- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
ben turk cizgi filimlerini hepsini sildim...izlettirmiyorum ogluma turk kanallarini devamli fransiz cizgi filimlerini aciyorum cdler aliyorum dilini daha iyi anlasin diye yoksa okulda zorluk cekiyor ama cok sukur bu sene fransizcasini baya ilerletti ogretmenide memnun....
Evet kizlar bende geldim bugun yoruldum bayagi bebegimin alis verisini yaptim minik minik seyler cok tatli hepsini yikadim kurusun utilim.bu arada kilotlu corap bulamadim tabi mevsimi degil ama hernekadar yaz cocugu olsada hastanede hirka falan istiyolar yeni Dogan bebek usur tabiki ama cook yoruldum
Canim aldim ligin tayt ama hastanede isterler simdi
Biz de bu gun canta aldik bana cok mutluyum cocuk gibi sevindim donup donup cantama bakiyorum ya
internette gorup begenmistim nereye baktiysak yoktu, magazadan cikarken bi cantaci daha gordum baktim ki orda varmis :)
Gule gule kulan canim benimde canta ve ayakabi takintim var ve surekli aliyorum ama hamile oldugumdan Beri iki tane almisim ayakabida balerin aldim iki defa eh okadarda olucak cok seviyorum canta ayakabi taki
Tesekkur ederim :) insallah iyi gunlerde kullanalim..
Cok bile almissin :) ben sedece bi balerin almistim kisin da spor ayakkabilarmin bagcigini gevseterek kullaniyodum.. Kadinlarda genelde o takinti var ama Benimki oyle takinti degil, topu tpo 3 canta kullaniyorum degistirerek.. Cocuktan dolayi omuzdan gecirmeli kucuk bi cantam var onu kullaniyordum epeydir, bi de kocaman cocuk cantasi aliyordum..
Ama simdiki cantam cok kullanisliya benziyo cok sevdim yahu
Bunu sen mi yaptinnn
Yaa oldumu bu simdi amaaaa
Gecen bar aldim 2 tane,eve geldigimde de esimle atismistik biraz pisirdim baliklari firinda,yemiycem ben dedi bende sinirimden ikisinide cope attim..
Evet ben yaptım canımm
Ariye vermişsin ben olsam bir güzel yerdim oda ac kalsın gunünü görsün derdim
Cepten giriyorum Cafe'de bişeyler iciyoruz ayıptır söylemesi siz neler yapiyosunuz daha barismadinizmi
Bunu sen mi yaptinnn
Yaa oldumu bu simdi amaaaa
Gecen bar aldim 2 tane,eve geldigimde de esimle atismistik biraz pisirdim baliklari firinda,yemiycem ben dedi bende sinirimden ikisinide cope attim..
Hele fransiz cixgi filmlerini izlemesini hic istemiyorum. Pepe ve kayyuyu izlesin onlar guzel..
Cizgi filmlerle cocuklarin beyinlerini yikiyorlar, cok tehlikeli!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?