ya ben lin atmayi beceremedim once bir tane yaptim oldu simdi baska bir tane atmaya calistim kopyalayip yapistiriyorum nedense eski attigim link sayfaya yapistiriliyor neden acaba....
Tarifini versene bidenem,bu balik cipura demi ? royal yani
Yok barismadik,ben ayri yerdeyim o ayri yerde.. Ama bu gece barisirim dayanamiyorum onsuzluga seviyorum napiyimHakettim de bi yerde saygisizligin alasini yaptim ona
Baligin ne sucu vardi ya yazik olduu...
Coco balik gel beni ye diyo :) ben balik cok severim.. Hamsi yemeyi ozledim buyuk balik yiyoruz hep kucuk balik artik kusmetse turkiyede yeriz insallah.. Ahh Kuzenim yarin gidiyo turkiyeye...
Cantanin resmini eklerim buraya simdi telefondan giriyorum, ev halki yatinca bilgisayardan yaparim..
baris canim ama sonra surundur gorsun gununu
balik royal temizleyip guzelce yikadiktan sonra baliklari koydum kaba patates dildim iki tane uc dort dis samirsak dogradim bir tane sogan dildim yuvarlakcaa domates ve bir biberde ekledim kara biber tuz bir miktar zeytin yag bir fincan su koyup alimunyumla kaplayip firina verdim patatesler yumusayinca folyoyu aldim kizarttim birazda cok lezzetli oldu patetesle
Tamam canim merci,royali hic yemedim ben.. Tadi guzeldir umarim.. Balik hevesimde yarida kaldi
cok lezzetliydi denizden babam ciksa yerim tum balik cesidini yiyebilirim
Link atma canim videoyu ekle,ustte simgelerde 2. sirada sondan 4.uncu isaret varya film seridi gibi ona bas oraya yapistir linki sonra okeyle..
cok lezzetliydi denizden babam ciksa yerim tum balik cesidini yiyebilirim
Eki Görüntüle 453541
ekledim ama hem gece cekildigi icin, hem de telefondan cekildigi icin pek duzgun cikmadi. istersen internetten bakabilirsin..
uzun askisi da var, cocukla yanliz ciktigimda buyuk kolaylik.. bu yuzden illa uzun aski takilabilen bir canta aradim :)
ben denizden cikan bocekleri yiyemiyorumbalik severim, biz bizim botla acilip balik tutardik bi de yuzerdik hey gidi gunler hey
benimki cizgi film manyagi ben once kayyuyu cok aciyordum hani marsu pilami var benim oglan ayni onun gibi canavarlasti hergun gogsunu yumruklayip huba hubaaaa diye bagiriyordu olmadik yerde daha sonra pepeye gectik...ben oglumla hic fransizca konusmadim nasil olsa okulda ogrenir diyerek ama okula baslayinca mecbur izlemesi gerekiyor dili icin gecen sene ogretmeni hep turk kanali izlettirmeyin dedi bizimkiside fransiz kanalini hic izlemiyordu turc kanalini silince mecbur kaldi simdide cok seviyor devamli gulli tvyi izliyor bende mumkun oldugunca fransizca konusuyorum onla...turk kanali izleyince fransizcaya hic hevesi yok evde konusmak dahi istemiyor ayrica gulli tvnin cizgi filimleride cok guzel ben memnunum hele benim kucuk oglan tv izlemez fransiz cizgi filimlerini izleyince oraya abone oluyor resmen...
genistir ici baya caprazda takinca iyi olur cocuklu bayanlara helede bende capraz takilan ici genis guzel bisey istiyorum pazartesi cicariz alisverise biz anca
ben onlarida severim karidesede bayilirim hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?