Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

ya ben lin atmayi beceremedim once bir tane yaptim oldu simdi baska bir tane atmaya calistim kopyalayip yapistiriyorum nedense eski attigim link sayfaya yapistiriliyor neden acaba....

ya ben lin atmayi beceremedim once bir tane yaptim oldu simdi baska bir tane atmaya calistim kopyalayip yapistiriyorum nedense eski attigim link sayfaya yapistiriliyor neden acaba....

Link atma canim videoyu ekle,ustte simgelerde 2. sirada sondan 4.uncu isaret varya film seridi gibi ona bas oraya yapistir linki sonra okeyle..

Tarifini versene bidenem,bu balik cipura demi ? royal yani
Yok barismadik,ben ayri yerdeyim o ayri yerde.. Ama bu gece barisirim dayanamiyorum onsuzluga seviyorum napiyim Hakettim de bi yerde saygisizligin alasini yaptim ona

baris canim ama sonra surundur gorsun gununu
balik royal temizleyip guzelce yikadiktan sonra baliklari koydum kaba patates dildim iki tane uc dort dis samirsak dogradim bir tane sogan dildim yuvarlakcaa domates ve bir biberde ekledim kara biber tuz bir miktar zeytin yag bir fincan su koyup alimunyumla kaplayip firina verdim patatesler yumusayinca folyoyu aldim kizarttim birazda cok lezzetli oldu patetesle

bende hamsi delisiyim burda aliyorum lezzetli olmuyor turkiyede yazin fazla olmuyor bide bizim orda balikcilar disarda dolapsiz falan satiyorlarya cok kotu kokuyor almaktan vazgeciyorum
bebekliyorum canim cantayi benimde ihtiyacim var fikir olsun bana

Tamam canim merci,royali hic yemedim ben.. Tadi guzeldir umarim.. Balik hevesimde yarida kaldi

bende bugun kocama patladim neye sinirlendiysem msj attim soyledim aradigindada cvp vermedim...erkek milletine fazla yuz vermicen verdimnmi ya seni zavalli gozuyle goruyorlar yada tepene cikiyorlar onlara tepeden indirme zamani geldi....

ekledim ama hem gece cekildigi icin, hem de telefondan cekildigi icin pek duzgun cikmadi. istersen internetten bakabilirsin..
uzun askisi da var, cocukla yanliz ciktigimda buyuk kolaylik.. bu yuzden illa uzun aski takilabilen bir canta aradim :)

Son düzenleme:

genistir ici baya caprazda takinca iyi olur cocuklu bayanlara helede bende capraz takilan ici genis guzel bisey istiyorum pazartesi cicariz alisverise biz anca

evet haklisin dil ogrenmeleri acisindan onemli..
iste canim ben de onu diyorum. cocuklar abone oluyorlar, sosyallikten uzaklasiyorlar, beraber oyun kurup oynama becerileri azaliyor.. tabi ki izleyecekler ama bir sinir olmali bence.. ben koyabiliyormuyum? koyamiyorum cunku cocugumu yanliz buyutuyorum cocukla is yapmak yemek yapmak bile zorlasiyor iste.. mecbur seyrediyor.. bi de benimki herseyi seyrediyor, dizi seyrederken biri birine bagarsin o da uzuluyor bana bakiyo falan. cok sevio ama istemiyorum cok sevmesin ya...
babasi da sana cekmis diyo bana

keloglanda da buyucu dede var ya cocukara ne ogretiyorlar

genistir ici baya caprazda takinca iyi olur cocuklu bayanlara helede bende capraz takilan ici genis guzel bisey istiyorum pazartesi cicariz alisverise biz anca

evet genis ama oyle battal boy bir canta degil. battal boy oglumun bebek cantasi da var. baska istemem :)
malesef bu indirimde degildi canim. bitmez oyle cabucak :)

Son düzenleme:
ben bebek cantasi pek kullanmiyorum trde 2 tane genis canta aldim gunluk onu kullaniyorum ufak tefek bebek esyalari kullaniyorum...anneme yatiliya gidiyorsam bebek sirt cantam var pusetiyle takim sutu biberonu bezi kiyafeti icin ayri ayri yerleri var pusetine baglanacak yerden bagliyorum cok rahat oluyor..anne olanlar kucuk cantayi unutsunlar....

soldesler basladi kizlar nasildi begendiniz mi ben hic begenmedim neler aldiniz ben kziima tayt ve badyler aldim

ben onlarida severim karidesede bayilirim hele

fasli bi arkadasa gittik, onlar cok yapiyorlar karides falan.. ben normalde hic yelmem oyle seyler ama hamile hamile bizim icin ugrasmisti mecbur yedim bi sey demedim. ama yarisini anca yiyebildilm. sanki bocekler canlanip agzimdan cikicak gibi oldu ya kotuydu

allahtan butun alis veris magazalari evimin karsisindan a dan z ye bugun gidecektim aksama hic halim yoktu arabayla onunden gecerken baya yuzdeler vurmus oglen oglani okula goturdukten sonra alis veris canavarligina baslicam cocuklar icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…