• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Gunaydin kizlar,ben foruma dogru duzgun girmiyorum bile 1haftadir nerdeyse...
cok zor gunler geciriyorum...
Tarif edemeyecegim duygular icerisindeyim...

hayırdır cnm problem ne,neye canın sıkkın bu kadar:38:

sağlıkla ilgili bi problem mi yoksa eşinle mi bi problem var:26:

[SUB][/SUB]
eee ne edersiniz kizlar ,kimsecikler yok fransada ehliyet alan var mi tr den gelip agustos ayinda sinav gececegim ama lanet olasi rasist respektor verecek mi bakalim,cuma gunu 1 saat surdum yine su ehliyet isini bi halletseydim,gurbetci arkadaslar dualarinizi eksik etmeyin olur mu,3 cocuk var okula goturup getirmek buyuk sorun oluyor off offf:ssz:
Ben aldim fr de 2.5 sene olacak
Selam kızlar telden giriom hela dan yaziom su anda size :60:
Bi kac gundur mOralim bozuktu ama simdi iyim cok sukur,kalbin darligini dualar alıyor kesinlikle...
Bugün iyim,bide askerdeki kardesimin sınıra gideceği haberini aldım dün, icim daha bı daraldı,şükür bugün öğrendim gitmiycekmis artık,Allah tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun..
Amin canim amin sizide allah kavustursun...
bende bugun bebegimin kalp atislarini duydum :16::21:
indirimleri gezdim halleden bi kac sey aldim o bebek magzasindan bize yakin biyerde daha varmis gorunce hemen daldim iceri baktim netteki cogu sey ordada vardi
yine kan aldilar bu dort oldu her gittigimde aliyorlar onlar usanmadi ama ben usandim
Gozun aydin canim allah tamamini erdirsin
Vallah sabah islerim vardı yemek falan yaptım esime birşeylerde almıştım onları yıkadım makine actım yerleri sildim bulaşık yıkadım Sabah'ta odamı temizlicem yeni oturdum ayaklarım bitmiş durumda

Bu arada dün gece nerdeydiniz?
ben ya tv izliyom yada bizim ufakliklarin daginikliklarini topluyom

Hayirdir .
Ne oldu icini ferah tut bol bol dua et....

Kizlar bugun bizim kucuk bey okulla beraber komple piknige gidiyorlar bugunun tadini cikarim....

Gecen gun cok morelim bozuldu esim bana hediye almisti degistirmeye gittik c.tesi tam arabaya biniyordukki birsey dikkatimi cekti kapunin cam ustundeki yeri sanki tornavidayi tutup ustune tasla vurmuslar 2 tane koca yer cokmus sinir oldum neden nicin yapiyorlarki hirsizlik icin olsa cami kirarlardi artik arabayi bizim parkinge koymicam pavilyon sokagina koyacam adi s...ler k....ler bir anlik zevk icin baskasinin malina zarar veriyorlar....

Ayyy basim catliyor simdi uyandim bu bendeki uyku nedirya hergun uyuyorum genede uykusuzum spiralim olmasaydi hamileyim dicem neyse guzel bir kahvalti yapayim.sonrada annemi arayayim beni aramis

canım aile özlemi mi çekiyosun :26:

en son ne zaman görüştün ailenle:26:

eşin dışarıya falan çıkmana müsaade etmiyor mu :44:

Kizlar ipekli shagy galimin ustune kucuk toplu igne dusurdum. Bulamadim hemen supurdum ama supurgeden metel tikirtisi gelmedi, sonra kaldirdim sirkeledim.. Igne haliya saplandiysa falan kesin duserdi dimi? Ogluma batmasindan cok korkuyorum. Inip asagida igne aramak geciyo aklimdan

Kizlar alinti yapamicam simdi hepinize cevap veriyim sordgunuz icin tsk ederim, ya esimle aram biraz acikti bide konusacak kimsem yok ailem tr de burda akrabam yok,yalnizliga alisik biri deildim simdi yalniz kalinca dokunuyo iste,bazen de bebek konusu takiliyo aklima napiyim daraliyorum,sizin icin sorun olmayabilir cunki bebekleriniz var ama benim icin oyle deil... Bekleyenler var hala onlarda bilir benim duygularimi,sabretmek lazim ama insan baskasinda gorunce muhtemelen imreniyor... Bu ay bebekten cok ailesel meseleler iste moralimi bozdu

Kizlar alinti yapamicam simdi hepinize cevap veriyim sordgunuz icin tsk ederim, ya esimle aram biraz acikti bide konusacak kimsem yok ailem tr de burda akrabam yok,yalnizliga alisik biri deildim simdi yalniz kalinca dokunuyo iste,bazen de bebek konusu takiliyo aklima napiyim daraliyorum,sizin icin sorun olmayabilir cunki bebekleriniz var ama benim icin oyle deil... Bekleyenler var hala onlarda bilir benim duygularimi,sabretmek lazim ama insan baskasinda gorunce muhtemelen imreniyor... Bu ay bebekten cok ailesel meseleler iste moralimi bozdu

Canim rahat ol biraz seni anlayabiliyorum diyemicem çünkü benim tüm ailem burda annem trye gitti cok zor geliyo bebek konusuna gelince rahat ol biraz Allah büyüktür canim herseyin hayirlisi

Daha esinle problemler devam ediyormu??bebek konusu.da haklisin insan hemen olsun istiyor herseyin bir zamani vardir elbet zamani gelecek inss en yakin zamanda esle sorun her ailede olur onemli olan cok kirilmadan uzatmamak bende esime kizgindim ama uzamadan hallettik sukur merak etme kiz niye kimsen yokmus ben varimya cayi pocayi hazirla yarin sendeyim hatta topikteki kizlarla toplanip geliyoz...

Back