- 28 Şubat 2011
- 13.836
- 15.602
- 498
Yok gitmiycem,su anda oturum kartim yok daha,1 ay sonra cikacak o zamanda ben gitmem,bu sene gitmek istemiyorum hic bi yere kimseyi gormek istemiyorum ama ozluyorumda, duygularim cok karisikRuzgargulu turkiyeye gidicek misin?
Daha esinle problemler devam ediyormu??bebek konusu.da haklisin insan hemen olsun istiyor herseyin bir zamani vardir elbet zamani gelecek inss en yakin zamanda esle sorun her ailede olur onemli olan cok kirilmadan uzatmamak bende esime kizgindim ama uzamadan hallettik sukur merak etme kiz niye kimsen yokmus ben varimya cayi pocayi hazirla yarin sendeyim hatta topikteki kizlarla toplanip geliyoz...
Evet hallediliyor bizde hallettik,kirilan ben olsamda ilk bsta sonradan uzatinca oda kirilmis belli ki .. Onemli olan uzatmamak elbette...
Tamam gelin valla beklerim
Evet Allahim buyuk isterse olur... Ama iste benden kucuklerin olduya biraz da imrendimCanim rahat ol biraz seni anlayabiliyorum diyemicem çünkü benim tüm ailem burda annem trye gitti cok zor geliyo bebek konusuna gelince rahat ol biraz Allah büyüktür canim herseyin hayirlisi