• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Kandiliniz mubarek olsun kizlar..
Allah dualarimizi kabul etsin insAllah.. Amin..
Kimse gelmemis bugun de :31:

Bacagimi kimligi belirsiz bir bocek isirip kacti,yakalarsam geberticem :41:

Son düzenleme:
Neden,la havleyi oku gecer..
Banada olur o hep,mesela dun oyleydim :44:

Ya ben cok dalginimdir. Hicbirseyden emin olamam..
Evden cikip arabaya binince evi kitledimmi diye tekrar 3 kat cikar kontrol ederim mesela. H er seferinde de bosuna cikmis olururum ama devamli bir tedirgin halim var..
Arabayi kitledigim halde uzaktan anahtarle tekrar kitlerim, ne biliim.. Simdi de misafirlikteki birseyden emin olamiyorum :26:

Ya ben cok dalginimdir. Hicbirseyden emin olamam..
Evden cikip arabaya binince evi kitledimmi diye tekrar 3 kat cikar kontrol ederim mesela. H er seferinde de bosuna cikmis olururum ama devamli bir tedirgin halim var..
Arabayi kitledigim halde uzaktan anahtarle tekrar kitlerim, ne biliim.. Simdi de misafirlikteki birseyden emin olamiyorum :26:

Ayni ben gibisin sende..
Seytan bazen yaniltir insani,hatta bazen degil bos bulundugun her an..

kiz bocegi nerden buldun ki? Ya da nocek seni nerden buldu :) benim evimde hic bocek olmuyor, evin bahcelimiydi

Valla bacagim kipkirmizi oldu,olay yeri inceleme felan yaptim bir bocek isi oldugu kesin yani :9:
Yok daire evim..
Sivrisinekmidir nedir bilemedim,2 yerden dislemis kacmis mikropp :63:

Valla bacagim kipkirmizi oldu,olay yeri inceleme felan yaptim bir bocek isi oldugu kesin yani :9:
Yok daire evim..
Sivrisinekmidir nedir bilemedim,2 yerden dislemis kacmis mikropp :63:

allah allah, kanin tatli geldi demek..
Bi kere bana kene yapismisti o aklima geldi simdi.. Odum kopmustu aglamistim yav :)

allah allah, kanin tatli geldi demek..
Bi kere bana kene yapismisti o aklima geldi simdi.. Odum kopmustu aglamistim yav :)

Aman Allah korusun kiz,bi keresinde benim kolumun altinda siyah minik bisey gordum bi aglamaya basladim olursem nolacak simdi diye nisanliydim o zamanda..
Allahim evlenmemede az kalmisti olmeyim nolur diye agliyom oturdum :60:
megerse kene sandigim sey ben farketmeden cikan bir "ben" mis...:ssz:

Back