soldesler basladi kizlar nasildi begendiniz mi ben hic begenmedim neler aldiniz ben kziima tayt ve badyler aldim
evlilik yil donumune bir kac gun kaldi....esimede kizginim hediye almamakta kararsizim morelimi bozdu yarin birseylere bakim onun icin gunes gozlugu almayi dusunuyorup optikciden bir ona bir bana gunesli havalarda araba kullaninca iyi olur diye dusundum ama ona birseyde almak istemiyorum ders olsun diye....
soldesler basladi kizlar nasildi begendiniz mi ben hic begenmedim neler aldiniz ben kziima tayt ve badyler aldim
ne anlamda istiyo topragi :44:
sismistir ama bebek icin olunca tatli yorgunluk oluyo :)
Benim ayaklarim coook kotu sisti yaniyooo dus aldim geldim
Benim canim toprak istiyoyaaaa
Ne anlamda olcak kiz yemeye
Evet cok guzeldi cok cici seyler aldim esimde begendi
Ne anlamda olcak kiz yemeye
Evet cok guzeldi cok cici seyler aldim esimde begendi
ciddi misin kiz ? :)
Evet ama hani yaz yagmuru yagarda toprak kokarya o topragi yemek istiyorum agustos annelerinin topicinde bir arkadasin da istiyodu demir vitamini eksikligi oldu icin dediler diger anneler
:))) ayy canim benim
bende bugun kocama patladim neye sinirlendiysem msj attim soyledim aradigindada cvp vermedim...erkek milletine fazla yuz vermicen verdimnmi ya seni zavalli gozuyle goruyorlar yada tepene cikiyorlar onlara tepeden indirme zamani geldi....
tesekkkurler kizlar....bende annemlerden yeni geldim eve gelince ev bombostu okadar yoklugu belli oluyorduki cok alismistim varligina simdede yoklugu beni cok uzdu facede resmine baktim dahada kotu oldum...onun icin cok uzuluyorum basta ana yok baba yok yanliz basina onu gordukten sonra dahada bu koydu icime cok kotu oldumya allah ona kolaylik versin insss bir daha gelirse hic ayrilmayiz umarim....
inan ki evladim cok normal bir cocuk. desteksiz durabiliyor ama tahammul edemiyor birkac saniye durunca korkup comeliyor hemen, bir adim atmaya cesaret etti birkac kere ama o kadar.. daha onceden ona da cesaret edemiyordu.. cok sukur zamanla herseyi ogreniyor, insallah vakti gelince yurur.
ben anneyim. ne kadar "vakti gelince yurur" desem de bir an once yurumesini, kosmasini istiyorum tabi ki..
hopluyo, zipliyo, tirmaniyo, tutunarak oyuncak arabasini iterek yuruyor, allaha sukur bi engeli yok. bacaginda biraz ksilma var. ilk gittigimizde doktor yuzde yirmi oraninda demisti. kasilma fazla olsaydi adim atmasini engelleyecekti, kine yapilacakti falan.. cok sukur kasilmasi az, doktor pazartesi gunu eskiye oranla daha da azaldigini soyledi. cok sukur.. dr "bu kasilma ayakta dengede durmasini geciktirebilir" demisti ama zamanla ogrenir, yurur ama gec yuruyebilir demisti.
ben sukrediyorum oglum icin.. bana bu kadar mukemmel bi cocuk verdigi icin allaha cok sukrediyorum. her cocuk yasini karsilayacak diye birsey yok ki!
varsin 2 yasinda yursun, iyi olsun yeter..
Hele fransiz cixgi filmlerini izlemesini hic istemiyorum. Pepe ve kayyuyu izlesin onlar guzel..
Cizgi filmlerle cocuklarin beyinlerini yikiyorlar, cok tehlikeli!
Eki Görüntüle 453449
aklinizdan cikmayan birseyyi gerceklestirdim enfesti dogrusu ellerime saglik[/QU
miam miam ellerine saglik, biz çekirdek aile olaraktan balik hastasiyizdir, bizlere de yapip yollarmisin)
Eki Görüntüle 453449
aklinizdan cikmayan birseyyi gerceklestirdim enfesti dogrusu ellerime saglik[/QU
miam miam ellerine saglik, biz çekirdek aile olaraktan balik hastasiyizdir, bizlere de yapip yollarmisin)
yapiyim canim lafimi olur 5 dk da hazirladim sen adresi ver ben yollarim
ruyamda kocam bana nulasik makinasi almisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?