• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

benimde babam kendine aphone 4s almis benimkide 3cusu babami kandirip elinden almaya calisiyordum insanin fikri neyse zikride olmusya aklimizdaki ruyamiza girip duruyor
auto ecole kursa baslayim tekrardan diyorum ama canim istemiyor ilk ogrendigim siralar sinavdan gecmedim perisan oldum 2 sene olucak yazilali daha hic sinava girmedim tercuman sart bana ne kadar yapsamda tamamini beceremiyorum belki tercuman yardim ederse anca alirim

he yaa.. bi de dun aldigim cantadan yuz buldum galiba :) bulasik makinasi alip bana surpriz yapmis ruyamda.. ayy bi de mutfakta yerim de yok ya güya tezgahin ustune koymus makinayi :9:

Son düzenleme:
Az once balik aldim :56:
Dorade royal,cok guzel gorunuyorr ama biraz buyukmus bu balik yikarken tirstim :60:
Zaten firinda ceker o kendini kibarlasir azda,tabaga sigar nihayetinde de :ssz:
Carrefourda 2 tane levregi 5,90 a almistim.. Fiyati iyiydi,intermarche den aldim bunlarida baya cüsseliler massallah :60:
simdi firindalar pisince yiycem onlari :56:

Az once balik aldim :56:
Dorade royal,cok guzel gorunuyorr ama biraz buyukmus bu balik yikarken tirstim :60:
Zaten firinda ceker o kendini kibarlasir azda,tabaga sigar nihayetinde de :ssz:
Carrefourda 2 tane levregi 5,90 a almistim.. Fiyati iyiydi,intermarche den aldim bunlarida baya cüsseliler massallah :60:
simdi firindalar pisince yiycem onlari :56:

sigar sigar benimkide buyuktu tam tabaga gore oldu gorenlerin cani cekti facede koyduydum

Ustlerinede bi cizih cektimm :9:
Tadi guzel demi kiz esime rezil olmayim sora limonla yiyceyizz :56:

iyi yapmisin bence piserken limonu koyma tadini degistiriyor yerken ustune sikarsiniz
iyim bacim doktor aradi bir kan tahlili daha istiyor bu ucuncu kan verisimm olucak bir ayda kevkire donderecekler beni sen noruyon baristi herifinle

Kiz benim eltim turk ecolunden almisti ehliyeti,sende arastir vardir.. Sen parise yakinmisin ?

yok sekerim lanet fransada bir kac buyuk sehirde var turk ehliyetciler pariste strasbourgta oralara tasinmam lazim almak icin bende kafaya koydum bu dukkan kapaninca ya strasbourg yada turkiyeye geri donucem

iyi yapmisin bence piserken limonu koyma tadini degistiriyor yerken ustune sikarsiniz
iyim bacim doktor aradi bir kan tahlili daha istiyor bu ucuncu kan verisimm olucak bir ayda kevkire donderecekler beni sen noruyon baristi herifinle

Yok kiz gecenkine koymustum azicik ucundan baktim tadina acilasmisti sevmedim,bu sefer tuzladim attim firina esim yaninda patatesli felan sevmez o yuzden koymadim,yesillikle susluycem tabagida..
Eh iste sayilirr,cenemi tutabilseydim bunlar olmuycakti hata yapa yapa ogrenioz iste evlilik oyununu :1:
Ay goguslerim hic sismezdi aciyoda nefes alirken aciyo,bedenimi halsiz hissediom bu ay corek otu yemistim hic aksatmadan belkide hamile kalmisimdir,ama umutlanmiyorum hic valla..
Olsun kiz bebisin icin... Nasil hissediyosun kendini ? Canin neler istiyor ? Bulantilarin var mi ?

yok sekerim lanet fransada bir kac buyuk sehirde var turk ehliyetciler pariste strasbourgta oralara tasinmam lazim almak icin bende kafaya koydum bu dukkan kapaninca ya strasbourg yada turkiyeye geri donucem

Aman gitmisken vatanina git,ama birikim yapmalisiniz is felan ayarlamalisiniz iste onun icinde.. Bebegin buyumeden gidersiniz belkide..
Aslinda pariste olsaydik bulusurduk piknik yapardik burdaki kizlarla :ssz:

Yok kiz gecenkine koymustum azicik ucundan baktim tadina acilasmisti sevmedim,bu sefer tuzladim attim firina esim yaninda patatesli felan sevmez o yuzden koymadim,yesillikle susluycem tabagida..
Eh iste sayilirr,cenemi tutabilseydim bunlar olmuycakti hata yapa yapa ogrenioz iste evlilik oyununu :1:
Ay goguslerim hic sismezdi aciyoda nefes alirken aciyo,bedenimi halsiz hissediom bu ay corek otu yemistim hic aksatmadan belkide hamile kalmisimdir,ama umutlanmiyorum hic valla..
Olsun kiz bebisin icin... Nasil hissediyosun kendini ? Canin neler istiyor ? Bulantilarin var mi ?

insallah canim en son adet tarihin kacti
ben iyimde araara karnim agriyor su ve ayrandan baska bisey icemiyorum pek az once kaahve iciyim dedim midem bulandi icemedim bazen gun boyu bulaniyor bazen olmuyor canimda bisey cekmiyor cok acikiyorum ama hersey yasak onlr beni zorluyor biraz

Aman gitmisken vatanina git,ama birikim yapmalisiniz is felan ayarlamalisiniz iste onun icinde.. Bebegin buyumeden gidersiniz belkide..
Aslinda pariste olsaydik bulusurduk piknik yapardik burdaki kizlarla :ssz:

pariste olsak ohohohoo neler neler yapardik ben parisi sevmiyorum pek cok karisik zencisi mencisi hirlisi hirsizi ben strasbourgu istiyorum aklim orda kaldi en cok turkte ordaymisya

insallah canim en son adet tarihin kacti
ben iyimde araara karnim agriyor su ve ayrandan baska bisey icemiyorum pek az once kaahve iciyim dedim midem bulandi icemedim bazen gun boyu bulaniyor bazen olmuyor canimda bisey cekmiyor cok acikiyorum ama hersey yasak onlr beni zorluyor biraz

Benim 6 hazirandi son adetim,Allah kerimdir gor ki neler eyler,eylerse guzel eyler...
Senin artik haftada bi balik yemen lazim..
InsAllah kolay atlatirsin aserme donemini... 4-5 aylk oluncada artik yavas yavas almaya baslarsin esyalari cinsiyete gore..

pariste olsak ohohohoo neler neler yapardik ben parisi sevmiyorum pek cok karisik zencisi mencisi hirlisi hirsizi ben strasbourgu istiyorum aklim orda kaldi en cok turkte ordaymisya

Ben Allahtan merkezinde degilim,cok cesit irk var.. Evet pislikten gecilmiyo valla..
Bizim oturdugumuz yer cok guzel sessiz sakin ben seviyorum bi isim dusunce de otobusle 15 dk uzaklikta carrefour var oraya gidiyorum,dibimizde de intermarche var zaten,ama turk marketi uzakk iste yoksa hersey var burda... Yaz geldiya burda bahceler oluyo oraya arabayla gidip,taze taze sebzeler alip hazirlayip aticam buzluga.. Guzel oluyo

Benim 6 hazirandi son adetim,Allah kerimdir gor ki neler eyler,eylerse guzel eyler...
Senin artik haftada bi balik yemen lazim..
InsAllah kolay atlatirsin aserme donemini... 4-5 aylk oluncada artik yavas yavas almaya baslarsin esyalari cinsiyete gore..

5 gunun kalmis 28 gunde birmi biraz bekle test yap hamilesindir belkide oyle yapcam canim bende

Back