Lapinu dogumun kolay olur insallah ...
Benim şimdiye kadar hiç sancım olmadı normalmi bebeğimde maşallah cok hareketli
Yahu ben geldim kimse gormuyo herkes kendi halinde yazisi beya
Estalmus gosgeldin naber kiiz?
İnsallah canim yarın berat kandili dualarınızda beni unutmayın kolay olsun sag salim gelsin bebis
Prematurem masallah cluk diye doguyomus bebislerin nazar olmasin :)
Ama epidurali ben tavsiye etmiyorum hic. Bi de aylarca belim agardi o igne yuzunden..
Tabiki doguma giren het kadin yaptirmama niyetiyle girse de eminim yaptirir. Ne de olsa Agrisis dogumu herkes ister :)
Esimn isrsriyla yaptirmistim ben de. Kiyamadi allah kolaylik vetmis niye yaptirmiyosun dedi. Tabi benim de isime geldi ama bi faydasini gormedim..
Unutmayiz merak etme ama sende dogumunda ruzgargulunu unutma sakin dogum eden kadin o sanciyla dua edeesee duasi kabul olurmus ben nette tanidigim iki kadina dua ettim digum aninda sap diye tokat gibi geldi aklima onlarinda olmuyordu simdi ikiside dogurdu zaten tum isteyenlere dua ettim bilirim yoklugu cok zordur sende unutma gerekurse hergun eline yaz allahin izniyle oda bu duyguyu tatsin inss
Estalmus hadi burda saat daha 01:25 turkiyede 02:25 olmali. Biz gece kusuyuz tamam da sen de resmen bayankussun bacim
Sahi hangi sehirdeydin sen? Benim soyledigim tr saati bizim oraya yani bati sehirlerine ait. Dogudaysan 2 saat fark vardir
Vallah bende o bel ağrısından korkuyorum ama bir taraftanda ben dayanamam geliyo o ağrılara yani yaptırım heralde
istanbuldayım cnm kızım uyandı onu sallıyorum ayağımda daha yatmadım
evet 02.31 şu anda saat bişeyler yiyip yatarım
kızım uyursa tabii
siz niye gece kuşusunuz bakalım
Ben yaptirmaj istemedigim halde yaptirdim. Bence bu zamanda herkes yaptirir, boyle bir firsat varken degerlendirir tabii..
Ama iste burasi da bir gercek ki herkeste ise yaramiyor.. Benim bir akrabam da frda.. O da ayni seyi soyluyo benim gibi olmus ona da..
Ama belli olmaz insallah sende ise yarar..
Prematurem masallah cluk diye doguyomus bebislerin nazar olmasin :)
Ama epidurali ben tavsiye etmiyorum hic. Bi de aylarca belim agardi o igne yuzunden..
Tabiki doguma giren het kadin yaptirmama niyetiyle girse de eminim yaptirir. Ne de olsa Agrisis dogumu herkes ister :)
Esimn isrsriyla yaptirmistim ben de. Kiyamadi allah kolaylik vetmis niye yaptirmiyosun dedi. Tabi benim de isime geldi ama bi faydasini gormedim..
Sen zayifsin ye. Benim odum kopuyo gec vajit bisey yicem diye..
Herkes burda kimse yazmiyo pes yani!
Ben de cok yorgunum yaa.. Temizl ik yapiyorum ya... Cok sukur bu gun artik kolayladim bi tek daginiklik kaldi koltuk minder kiliflarimi yikadim kurusun yarin ins onlari gecireyim.. Bi de halimi silicem ama kopukler varmis hani.. Butun kiri uste cikariyomus, kopugu alio guzelce silince tertemiz oluyomus ya.. Herkerde vardir dimi o kopuklerden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?