- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
Saol canım benimkinin uyku düzeni iyi ama kendi yatağı olursa başka yerde asla uyumaz uyusada çok az uyur mesela pusette en fazla yarım saat mesela bir yerden geliyorum oglum uyudu uyuyacak bilerek arabayla yolumu uzatıyorum sırf uyusunda hemen yatağına koyim yoksa arabada uyuyunca çıkarttığım anda uyanıyor uykusu çok hafif yanından gecersem bile uyanır uyku saati düzenli ama kesinlikle çit cikmicak ve kendi yatağı olacak Salı annemlerde kalacam şimdiden düşünüyorum nasil uyuyacam diye ama kendi evimde olsam problem yok sırf bu yüzden mecbur kalmadikca çıkmıyorum düzeni bozulmasın diye sende oğlunu bir düzene alıştırmaya çalış benim oglumun sabah uyku saatleri aynıdır hemen hemen kendi yatağında oldugu sürece
Benim oglum dogdugundan itibaren uyumayan bir bebekti.
Bibrronla beslendigi icin cok gazi oluyordu zaten.. Ben sabah ezaninda bile hala uyumamis olurdum, oglum da artik pes ederdi bir iki saat dinlenirdim.. Bu aylarca boyle devam etti. Essoglusu benzeye benzeye bana benzemis :)
Simdi de biz yatmadan asla yatmak istemiyor cok insancil.. Bi de hala ayni odadayiz ya dr o yuzden yatmiyor diyo. Mesela dun gece arkafasta saat 22.00 de uyuttum, iki saat uyudu uyandi yine. Her gece boyle yapiyor. Bir bucuk yasinda olmasina ragmen yatirdigimda biraz uyur sonra uyanir. Pis pislayip tekrar uyutunca uyuyo yine cunku uykusu var.. Oglen uykusu desen en fazla 1 saat uyur, ara sira sabah erken kalkip uykusunu alamadiysa 1 bucuk sate cikar, nadiren ama..
aslinda cok sukur duzen oturttuk sayilir. Normalde aksam on onbucukta uyutuyorum, uuaniyo yine uyutuyorum hic kaldirmsdan..
Bu gun ailecek 11 bucukta uyandigimiz icin, ogle uykusunu gec yapti gece uykusu da gecikti..