
ama 2 yıldır ramazanları tutamadım bir sürü borç birikti
bu yıl Allahtan bişey olmazssa mutlaka tutmam lazım
tabii kışa da borçları..............
senin de mübarek olsun cnm
senin eşin gece mi çalışıyo :26: