• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Ruzgargulu turkiyeye gidicek misin?
Yok gitmiycem,su anda oturum kartim yok daha,1 ay sonra cikacak o zamanda ben gitmem,bu sene gitmek istemiyorum hic bi yere kimseyi gormek istemiyorum ama ozluyorumda, duygularim cok karisik

Daha esinle problemler devam ediyormu??bebek konusu.da haklisin insan hemen olsun istiyor herseyin bir zamani vardir elbet zamani gelecek inss en yakin zamanda esle sorun her ailede olur onemli olan cok kirilmadan uzatmamak bende esime kizgindim ama uzamadan hallettik sukur merak etme kiz niye kimsen yokmus ben varimya cayi pocayi hazirla yarin sendeyim hatta topikteki kizlarla toplanip geliyoz...

Evet hallediliyor bizde hallettik,kirilan ben olsamda ilk bsta sonradan uzatinca oda kirilmis belli ki .. Onemli olan uzatmamak elbette...
Tamam gelin valla beklerim :ssz:
Canim rahat ol biraz seni anlayabiliyorum diyemicem çünkü benim tüm ailem burda annem trye gitti cok zor geliyo bebek konusuna gelince rahat ol biraz Allah büyüktür canim herseyin hayirlisi
Evet Allahim buyuk isterse olur... Ama iste benden kucuklerin olduya biraz da imrendim :5:

Az once esim bana sarildi bende onun omzunda agladim,cok dolmustum iyi geldi hemde cokk... :(:(:(

Ya havalar cok bunaltici insan ister istemez bunaliyor bende cok sikildim bugun tvde birseyde yok okullarda tatile girdi iyice sikilcam komsularim arkadaslarim tatile gitti annemde bugunlerde gidecek almanyaya ablamda gecen burdaydi gitti offf bir ben kaldim 8.ay bir gelsede bende almanyaya gideyim esimle benim buyuk oglan annemsiz durmaz kafamda rahatlar ruzgar gulu trye gidemezsen bile cik esinle fransanin bir yerlerinde tatil yap cok guzel oluhormus kerdani bir arkadasim tafsiye etti fiyatta uygunmus oda yarin gidiyor sende git acilirsin....

ağlamak bazen herşeyden daha iyi gelir

içini boşaltırsın rahatlarsın

bi nebze de olsa rahatladığına çok sevindim cnm

hasretlik de zordur mutlaka ama elden ne gelir:5:

insanoğlu zamanla herşeye alışıyo-alışmak zorunda kalıyo :31:

Nerde bu millet prematurem bu sancılar neye benziyor doguma yaklaştığın haftalar olurya

Galiba konu kapanmis ama ruzgargulu kesinlikle biryerlere gidin.. kartin gelince turkieye git. Esinin tatili yoksa sen yanliz git, kurbana mesela.. Fazla uzun olmadiktan sonra biraz ayrilik iyidir. Ozlettirir... Ailen de seni ozlemistir, yazik yani.. Cocuk olana kadar gidebildigin kadar git, sonra zaten usenirsin gitmeye...

Ay benim de on senelik kartim geldi ya sukur her sene ayni iskenceyi cekmiyorum .. 1 senelik kart elime.gecince suresinin bitmesine 7/8 ay kaliyordu. Bi de suresi tam agustosta tatil vakti bitiyodu :19:

Lapunu ilk oglumun dogumu.dan once hep sancim vardi zaten hatta beni dogum sa.cisi tuttu acemiligimden anlayaadim esim yalvardi yakardi bende yokk herzamanki sancimdir dedim cok siddetlenince ok dedim wcye gittigimde kanama baslamisti....2.oglumda erken dogum oldu erken olacaginida biliyordum zaten dogumdan once bebek assagiya inip sertlesiyordu hareketleri azdi arada kramp tarzi agrilarim oluyordu karnim tas gibiydi dogumdan 1 gun once sanci tuttu sonra gecti o gun ara ara sancim oldu ogunun aksami akuntimda ipliksi gibi bir kan vardi ertesi gun sabah cok erken saatte sanci tuttu gecmedi ambulansi aradim hemen acile gittigimde 6 cm acilmisti ignesiz iki saatte dogurdum...

Lapunu ilk oglumun dogumu.dan once hep sancim vardi zaten hatta beni dogum sa.cisi tuttu acemiligimden anlayaadim esim yalvardi yakardi bende yokk herzamanki sancimdir dedim cok siddetlenince ok dedim wcye gittigimde kanama baslamisti....2.oglumda erken dogum oldu erken olacaginida biliyordum zaten dogumdan once bebek assagiya inip sertlesiyordu hareketleri azdi arada kramp tarzi agrilarim oluyordu karnim tas gibiydi dogumdan 1 gun once sanci tuttu sonra gecti o gun ara ara sancim oldu ogunun aksami akuntimda ipliksi gibi bir kan vardi ertesi gun sabah cok erken saatte sanci tuttu gecmedi ambulansi aradim hemen acile gittigimde 6 cm acilmisti ignesiz iki saatte dogurdum...

Benim şimdiye kadar hiç sancım olmadı normalmi bebeğimde maşallah cok hareketli

Back