Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Hahaa Sen de alemsin yani

Kiz ben cok komigim.. Bazen komikligime kendim bile guluyorum..
Hele bi keresinde Kuran kursuna gidiyodum camiye daha 13 yasinda felanim cikista yasli bi adam pesime dustu ama ciddi ciddi ben nereye gitsem pesime geliyo odum patladi elimde Kuran bacagimda dar bi etek ben kostukca har har har ses cikiyo etekten sonra yarildim gulmekten..

sonra biraktimi pesini ? :)
Ben de insanlardan cok korkarim. Mesela ben arabanin icinde yanliz oturup bekliyosam icerden kapilari kitlerim. saniyorum ki kapiyi acip cantsmi alicaklar falan diye aklima geliyo.
Ama ben hirsizliktan korkarim sen direkt kendini kaciricaklarini saniyosun :)

Evet birakti ben kosunca mecburen,hele bi gunde delinin biri yuzume parfum SIKmsti Hey Allahim hepsi beni buluyo ya
Kiz ben hirsizliktan degilde bana bulasmalarindan korkuyorum bilmiyorum neden ama hep bisey yaparlar korkusu var dedimya bekarken korkardim ta..
simdi o kadar yok ama..

Ne yapiyor dugun salonunda ?
Garson,bazende guvenlik.. Ek is olarak yapiyor ama,normalde elektrisyen

Son düzenleme:
Neyse gozlerim kapaniyor benim,alnima bantlamam gerekecek daha fazla kalirsam
Hadi iyi geceler canim,bebegini op yerime yarin gorusuruz..
Bonne nuit..

Ya onun bir ismi de var ...fobi diye bisey. Kardesimin guya biraz tibbi bilgisi var ya bana demisti ki insan korkun ilerlerse doktora git, normldegil, hasta misin sen falan demisti.. :)
Bi kere benim burda basima geldi. Duymussundur pariste basortulu,carsafli kadinlara bazi dengezizler sozlu tacizde veya fiziksel siddette bulunuyorlar. Haberlerde cikiyor bazen..
Ben oglani randevuya gotururken arabai yoldaki ucrtli parka parkettim. Gidip parayiverdim majinaya fisi alip arabanin on camina koymak icin tekrar dondum.
Bu sirada bi adam beni izliyor farkindayim. Kucagimda cocuk var. Ay dedim simdi bu adam bana saldirmasin, laf atmasin. Irkcidir,asiri sagcidir , biseydir ne bileyim..
Fisi koydum yuruyorum adam da yolun karsisindaki kaldirimda bana bakarak yuruyir. Oyle korktum ki..
Neyse adam ozur dilerim madame dedi.heh dedim nazik konustu adresi sorucak gakiba:)
Megersem o gun park bedavaymis da onu soylucekmis.
Haftada 3 gun ucret odenilmiyormus bana ogretti.

Bi kere de kocamlacicekciye girmistik. Parisin ayyaslarindan biri girdi iceri bana yaklasti yuzume bakarak hareket cektibana

Ya kızlar benim kucuk oglusum bugün itibariyle yürümeye başladı nihayet vallaha esimle cocuklar gibi seviniyoruz darısı dusunmemlazimin oğluna insssss

hadi gozunuz aydin :)
Insallaaaaaahh canim ya, insallah yurusun artik kilosu artti dizlerine yazik kuzumun.

Saol canım benimkinin uyku düzeni iyi ama kendi yatağı olursa başka yerde asla uyumaz uyusada çok az uyur mesela pusette en fazla yarım saat mesela bir yerden geliyorum oglum uyudu uyuyacak bilerek arabayla yolumu uzatıyorum sırf uyusunda hemen yatağına koyim yoksa arabada uyuyunca çıkarttığım anda uyanıyor uykusu çok hafif yanından gecersem bile uyanır uyku saati düzenli ama kesinlikle çit cikmicak ve kendi yatağı olacak Salı annemlerde kalacam şimdiden düşünüyorum nasil uyuyacam diye ama kendi evimde olsam problem yok sırf bu yüzden mecbur kalmadikca çıkmıyorum düzeni bozulmasın diye sende oğlunu bir düzene alıştırmaya çalış benim oglumun sabah uyku saatleri aynıdır hemen hemen kendi yatağında oldugu sürece

Slm kizlar Nbr ben yeni ève geldim holandaya gittik kaynim cocuklari sunnet etti dus alip yataga giricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…