Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

evlilik yil donumune bir kac gun kaldi....esimede kizginim hediye almamakta kararsizim morelimi bozdu yarin birseylere bakim onun icin gunes gozlugu almayi dusunuyorup optikciden bir ona bir bana gunesli havalarda araba kullaninca iyi olur diye dusundum ama ona birseyde almak istemiyorum ders olsun diye....

dersi anlayacaksa oyle yap :)

bende bugun kocama patladim neye sinirlendiysem msj attim soyledim aradigindada cvp vermedim...erkek milletine fazla yuz vermicen verdimnmi ya seni zavalli gozuyle goruyorlar yada tepene cikiyorlar onlara tepeden indirme zamani geldi....

Evet bi anda cok yuz veriyoruz, sanki hic kavga olmuycakmis gibi sonrada oyle yapiyolar.. Ama yuz vermesen napacaksin,kocani elinde tutmak zorundasin..

Allah kavu$tursun canim, hayirlisi olsun, hayat bizi nereye suruklerse oralardayiz.. rizkimizin derdinde..
karde$in di sanirim, yanilmiyorsam birde kom$u kizi mevzusu vardi, çok merak ettim ) o cephe de neler oldu ?

ma$aallah her daim $ukretmek gerek, Allah' in izni ile yurur oglun geç olsun guç olmasin derler ya.. hayirlisi ile

Hele fransiz cixgi filmlerini izlemesini hic istemiyorum. Pepe ve kayyuyu izlesin onlar guzel..
Cizgi filmlerle cocuklarin beyinlerini yikiyorlar, cok tehlikeli!

aslinda yabanci ulkedeyiz sonuçta çocugun kulaginin yabanci dile ali$masi için arada sirada çizgi filim açmak iyi oluyor..
sana nickelodeon junior kanalini tavsiye edebilirim, dora, doranin kuzeni diego, bubble guppies gibi bir çok egitici çizgi filimler yer aliyor bu kanal da.
benim sarikabagim 3 ya$ina girecek haftaya in$aallah, pa$amin çizgi filim seanslari oluyor, saati geldimi açiyorum tv.
çok faydasi oluyor, hatta ve hatta ingilizce 6 ya kadar sayiyor !! fransizcanin yani sira :)
pediatre ler 3 ya$indan once tv izlettirmeyin çocuklara desede ben dinlemiyorum !
eger izlettirmesem ; çocugum bir çok $eyi nerden bilecek, ogrenecek ? sonuçta ben bir ev hanimiyim, evladimi devamli kre$e goturmek istemiyorum. evde tabiki benden olsun babi$imizden olsun çok $ey kapiyor, ogretiyoruzda, fakat yabanci dil için, hayal dunyasini geni$letmek için vs vs.. gunde aralikli olarak tv izlettirilir..

caillou ve pepee de açiyorum bazen pa$ama youtube den fransizca olarak, ben ve e$im de pur dikkat izliyoruz hahaa )

ben kuçukken hatirliyorum, okulda zorluk çekiyorum fransizca da, çunku evimizde devamli turkçe konu$uluyordu (gerçi $imdi yine oyle, evde turkçe), o yuzden sarikabagimiza elimden geldikçe onculugu fransizca ya veriyorum.
konunu biraz di$ina çiktim sanirim )

ruyamda kocam bana nulasik makinasi almisti

benimde babam kendine aphone 4s almis benimkide 3cusu babami kandirip elinden almaya calisiyordum insanin fikri neyse zikride olmusya aklimizdaki ruyamiza girip duruyor
auto ecole kursa baslayim tekrardan diyorum ama canim istemiyor ilk ogrendigim siralar sinavdan gecmedim perisan oldum 2 sene olucak yazilali daha hic sinava girmedim tercuman sart bana ne kadar yapsamda tamamini beceremiyorum belki tercuman yardim ederse anca alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…