• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

lapinu gercek sanci geldiginde anlarsin zaten.. Belli bir ritimle tekrarlayan sancilar dogum sancisidir. Uzman tv ye bakiyormusun.? Ben en cok orayi dinlerdim canim. Her bilgiyi bulabilirsin orda..
Suyuna da dikkat et kimilerinde onden azar azar gelirmis farkedilmiyormus, bebegin suyunun azalmamasi gerekli.. Gerci belki suyun dogumda gelir oyle olunca dogum daha rahat olur..

Benim şimdiye kadar hiç sancım olmadı normalmi bebeğimde maşallah cok hareketli

Her hamilellik bir degil benim her iki oglumun agrisi farkliydi dogumda ilk oglumda cok sakin gittim esimle dogurdugumu bile anlamadim..okadar rahat gecti esim bile sasirdi 2.oglum hamileligim boyunca cok hareketliydi bazen canimi bile acitiyordu hareketlerinde ama aboww bir sancisi vardi sorma ogunde annemle anneannemi getirdim yanima bagirmalarimdan onlari bile cildirttim nenem bile diyor o bagirma neydi oyle bizim zamanimuzda oylemiydi diye acile annem geldi annemin deyimi bagirmalarim disariya kadar gidiyormus annemle ablamin maskaeasi oldum bir sure 2 saat olmadan dogurdum her iki oglumyda sana tafsiyem epidural yaptir kesin...

Prematurem masallah cluk diye doguyomus bebislerin nazar olmasin :)
Ama epidurali ben tavsiye etmiyorum hic. Bi de aylarca belim agardi o igne yuzunden..
Tabiki doguma giren het kadin yaptirmama niyetiyle girse de eminim yaptirir. Ne de olsa Agrisis dogumu herkes ister :)
Esimn isrsriyla yaptirmistim ben de. Kiyamadi allah kolaylik vetmis niye yaptirmiyosun dedi. Tabi benim de isime geldi ama bi faydasini gormedim..

İnsallah canim yarın berat kandili dualarınızda beni unutmayın kolay olsun sag salim gelsin bebis

Unutmayiz merak etme ama sende dogumunda ruzgargulunu unutma sakin dogum eden kadin o sanciyla dua edeesee duasi kabul olurmus ben nette tanidigim iki kadina dua ettim digum aninda sap diye tokat gibi geldi aklima onlarinda olmuyordu simdi ikiside dogurdu zaten tum isteyenlere dua ettim bilirim yoklugu cok zordur sende unutma gerekurse hergun eline yaz allahin izniyle oda bu duyguyu tatsin inss

Ama epidurali ben tavsiye etmiyorum hic. Bi de aylarca belim agardi o igne yuzunden..
Tabiki doguma giren het kadin yaptirmama niyetiyle girse de eminim yaptirir. Ne de olsa Agrisis dogumu herkes ister :)
Esimn isrsriyla yaptirmistim ben de. Kiyamadi allah kolaylik vetmis niye yaptirmiyosun dedi. Tabi benim de isime geldi ama bi faydasini gormedim..

Vallah bende o bel ağrısından korkuyorum ama bir taraftanda ben dayanamam geliyo o ağrılara yani yaptırım heralde

Unutmayiz merak etme ama sende dogumunda ruzgargulunu unutma sakin dogum eden kadin o sanciyla dua edeesee duasi kabul olurmus ben nette tanidigim iki kadina dua ettim digum aninda sap diye tokat gibi geldi aklima onlarinda olmuyordu simdi ikiside dogurdu zaten tum isteyenlere dua ettim bilirim yoklugu cok zordur sende unutma gerekurse hergun eline yaz allahin izniyle oda bu duyguyu tatsin inss

Zaten ruzgargulu aklımda esimede soylicem ben unutursam o hatırlatsın diye insallah oda tadicak ben inanıyorum

Estalmus hadi burda saat daha 01:25 turkiyede 02:25 olmali. Biz gece kusuyuz tamam da sen de resmen bayankussun bacim :27:
Sahi hangi sehirdeydin sen? Benim soyledigim tr saati bizim oraya yani bati sehirlerine ait. Dogudaysan 2 saat fark vardir :ssz:

Estalmus hadi burda saat daha 01:25 turkiyede 02:25 olmali. Biz gece kusuyuz tamam da sen de resmen bayankussun bacim :27:
Sahi hangi sehirdeydin sen? Benim soyledigim tr saati bizim oraya yani bati sehirlerine ait. Dogudaysan 2 saat fark vardir :ssz:

istanbuldayım cnm kızım uyandı onu sallıyorum ayağımda daha yatmadım

evet 02.31 şu anda saat bişeyler yiyip yatarım

kızım uyursa tabii:34:

siz niye gece kuşusunuz bakalım:23:

Vallah bende o bel ağrısından korkuyorum ama bir taraftanda ben dayanamam geliyo o ağrılara yani yaptırım heralde

Ben yaptirmaj istemedigim halde yaptirdim. Bence bu zamanda herkes yaptirir, boyle bir firsat varken degerlendirir tabii..
Ama iste burasi da bir gercek ki herkeste ise yaramiyor.. Benim bir akrabam da frda.. O da ayni seyi soyluyo benim gibi olmus ona da..
Ama belli olmaz insallah sende ise yarar..

Ben yaptirmaj istemedigim halde yaptirdim. Bence bu zamanda herkes yaptirir, boyle bir firsat varken degerlendirir tabii..
Ama iste burasi da bir gercek ki herkeste ise yaramiyor.. Benim bir akrabam da frda.. O da ayni seyi soyluyo benim gibi olmus ona da..
Ama belli olmaz insallah sende ise yarar..

Zaten dogum diyince bana fenalık geliyoyaaa rabim kimseyi o darda bırakmasin
Ama birtaraftan sıkıldım bebegimide cok merak ediyorum oyuzden nolursa olsun cok guzel bir sonuc olucak okadar acı sonunda rabim bana cok guzel birsey vericem insallah

Benim dogumlarim rahat keske hamileligimi rahat gecirseydimde varsin dogumda cekseydim.ben ilk dogumumu epiduralla yaptim cok rahat gecti anlamadim bile ama kucugunde yapmadilar cok istedigim halde anestesi randevusuna gidemedim erken dogumdan ama sancim coktu evdeyken cildirmaya basladim has rahim 6 cm acilmisti once igne yapacagiz dediler sonrada gerek yok dogumun yakin igneyi suyu buyu yapincataya kadar dogurursun sen once dogum yapmissin basarirsin dediler allah razi olsun ebe cok iyiydi elinden geleni yapti dogum bitinceye kadar hep sohpet ettirdiler aciyi unutayim diye ama dogum ettim sancilarim ogunun aksamina kadar surdu dogumdan sonea 3 gun boyunca sancim vardi cok kotuydu ben igneyi tafsiye ederim kim yaptiysada cevremde pisman olani duymadim ben on tanede dogursam igne isterim..

Herkes burda kimse yazmiyo pes yani!

Ben de cok yorgunum yaa.. Temizl ik yapiyorum ya... Cok sukur bu gun artik kolayladim bi tek daginiklik kaldi koltuk minder kiliflarimi yikadim kurusun yarin ins onlari gecireyim.. Bi de halimi silicem ama kopukler varmis hani.. Butun kiri uste cikariyomus, kopugu alio guzelce silince tertemiz oluyomus ya.. Herkerde vardir dimi o kopuklerden?

Herkes burda kimse yazmiyo pes yani!

Ben de cok yorgunum yaa.. Temizl ik yapiyorum ya... Cok sukur bu gun artik kolayladim bi tek daginiklik kaldi koltuk minder kiliflarimi yikadim kurusun yarin ins onlari gecireyim.. Bi de halimi silicem ama kopukler varmis hani.. Butun kiri uste cikariyomus, kopugu alio guzelce silince tertemiz oluyomus ya.. Herkerde vardir dimi o kopuklerden?

Kiz benim hali saki halılardan annem yıkadı hali rezil oldu yatın yikAmaya gönderiyorum cok kötü oldu zavallı annemde okadar yıkadı

Back