- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin kizlar,ben foruma dogru duzgun girmiyorum bile 1haftadir nerdeyse...
cok zor gunler geciriyorum...
Tarif edemeyecegim duygular icerisindeyim...
Ben aldim fr de 2.5 sene olacakeee ne edersiniz kizlar ,kimsecikler yok fransada ehliyet alan var mi tr den gelip agustos ayinda sinav gececegim ama lanet olasi rasist respektor verecek mi bakalim,cuma gunu 1 saat surdum yine su ehliyet isini bi halletseydim,gurbetci arkadaslar dualarinizi eksik etmeyin olur mu,3 cocuk var okula goturup getirmek buyuk sorun oluyor off offf
Amin canim amin sizide allah kavustursun...Selam kızlar telden giriom hela dan yaziom su anda size
Bi kac gundur mOralim bozuktu ama simdi iyim cok sukur,kalbin darligini dualar alıyor kesinlikle...
Bugün iyim,bide askerdeki kardesimin sınıra gideceği haberini aldım dün, icim daha bı daraldı,şükür bugün öğrendim gitmiycekmis artık,Allah tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun..
Gozun aydin canim allah tamamini erdirsinbende bugun bebegimin kalp atislarini duydum
indirimleri gezdim halleden bi kac sey aldim o bebek magzasindan bize yakin biyerde daha varmis gorunce hemen daldim iceri baktim netteki cogu sey ordada vardi
yine kan aldilar bu dort oldu her gittigimde aliyorlar onlar usanmadi ama ben usandim
ben ya tv izliyom yada bizim ufakliklarin daginikliklarini topluyomVallah sabah islerim vardı yemek falan yaptım esime birşeylerde almıştım onları yıkadım makine actım yerleri sildim bulaşık yıkadım Sabah'ta odamı temizlicem yeni oturdum ayaklarım bitmiş durumda
Bu arada dün gece nerdeydiniz?
Gunaydin kizlar,ben foruma dogru duzgun girmiyorum bile 1haftadir nerdeyse...
cok zor gunler geciriyorum...
Tarif edemeyecegim duygular icerisindeyim...
Canim skkin cunki dort duvar arasinda boguluyorum...
Kizlar alinti yapamicam simdi hepinize cevap veriyim sordgunuz icin tsk ederim, ya esimle aram biraz acikti bide konusacak kimsem yok ailem tr de burda akrabam yok,yalnizliga alisik biri deildim simdi yalniz kalinca dokunuyo iste,bazen de bebek konusu takiliyo aklima napiyim daraliyorum,sizin icin sorun olmayabilir cunki bebekleriniz var ama benim icin oyle deil... Bekleyenler var hala onlarda bilir benim duygularimi,sabretmek lazim ama insan baskasinda gorunce muhtemelen imreniyor... Bu ay bebekten cok ailesel meseleler iste moralimi bozdu
Kizlar alinti yapamicam simdi hepinize cevap veriyim sordgunuz icin tsk ederim, ya esimle aram biraz acikti bide konusacak kimsem yok ailem tr de burda akrabam yok,yalnizliga alisik biri deildim simdi yalniz kalinca dokunuyo iste,bazen de bebek konusu takiliyo aklima napiyim daraliyorum,sizin icin sorun olmayabilir cunki bebekleriniz var ama benim icin oyle deil... Bekleyenler var hala onlarda bilir benim duygularimi,sabretmek lazim ama insan baskasinda gorunce muhtemelen imreniyor... Bu ay bebekten cok ailesel meseleler iste moralimi bozdu