Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Benim oglum dogdugundan itibaren uyumayan bir bebekti.
Bibrronla beslendigi icin cok gazi oluyordu zaten.. Ben sabah ezaninda bile hala uyumamis olurdum, oglum da artik pes ederdi bir iki saat dinlenirdim.. Bu aylarca boyle devam etti. Essoglusu benzeye benzeye bana benzemis :)
Simdi de biz yatmadan asla yatmak istemiyor cok insancil.. Bi de hala ayni odadayiz ya dr o yuzden yatmiyor diyo. Mesela dun gece arkafasta saat 22.00 de uyuttum, iki saat uyudu uyandi yine. Her gece boyle yapiyor. Bir bucuk yasinda olmasina ragmen yatirdigimda biraz uyur sonra uyanir. Pis pislayip tekrar uyutunca uyuyo yine cunku uykusu var.. Oglen uykusu desen en fazla 1 saat uyur, ara sira sabah erken kalkip uykusunu alamadiysa 1 bucuk sate cikar, nadiren ama..
aslinda cok sukur duzen oturttuk sayilir. Normalde aksam on onbucukta uyutuyorum, uuaniyo yine uyutuyorum hic kaldirmsdan..
Bu gun ailecek 11 bucukta uyandigimiz icin, ogle uykusunu gec yapti gece uykusu da gecikti..

selam nabersiniz ben geldim kimse yok
heycanliyim sabaha kadar hastalanmazsam test alicam yarin, bugun adet gunumde daha olmadimda insallah edilen dualar kabul olmusturda ben sonunda hamile kalmisimdir insallah
bugun sabah olurmu aceba :))

heycanliyim sabaha kadar hastalanmazsam test alicam yarin, bugun adet gunumde daha olmadimda insallah edilen dualar kabul olmusturda ben sonunda hamile kalmisimdir insallah

Hadi bakalim :)
Sana tavsiyem hemen test yapma en azindan bi 5 gun gecsin.. Erken yapilmis testler genelde yaniltici olabiliyor..

benim oglum erken dogdugu icin ilk zamanlar gozunu bile acik gormezdik...hep uyurdu normal dogum tarihine geldigi anda canavar kesildi resmen uyku duzeni altus oldu sicrayarak uyanmalar aglamalar dogum ettigim clinigin pediatgina goturduk bu bebegin ici komple gaz dedi mideside asitliymis ilac falan kullandim duzeldi..bir ara oglum her sabah 6 da kalkardi calar saat gibi ozaman ayni odada yatiyorduk...10 aylikken diger oglanin odasina postaladik zaten 2 besigi vardi biri benim odada digeride diger odada ben aksam saat kacta yatirirsam yatirayim sabah eken kalkar suanda bile uyanik engec cok nadir 10 da uyanir ama ilk oglumda cok cektim hic uyumayan herseye aglayan bir cocuktu gerci halada herseye agliyor..sana tafsiyem yatagina koydugun zaman aglasada bakma bu bir aglar 2 aglar sonrada alisir...ben oyle yapiyorum her agladiginda gitmiyorum her yandiginda simdi uyanmis kendi yataginda sarki soyluyor herhalde birseyler mirildaniyor hemen cikartmiyorum cok aglamadikca birde uyutmak istedigin zaman dus aldir sersemlestirmeye calis bol su dokerek gercekten bir cocuk bir dzene alistimi devam edlior....benim buyuk oglum okula gitmeden once saat 1 oldumu uyumazdi simdi saat 9 engec 10 oldumu odasina gonderiyorum uyumak istemesede kiziyorum....hemen uyuyor...sana tafsiyem aksama dogru parka gotur elinden tutarak yorut iyice yorulsun sonrada dus aldir eger besigi varsa koy icine uyut 2 saat sonra uyandiginda aglasa bile kaldirma bir sure sonrada endisi alisir zaten...offf off benim oglumda kendi yatagi olmadan uyumuyor oldursem ayakta sallayarak uyumaz yanimda uzansa hele hic uyumaz dogdugundan beri yanimdacok istedim uyumasini ama asla uyumaz uyusa bile hemen uyanir...pusette en fazla yarim saat 1 saat arabaylada zaen oyle uzun yollara gitmiyorum uyusa bile ordan cikarincaya kadar uyanir illa endi yatagi olacak ve cit cikmicak mesela dun uyuyordu oglen ev tlfnu onun odasinda unutum odaya girdigim anda uyandi sabah buyugunu okula gondermek icin gittigimde parmak ucuyla yuruyorum oglumu durrterek uyandiriyorum sirf kucuk beyefendi kalkmasin diye....senin oglan hangi ayda dogdu...ammada uzun yazdim be daha evi temizleyip kahvalti yapip bizim buyugunu oglen yemegine okuldan almaya gidecem...

canim insss burdan guzel haberlerini aliriz ben adetimden bir un sonra test yapardim hemen cikardi sabah ilk idrarinla testi yap bence....

dun gece nasil hava patladi duydunuz mu?
bardktan bosanir gibi yagiyordu o ayri, hem cok fena gok gurultusu vardi hem simsekler cakti.. sabah kocam namaza gidiyomus da, ustune yildirim duser cikilir mi bu havada diyorum ben de :)
ama kesin biryerlere dusmustur bence.

daha fazla beklersem cok umitlenirim sabah idrariyla yapamadim yeni aldi testi kocam beni deli etti cok sinirliyim suan belki sabah yaparim belkide dayanamam bugun yaparim ama hevesim kirildi aptal aptal konusarak uzdu beni salak

daha fazla beklersem cok umitlenirim sabah idrariyla yapamadim yeni aldi testi kocam beni deli etti cok sinirliyim suan belki sabah yaparim belkide dayanamam bugun yaparim ama hevesim kirildi aptal aptal konusarak uzdu beni salak

Sen bakma erkekler hep oyle,benim esimde bazen sinir eder beni..
INSALLAH hamilesindie.. Cok sevinirim hamileysen..
Allah isteyen herkese versin InsAllah..

degilmisim yaptim testi tek cikti en azindan heveslenmem artik hastalanacagimi biliyorum yoksa hayal kurmaya baslamistik erkenden ogrenmem iyi oldu

kizlar galiba hamileyim goz yaslarimi tutmiyorum silik ikinci cizgi cikmis cok saskinim ben tek gorunce moralim bozuldu banyoda biraktim gittiydim esim gelince tek dedim bide ben bakiyim deyince silik ikinci cizgide cikmis kan tahlini veriyim diyorum hastneyemi gidiyim labaratuarami hemen cevap verirlermi allah'im insallah dogrudur

Son düzenleme:

Ayyyy seni geciriyodum hep aklimdann insAllah hamiledir diyee.. cook sevindim canim insAllahh hamilesindir.. Ikinci cizgi cok gecmeden ciktiysa hamilesindir..
Ayyy cok sevindimmmm

Ayyyy seni geciriyodum hep aklimdann insAllah hamiledir diyee.. cook sevindim canim insAllahh hamilesindir.. Ikinci cizgi cok gecmeden ciktiysa hamilesindir..
Ayyy cok sevindimmmm

darisana insallah bacim ilk aklimdan gecenlerdensin tum isteyenlere rabbim nasip eder insaallah inanamiyorum su kan tahlinide bi yaptirsaydim

darisana insallah bacim ilk aklimdan gecenlerdensin tum isteyenlere rabbim nasip eder insaallah inanamiyorum su kan tahlinide bi yaptirsaydim

Yarin hemen git yaptir.. Allah sana bu ay hayirli kilmis cocugu demekki..
Tebrik ederim canimm..
Senin esindemiydi sorun ?

Gozun aydin canim senin adina sevindim....bende kucuk ogluma hamileyken bir gun gecmisti heyecandan sabahin altisinda yapmistim tek cizgi cikmisti baya morelim bozulmustu gittim uyudum tekrardan baktigimda ise ikinci cizgi silik cikmisti aksama dogru baska bir pharmaciden test aldim direk pizitif cikmisti yarin erkenden labaratuara bir sir kan testi icin darisi ruzgargulu ve diger isteyenlerin basina inssss su mubarek uc aylarda....

InsAllah canim Allah razi olsun..
Ne guzel bir heyecandir yasayamasamda tahmin ediyorum..
Insan bebegi icin hazirlik yapinca baska bir heyecani olur muhakkak..

Coco silikte olsa dogruluk payi yuksek benim 3 gun gecmisti silikti cizgi insallah hakinda hayirlisi darisi ruzgulun basina insallah

Yarin hemen git yaptir.. Allah sana bu ay hayirli kilmis cocugu demekki..
Tebrik ederim canimm..
Senin esindemiydi sorun ?

cok tesekkurler canim benim ben hala soktayim saka gibi esimde varikosel vardi ameliyat olucakti bu yaz ama gerek kalmadi artik onun degerlerinde biri hamile kalmisti benimde umudim vardi ama denemiyorduk artik ameliyat olduuktan sonra baslayalim diyorduk tutmus inanamiyorum 15 gunluk suan
insallah en kisa surede seninde olur dualarim seninle ve tum isteyenlerle

aynen benimkide seninki gibi oldu olmamis diye cubugu biraktim gittim hatta burayada yazdim yokmus diye esimle bi baktik ikincide cikmis yarin sabah uyaninca bidaha yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…