Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Kandiliniz mubarek olsun kizlar..
Allah dualarimizi kabul etsin insAllah.. Amin..
Kimse gelmemis bugun de

Bacagimi kimligi belirsiz bir bocek isirip kacti,yakalarsam geberticem

Son düzenleme:
Neden,la havleyi oku gecer..
Banada olur o hep,mesela dun oyleydim :44:

Ya ben cok dalginimdir. Hicbirseyden emin olamam..
Evden cikip arabaya binince evi kitledimmi diye tekrar 3 kat cikar kontrol ederim mesela. H er seferinde de bosuna cikmis olururum ama devamli bir tedirgin halim var..
Arabayi kitledigim halde uzaktan anahtarle tekrar kitlerim, ne biliim.. Simdi de misafirlikteki birseyden emin olamiyorum :26:

Ayni ben gibisin sende..
Seytan bazen yaniltir insani,hatta bazen degil bos bulundugun her an..

kiz bocegi nerden buldun ki? Ya da nocek seni nerden buldu :) benim evimde hic bocek olmuyor, evin bahcelimiydi

Valla bacagim kipkirmizi oldu,olay yeri inceleme felan yaptim bir bocek isi oldugu kesin yani
Yok daire evim..
Sivrisinekmidir nedir bilemedim,2 yerden dislemis kacmis mikropp

Valla bacagim kipkirmizi oldu,olay yeri inceleme felan yaptim bir bocek isi oldugu kesin yani
Yok daire evim..
Sivrisinekmidir nedir bilemedim,2 yerden dislemis kacmis mikropp

allah allah, kanin tatli geldi demek..
Bi kere bana kene yapismisti o aklima geldi simdi.. Odum kopmustu aglamistim yav :)

allah allah, kanin tatli geldi demek..
Bi kere bana kene yapismisti o aklima geldi simdi.. Odum kopmustu aglamistim yav :)

Aman Allah korusun kiz,bi keresinde benim kolumun altinda siyah minik bisey gordum bi aglamaya basladim olursem nolacak simdi diye nisanliydim o zamanda..
Allahim evlenmemede az kalmisti olmeyim nolur diye agliyom oturdum
megerse kene sandigim sey ben farketmeden cikan bir "ben" mis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…