Hele fransiz cixgi filmlerini izlemesini hic istemiyorum. Pepe ve kayyuyu izlesin onlar guzel..
Cizgi filmlerle cocuklarin beyinlerini yikiyorlar, cok tehlikeli!
aslinda yabanci ulkedeyiz sonuçta çocugun kulaginin yabanci dile ali$masi için arada sirada çizgi filim açmak iyi oluyor..
sana nickelodeon junior kanalini tavsiye edebilirim, dora, doranin kuzeni diego, bubble guppies gibi bir çok egitici çizgi filimler yer aliyor bu kanal da.
benim sarikabagim 3 ya$ina girecek haftaya in$aallah, pa$amin çizgi filim seanslari oluyor, saati geldimi açiyorum tv.
çok faydasi oluyor, hatta ve hatta ingilizce 6 ya kadar sayiyor !! fransizcanin yani sira :)
pediatre ler 3 ya$indan once tv izlettirmeyin çocuklara desede ben dinlemiyorum !
eger izlettirmesem ; çocugum bir çok $eyi nerden bilecek, ogrenecek ? sonuçta ben bir ev hanimiyim, evladimi devamli kre$e goturmek istemiyorum. evde tabiki benden olsun babi$imizden olsun çok $ey kapiyor, ogretiyoruzda, fakat yabanci dil için, hayal dunyasini geni$letmek için vs vs.. gunde aralikli olarak tv izlettirilir..
caillou ve pepee de açiyorum bazen pa$ama youtube den fransizca olarak, ben ve e$im de pur dikkat izliyoruz hahaa
)
ben kuçukken hatirliyorum, okulda zorluk çekiyorum fransizca da, çunku evimizde devamli turkçe konu$uluyordu (gerçi $imdi yine oyle, evde turkçe), o yuzden sarikabagimiza elimden geldikçe onculugu fransizca ya veriyorum.
konunu biraz di$ina çiktim sanirim
)