Yok gitmiycem,su anda oturum kartim yok daha,1 ay sonra cikacak o zamanda ben gitmem,bu sene gitmek istemiyorum hic bi yere kimseyi gormek istemiyorum ama ozluyorumda, duygularim cok karisikRuzgargulu turkiyeye gidicek misin?
Daha esinle problemler devam ediyormu??bebek konusu.da haklisin insan hemen olsun istiyor herseyin bir zamani vardir elbet zamani gelecek inss en yakin zamanda esle sorun her ailede olur onemli olan cok kirilmadan uzatmamak bende esime kizgindim ama uzamadan hallettik sukur merak etme kiz niye kimsen yokmus ben varimya cayi pocayi hazirla yarin sendeyim hatta topikteki kizlarla toplanip geliyoz...
Evet Allahim buyuk isterse olur... Ama iste benden kucuklerin olduya biraz da imrendimCanim rahat ol biraz seni anlayabiliyorum diyemicem çünkü benim tüm ailem burda annem trye gitti cok zor geliyo bebek konusuna gelince rahat ol biraz Allah büyüktür canim herseyin hayirlisi
Birturlu toplanamadik
Ben geldim hadi toplanalım :)
Nasılsın kız ağrın var mı ?
Bende telden girdim
Lapunu ilk oglumun dogumu.dan once hep sancim vardi zaten hatta beni dogum sa.cisi tuttu acemiligimden anlayaadim esim yalvardi yakardi bende yokk herzamanki sancimdir dedim cok siddetlenince ok dedim wcye gittigimde kanama baslamisti....2.oglumda erken dogum oldu erken olacaginida biliyordum zaten dogumdan once bebek assagiya inip sertlesiyordu hareketleri azdi arada kramp tarzi agrilarim oluyordu karnim tas gibiydi dogumdan 1 gun once sanci tuttu sonra gecti o gun ara ara sancim oldu ogunun aksami akuntimda ipliksi gibi bir kan vardi ertesi gun sabah cok erken saatte sanci tuttu gecmedi ambulansi aradim hemen acile gittigimde 6 cm acilmisti ignesiz iki saatte dogurdum...
Lapinu dogum sancisi genelde rahimde olur orda hissedersin dogum olacagini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?