• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

ben turk cizgi filimlerini hepsini sildim...izlettirmiyorum ogluma turk kanallarini devamli fransiz cizgi filimlerini aciyorum cdler aliyorum dilini daha iyi anlasin diye yoksa okulda zorluk cekiyor ama cok sukur bu sene fransizcasini baya ilerletti ogretmenide memnun....

Hele fransiz cixgi filmlerini izlemesini hic istemiyorum. Pepe ve kayyuyu izlesin onlar guzel..
Cizgi filmlerle cocuklarin beyinlerini yikiyorlar, cok tehlikeli!

Evet kizlar bende geldim bugun yoruldum bayagi bebegimin alis verisini yaptim minik minik seyler cok tatli hepsini yikadim kurusun utilim.bu arada kilotlu corap bulamadim tabi mevsimi degil ama hernekadar yaz cocugu olsada hastanede hirka falan istiyolar yeni Dogan bebek usur tabiki ama cook yoruldum

Evet kizlar bende geldim bugun yoruldum bayagi bebegimin alis verisini yaptim minik minik seyler cok tatli hepsini yikadim kurusun utilim.bu arada kilotlu corap bulamadim tabi mevsimi degil ama hernekadar yaz cocugu olsada hastanede hirka falan istiyolar yeni Dogan bebek usur tabiki ama cook yoruldum

Minicik seyler ne kadar tatlidir :)
Ben kulotlu corap kullanmayi bir turlu sevemedim..kizlara taytlar satiliyor onlardan al bence. Erkeklere tayt satilmiyor ama ic pijama giydiriyorum ben.
he bi de u pareil au meme magazasinin uretimi boydan boya bodyler var. Ayaksiz corap giydirmen lazim cok cici oluyor ben kullandim gectigimiz kisin bile..

Biz de bu gun canta aldik bana cok mutluyum cocuk gibi sevindim donup donup cantama bakiyorum ya :60:
internette gorup begenmistim nereye baktiysak yoktu, magazadan cikarken bi cantaci daha gordum baktim ki orda varmis :)

Biz de bu gun canta aldik bana cok mutluyum cocuk gibi sevindim donup donup cantama bakiyorum ya :60:
internette gorup begenmistim nereye baktiysak yoktu, magazadan cikarken bi cantaci daha gordum baktim ki orda varmis :)

Gule gule kulan canim benimde canta ve ayakabi takintim var ve surekli aliyorum ama hamile oldugumdan Beri iki tane almisim ayakabida balerin aldim iki defa eh okadarda olucak cok seviyorum canta ayakabi taki

Gule gule kulan canim benimde canta ve ayakabi takintim var ve surekli aliyorum ama hamile oldugumdan Beri iki tane almisim ayakabida balerin aldim iki defa eh okadarda olucak cok seviyorum canta ayakabi taki

Tesekkur ederim :) insallah iyi gunlerde kullanalim..
Cok bile almissin :) ben sedece bi balerin almistim kisin da spor ayakkabilarmin bagcigini gevseterek kullaniyodum.. Kadinlarda genelde o takinti var ama Benimki oyle takinti degil, topu tpo 3 canta kullaniyorum degistirerek.. Cocuktan dolayi omuzdan gecirmeli kucuk bi cantam var onu kullaniyordum epeydir, bi de kocaman cocuk cantasi aliyordum..
Ama simdiki cantam cok kullanisliya benziyo cok sevdim yahu :16:

$282625_3688846858023_900343713_n.jpg

aklinizdan cikmayan birseyyi gerceklestirdim enfesti dogrusu ellerime saglik:56:

Tesekkur ederim :) insallah iyi gunlerde kullanalim..
Cok bile almissin :) ben sedece bi balerin almistim kisin da spor ayakkabilarmin bagcigini gevseterek kullaniyodum.. Kadinlarda genelde o takinti var ama Benimki oyle takinti degil, topu tpo 3 canta kullaniyorum degistirerek.. Cocuktan dolayi omuzdan gecirmeli kucuk bi cantam var onu kullaniyordum epeydir, bi de kocaman cocuk cantasi aliyordum..
Ama simdiki cantam cok kullanisliya benziyo cok sevdim yahu :16:

hayirli olsun cok merak ettim resmini cekte gorek :3:

Bunu sen mi yaptinnn :52::52::52:
Yaa oldumu bu simdi amaaaa :43:
Gecen bar aldim 2 tane,eve geldigimde de esimle atismistik biraz pisirdim baliklari firinda,yemiycem ben dedi bende sinirimden ikisinide cope attim..

Evet ben yaptım canımm
Ariye vermişsin ben olsam bir güzel yerdim oda ac kalsın gunünü görsün derdim
Cepten giriyorum Cafe'de bişeyler iciyoruz ayıptır söylemesi siz neler yapiyosunuz daha barismadinizmi

Eki Görüntüle 453449

aklinizdan cikmayan birseyyi gerceklestirdim enfesti dogrusu ellerime saglik:56:

Evet ben yaptım canımm
Ariye vermişsin ben olsam bir güzel yerdim oda ac kalsın gunünü görsün derdim
Cepten giriyorum Cafe'de bişeyler iciyoruz ayıptır söylemesi siz neler yapiyosunuz daha barismadinizmi

Tarifini versene bidenem,bu balik cipura demi ? royal yani :56:
Yok barismadik,ben ayri yerdeyim o ayri yerde.. Ama bu gece barisirim dayanamiyorum onsuzluga seviyorum napiyim :43: Hakettim de bi yerde saygisizligin alasini yaptim ona

Bunu sen mi yaptinnn :52::52::52:
Yaa oldumu bu simdi amaaaa :43:
Gecen bar aldim 2 tane,eve geldigimde de esimle atismistik biraz pisirdim baliklari firinda,yemiycem ben dedi bende sinirimden ikisinide cope attim..

Baligin ne sucu vardi ya yazik olduu...

Coco balik gel beni ye diyo :) ben balik cok severim.. Hamsi yemeyi ozledim buyuk balik yiyoruz hep kucuk balik artik kusmetse turkiyede yeriz insallah.. Ahh Kuzenim yarin gidiyo turkiyeye...

Cantanin resmini eklerim buraya simdi telefondan giriyorum, ev halki yatinca bilgisayardan yaparim..

Hele fransiz cixgi filmlerini izlemesini hic istemiyorum. Pepe ve kayyuyu izlesin onlar guzel..
Cizgi filmlerle cocuklarin beyinlerini yikiyorlar, cok tehlikeli!

benimki cizgi film manyagi ben once kayyuyu cok aciyordum hani marsu pilami var benim oglan ayni onun gibi canavarlasti hergun gogsunu yumruklayip huba hubaaaa diye bagiriyordu olmadik yerde daha sonra pepeye gectik...ben oglumla hic fransizca konusmadim nasil olsa okulda ogrenir diyerek ama okula baslayinca mecbur izlemesi gerekiyor dili icin gecen sene ogretmeni hep turk kanali izlettirmeyin dedi bizimkiside fransiz kanalini hic izlemiyordu turc kanalini silince mecbur kaldi simdide cok seviyor devamli gulli tvyi izliyor bende mumkun oldugunca fransizca konusuyorum onla...turk kanali izleyince fransizcaya hic hevesi yok evde konusmak dahi istemiyor ayrica gulli tvnin cizgi filimleride cok guzel ben memnunum hele benim kucuk oglan tv izlemez fransiz cizgi filimlerini izleyince oraya abone oluyor resmen...

Back