• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Herkes burda kimse yazmiyo pes yani!

Ben de cok yorgunum yaa.. Temizl ik yapiyorum ya... Cok sukur bu gun artik kolayladim bi tek daginiklik kaldi koltuk minder kiliflarimi yikadim kurusun yarin ins onlari gecireyim.. Bi de halimi silicem ama kopukler varmis hani.. Butun kiri uste cikariyomus, kopugu alio guzelce silince tertemiz oluyomus ya.. Herkerde vardir dimi o kopuklerden?

Var canim var temizlik mazemelerinin rayonunda var üstünde hali koltuk resmi var

Okul bitti bgun hersabah ayni saatte kalkmaktan sikilmistim..dun oglumun okulda yaotiklarini aldim cok guzel seyler insani. Cocugu buyuyupte okula gitmesi cok guzel birsey helede el emeklerini gormek darisi sizin basiniza o gunleri gormem oglum igretmenini cok seviyordu bugun vedalastilar

ruzgargulu seni cok iyi anliyorum ben sendende beterim merhaba diyecegim turk bile yok rabbime sukurler olsunki bana bu bebegi nasip etti bende onun sikintisini yasadim 2 sene bunlari anlattim hep benimde senden farkim yok kocanla kusunce kimsesiz yapa yanliz kaliyorsun gavur ellerinde beni bu aralar mutlu eden tek sey bebegin haberi onla kendimi avutup mutsuz olmak istemiyorum esimlede cok iyiyiz sukur sen kafana cok takiyorsun bu yuzden stres yapip tartismalar yasiyorsun kendini rahatlatacak biseylerle ugras boyle yaptikca evliligini yipratirsin kendini biseylere ver

ruzgargulu seni cok iyi anliyorum ben sendende beterim merhaba diyecegim turk bile yok rabbime sukurler olsunki bana bu bebegi nasip etti bende onun sikintisini yasadim 2 sene bunlari anlattim hep benimde senden farkim yok kocanla kusunce kimsesiz yapa yanliz kaliyorsun gavur ellerinde beni bu aralar mutlu eden tek sey bebegin haberi onla kendimi avutup mutsuz olmak istemiyorum esimlede cok iyiyiz sukur sen kafana cok takiyorsun bu yuzden stres yapip tartismalar yasiyorsun kendini rahatlatacak biseylerle ugras boyle yaptikca evliligini yipratirsin kendini biseylere ver

Haklisin canim,esimle arayi duzelttik sukur ozur diledi benden. Umarim tekrari yasanmaz...
Simdiden berat kandiliniz mubarek olsun kizlar.. Allah dualarimizi kabul etsin

Allahin izniyle ruzgarin bir beebegi olsun ozaman derki offf sikilmak neymis kocayla kusmekte neymis amannn zamanim yok bebegimle ugrasmaktan der innsss en yakin zamanda hatta ikiz olur sikilmaya saniyede bos zamani kalmaz...

Allahin izniyle ruzgarin bir beebegi olsun ozaman derki offf sikilmak neymis kocayla kusmekte neymis amannn zamanim yok bebegimle ugrasmaktan der innsss en yakin zamanda hatta ikiz olur sikilmaya saniyede bos zamani kalmaz...

Allah razi olsun canim,insAllah.. o uyusun kollarimda ben ona bakiyim hep :16:
Kiz sen neden avatar koymuyosun ???

Hakl:27:isin canim,esimle arayi du:53: kI
zelttik sukur ozur diledi benden. Umarim tekrari yasanmaz...

Seninde kandilin mubarek olsun..ve tum musluma aleminin......
:27:

Coco bize kusmu ne bir dalis yapti slm vermeden bir cikti orvuar demeden simdide ben kustum.....
Neyse hepinize iyi gclr bizim biciriklar :20:kafalarina eser erken kalkar belli olmaz simdiki zamane cocuklarinin isi

Yarin gelmeyi unutmayin haaaa ayni mekanda ayni saatte.birde ben avatar koymayi bilmiyorumki aslinda ugrasip bakmadim avarar ayarlarina nasil oluyorsa....

Okul bitti bgun hersabah ayni saatte kalkmaktan sikilmistim..dun oglumun okulda yaotiklarini aldim cok guzel seyler insani. Cocugu buyuyupte okula gitmesi cok guzel birsey helede el emeklerini gormek darisi sizin basiniza o gunleri gormem oglum igretmenini cok seviyordu bugun vedalastilar

Yarin gelmeyi unutmayin haaaa ayni mekanda ayni saatte.birde ben avatar koymayi bilmiyorumki aslinda ugrasip bakmadim avarar ayarlarina nasil oluyorsa....

Ben tarif ederim yarin sana boyle cok ciplak duruyorsun senn :ssz::9:
Sana guzelinden bir avatar bulmak lazim... D accordd ?? :1:
Allee bonne nuit.. A demain..

Allah kabul etsin ramazanada az kaldi alllah yardim etsin ne diyim zor olacak
amin cnm Allah razı olsun

ama 2 yıldır ramazanları tutamadım bir sürü borç birikti:25::25::25:

bu yıl Allahtan bişey olmazssa mutlaka tutmam lazım:31:

tabii kışa da borçları..............:52::52::52::52:
Haklisin canim,esimle arayi duzelttik sukur ozur diledi benden. Umarim tekrari yasanmaz...

senin de mübarek olsun cnm

senin eşin gece mi çalışıyo :26:

amin cnm Allah razı olsun

ama 2 yıldır ramazanları tutamadım bir sürü borç birikti:25::25::25:

bu yıl Allahtan bişey olmazssa mutlaka tutmam lazım:31:

tabii kışa da borçları..............:52::52::52::52:

senin de mübarek olsun cnm

senin eşin gece mi çalışıyo :26:

Yok canim sabah 5:30 da gidiyo oglen geliyo,bbenide uyku tutmadi simdi bisiler yiyip niyetlencem.. Allah kabuletsin insAllah..

kusura bakmayin kizlar sohbete katilamiyorum iki goz atip kaciyorum aceyip halsizlik var bi kac gundur canim biseyy yapmaak istemiyor bide misafir gelicek yatili ona hazirliklar yapiyorum sadece uyumak istiyorum

Back