• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

en onemlisi bebegin rahat olmasi herkes bunu tavsiye ediyor ucuz yollularina kacanlar pisman sonra altina battaniye minder sikistirip duruyorlar

:60: bana bisry mi ima ediyorsun anlamadim :)
Oglumun puseti ucuzlardan degil ama saydigim ozelliklerin hepsi var, tek eksisi biraz agir olmasi.. En onemlisi bebek rahat ederken annenin xorlanmamasi.. Eltimin aldigi uc tekerlekli graco pusetinden bin pisman oldular, hic kullanamadilar.. Her acidan eziyeyliydi cunku..

Coook acikdimm :56:
Öfff ne yesemki bu saatte :31:
Bugun 2 kisi gelmis kapiya vurup duruyolar.. Baktim 2 arap upuzun sakalli korktum dogal olarak da :ssz:
Biraz daha bassalardi bagirirdim defolun diye,evde kimse yokken acmam kapiyi kimseye.. Aman ugrasamam hic kimseyle ben tanimiom etmiom,ayni dili konusmuoz basima bisey felan gelir Allah korusun :41:
açma tabii kuzum ben ilk bebeğime hamileyken kapıya biri geldi tesettürlü
çatkapı komşuya giderken giyinirsin ya gelişigüzel öyle bi tip ben de komşuları fln tanımıyorum o zmn
delikten bakıyorum yabancı kimo fiyorum elinde de bişeyler var çeyizlik için
nasıl olduysa bi anlık gafletle açtım kapıyı :25:
-annen evde mi dedi
ben de hemen sazan gibi k.v. mi dedim:36:(k.v. de o dönem alt katımda oturuyodu ve yeni ameliyat olduğu için geçmiş olsun ziyaretine gelen çok oluyodu)
kadın da ne uyanık
-evet aşağı uğradım ameliatlı olduğu için kapıya gelemedi bişeyler gösterecektim ama k.p de evde olduğu için girmek istemedim dedi:53:
ee ben de tüm bunları bildiğine göre tanıdık biridir dedim içeri buyur ettim :18::18:ama kapıyı da kapatmadım:18::18:
bu sırada da k.v. telden arıyo meşgule veriyorum,açmıyorum fln (meğer k.p kapıda beklemiş kadının bize girdiğini görünce aramışler hemen evden çıkar onu demeye):52::52::52::52:
en sonunda açtım da teli söyledi tabi ben yusuf yusuf ne yapıcamı şaşırdım:18::18::18::18::18::52::52::52::52::52:
bu arada gitmesi için bişeyler uydurup durdum:37:
kadın da anladı heralde ben kalkayım dedi ama gitmeden tuvaleti kullanabilir miyim dedi :53::53::53::53:
ben de bozuk abla akşama usta gelecek kullanım dışı şu anda dedim :27:zorla yolladım :4:
ogün bu gündür paranoyak oldum açmıyorum kimseye:18::18::19::19:

Ay bi gun bende katilirim bu sohbete belki,bebekler hakkinda... :6:
inşallah cnm o günlerde gelecek

açma tabii kuzum ben ilk bebeğime hamileyken kapıya biri geldi tesettürlü
çatkapı komşuya giderken giyinirsin ya gelişigüzel öyle bi tip ben de komşuları fln tanımıyorum o zmn
delikten bakıyorum yabancı kimo fiyorum elinde de bişeyler var çeyizlik için
nasıl olduysa bi anlık gafletle açtım kapıyı :25:
-annen evde mi dedi
ben de hemen sazan gibi k.v. mi dedim:36:(k.v. de o dönem alt katımda oturuyodu ve yeni ameliyat olduğu için geçmiş olsun ziyaretine gelen çok oluyodu)
kadın da ne uyanık
-evet aşağı uğradım ameliatlı olduğu için kapıya gelemedi bişeyler gösterecektim ama k.p de evde olduğu için girmek istemedim dedi:53:
ee ben de tüm bunları bildiğine göre tanıdık biridir dedim içeri buyur ettim :18::18:ama kapıyı da kapatmadım:18::18:
bu sırada da k.v. telden arıyo meşgule veriyorum,açmıyorum fln (meğer k.p kapıda beklemiş kadının bize girdiğini görünce aramışler hemen evden çıkar onu demeye):52::52::52::52:
en sonunda açtım da teli söyledi tabi ben yusuf yusuf ne yapıcamı şaşırdım:18::18::18::18::18::52::52::52::52::52:
bu arada gitmesi için bişeyler uydurup durdum:37:
kadın da anladı heralde ben kalkayım dedi ama gitmeden tuvaleti kullanabilir miyim dedi :53::53::53::53:
ben de bozuk abla akşama usta gelecek kullanım dışı şu anda dedim :27:zorla yolladım :4:
ogün bu gündür paranoyak oldum açmıyorum kimseye:18::18::19::19:

inşallah cnm o günlerde gelecek
:52::52::52::52::52::52:
Kiz bunlar bide erkekti,kadinlar da daha fena aslinda... Hic tahammulum yok boyle falci diye gezenlere,kapi kapi para dilenenlere,elin ayagin tutuyo git ise calis demi...
Saol canim insAllah...

Son düzenleme:
Kizlar kanser hastasi bir yakinimizdan bahsetmistim, 40 yasinda.. Vefat etti.. Geride kalan ailesine allah sabir versin..

:60: bana bisry mi ima ediyorsun anlamadim :)
Oglumun puseti ucuzlardan degil ama saydigim ozelliklerin hepsi var, tek eksisi biraz agir olmasi.. En onemlisi bebek rahat ederken annenin xorlanmamasi.. Eltimin aldigi uc tekerlekli graco pusetinden bin pisman oldular, hic kullanamadilar.. Her acidan eziyeyliydi cunku..

ne ima edicem ben senin pusetinimi gordum sanki:1: bu benim hep hayalimdekiydi
bu arada adam cagiza uzuldum allah rahmet eylesin kanser cok kotu bir hastalik gecen sene esimin halasida kanserden mevfat etti kadin yilllarca cekti rabbim cemi cumlemizden uzak tutsun

Kİzlar nbr nasilsiniz ya ben iyi değilim sıcak sıcak ter geliyo bana busurude isim var geldim uzandım

Puset alirken goruntusunden vok, pratik olmasina onem vermek daha dogru.
Arabanin bagajina rahat girmeli, hafif olmali, kolay katlanmali, cift yonlu olmali...

bu soyledigine katiliyorum rahatlik cok onemli bendeniz ilk oglumda 4 puset degistirdim acemiligimden...ilk pusetin goruntusune aldandim araba koltuguyla beraberdi cift yonlu sepet bolumu komple fermarla kapatmali genis oturma yerinin minderleri cikartilip takilan markasi tex baby di herhalde ama zerre kadar memnun kalmadim bebegin icinde rahat olmasindan heric gavur olusu gibiydi arabanin bagajinda cok yer aliyordu otobus girislerine zor giriyordu alip bir tanidigima verdim...2.uc ayda kirilirdi 3.ablaminkiydi gecici kullandim 4.cok hafifti rahatti ama oturma yeri sertti bu oglumda ustalastim simdiki pusetim graco cok memnunum surerken hafif arabanin bagajinda fazla yer almiyor oturdugu yerin minderleri sokulup yikayip takiliyor sirt yeri cok yumusak gorunus kaba degil ust cati bolumu istersem cikartabiliyorum hem yazlik kullaniliyor hemde kislik bunu daha 3.bebegime bile kullanabilirim bir okadarda kaliteli ilk aldigim gun gibi tafsiye ederim...

bu soyledigine katiliyorum rahatlik cok onemli bendeniz ilk oglumda 4 puset degistirdim acemiligimden...ilk pusetin goruntusune aldandim araba koltuguyla beraberdi cift yonlu sepet bolumu komple fermarla kapatmali genis oturma yerinin minderleri cikartilip takilan markasi tex baby di herhalde ama zerre kadar memnun kalmadim bebegin icinde rahat olmasindan heric gavur olusu gibiydi arabanin bagajinda cok yer aliyordu otobus girislerine zor giriyordu alip bir tanidigima verdim...2.uc ayda kirilirdi 3.ablaminkiydi gecici kullandim 4.cok hafifti rahatti ama oturma yeri sertti bu oglumda ustalastim simdiki pusetim graco cok memnunum surerken hafif arabanin bagajinda fazla yer almiyor oturdugu yerin minderleri sokulup yikayip takiliyor sirt yeri cok yumusak gorunus kaba degil ust cati bolumu istersem cikartabiliyorum hem yazlik kullaniliyor hemde kislik bunu daha 3.bebegime bile kullanabilirim bir okadarda kaliteli ilk aldigim gun gibi tafsiye ederim...

Eltiminki de graco ama senin saydigin bu ozelliklerin hic biri yok. Rabanin bagajina sokabilmek icin arka tekerleklerini cikartiyorlar dusun yani..seninki farkli bir modeli demekki..
Ben cok titizimdir oglum konusunda. Birsey alicaksam onden gunlerce arastirip, yerli yabanci yorumlari okuyup aliyorum. Bi de eltim de siki siki tembih etmisti yer tutmasin diye.. Ben de cok memnunum, cok pratik..

Hepnize tesekkur ederim.. O kisi surekli gorustugumuz biri degildi ama genc olmasi, arkasinda gencecik karisinib, cocuklarinin kalmasi ne biliim.. Cok uzulduk ama takdiri ilahi.. Makami cennet olsun!

illa sohbet etmek icin once birrilerinin yazmasini bekleyen tek topik burasi galiba saati geldimi herkes geliyor bakiyor kimse yazmamis geri cikiyor :6:

Son düzenleme:
illa sohbet etmek icin once birrilerinin yazmasini bekleyen tek topik burasi galiba saati geldimi herkes geliyor bakiyor kimse yazmamis geri cikiyor :6:

Guldurdun beni .. Bu gece herkes nerde? Nelerle mesgulsunuz?
ben bu gun ogleden sonra ardiyemi duzenledim. tek yaptigim bu.

eee ne edersiniz kizlar ,kimsecikler yok fransada ehliyet alan var mi tr den gelip agustos ayinda sinav gececegim ama lanet olasi rasist respektor verecek mi bakalim,cuma gunu 1 saat surdum yine su ehliyet isini bi halletseydim,gurbetci arkadaslar dualarinizi eksik etmeyin olur mu,3 cocuk var okula goturup getirmek buyuk sorun oluyor off offf:ssz:

Selam kızlar telden giriom hela dan yaziom su anda size :60:
Bi kac gundur mOralim bozuktu ama simdi iyim cok sukur,kalbin darligini dualar alıyor kesinlikle...
Bugün iyim,bide askerdeki kardesimin sınıra gideceği haberini aldım dün, icim daha bı daraldı,şükür bugün öğrendim gitmiycekmis artık,Allah tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun..

Amin ruzgargulu..

Pembe insallah alirsin bu sefer..

Ne var ne yok kizlar?
bu gun hava cok guzeldi. Temizlik yapiyorum oglanin randevusuna gittim geldim biraz ara verdim.. Mutfak bitti sayilir. Mutfak bitince cam silmek toz almak kolay :)

bende bugun bebegimin kalp atislarini duydum :16::21:
indirimleri gezdim halleden bi kac sey aldim o bebek magzasindan bize yakin biyerde daha varmis gorunce hemen daldim iceri baktim netteki cogu sey ordada vardi
yine kan aldilar bu dort oldu her gittigimde aliyorlar onlar usanmadi ama ben usandim

Vallah sabah islerim vardı yemek falan yaptım esime birşeylerde almıştım onları yıkadım makine actım yerleri sildim bulaşık yıkadım Sabah'ta odamı temizlicem yeni oturdum ayaklarım bitmiş durumda

Bu arada dün gece nerdeydiniz?

Back