• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

iyiyim len senden ne haber sabah misafir varda borek yapcam simdimi yapsam sabahmi bilemedim:26:

Bende napiyim gii oturuyom mutfakta :31:
Ne boregi yapcan ?
Yap simdiden vaktin varsa koy dolaba isitir servis edersin iki saat ne ugrascan sabah sabah kargalar b.. yemeden kalkarsin sen simdi :27:

Bende napiyim gii oturuyom mutfakta :31:
Ne boregi yapcan ?
Yap simdiden vaktin varsa koy dolaba isitir servis edersin iki saat ne ugrascan sabah sabah kargalar b.. yemeden kalkarsin sen simdi :27:

sabah ergen geleceklerde simdi yapsam firinda kalsa kururmu acaba yoksa kesip saklama kabinami koyayim :26:

[video=youtube;SDqqMSx8ywQ]http://www.youtube.com/watch?v=SDqqMSx8ywQ&feature=related[/video] bu kadinin konusmalarina b ayiliyorum :37:

yalan dunyayi seyretmiyorum ben. gulse birselin "mahallenin delisine gulunur" espri anlayisi sayesinde keninden ve eserlerinden soguttu beni :20:
avrupa yakasna bayilirken gaffurun girisiyle izlemeyi birakmistim.

Son düzenleme:
dolabta yer bulddduuuum agzi acik koysam olurmu tepsiyi yoksa alumuyum folyoyla sarsam olurmu ben alumunyum folyoyla kapattim ama :26:

Back