• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

aile doktoru hemen yazarmi gidersem ona daha hic gitmedik

Bir sakin ol canimyaaa yarin kalk Ev doktorunu ara randevu al git test yaptim silik cizgi cikti de hamilelik testi yaptirmak istiyorum de laboratuara gît tahlili yaptir Insalah positiftir yazar zaten positifse hemen jinikologunu ara randevu al tamami

Bir sakin ol canimyaaa yarin kalk Ev doktorunu ara randevu al git test yaptim silik cizgi cikti de hamilelik testi yaptirmak istiyorum de laboratuara gît tahlili yaptir Insalah positiftir yazar zaten positifse hemen jinikologunu ara randevu al tamami

tamam canim senin dedigin gibi yapicm

Sabah ilk isi labaratuara git bir sor kan tahlili yapacam gebelik icinde eger kabul etmezlerse direk aile dr git acildir de testi iste labaratuardan yaptirirsin sonucta birgun sonra cikiyor en fazla iki gun oda erkenden gitmen lazim tabi

Sabah ilk isi labaratuara git bir sor kan tahlili yapacam gebelik icinde eger kabul etmezlerse direk aile dr git acildir de testi iste labaratuardan yaptirirsin sonucta birgun sonra cikiyor en fazla iki gun oda erkenden gitmen lazim tabi

Laboratuar recetesiz yapmazki bende receteyle gittim Tr gibi degil

Bende receteyle gittimde bir sansini denesin denemekte fayda var sonucta normal bir tahlil kabul etmedigi takdirde durek aile doktoruna gitsin sira cok olursa biraz beklicek ayyy simdi benimde dogurasim geldi allah ona bagislasin ben sirami genclere verdim bir sureligine emekliyim....

Ayyyy yarin sabah kardesim pariste heyecandan zaman gecmiyor oglumu okula birakim direk annemlere gidecem....aksamda kardesimle beraber ogluma supriz yapacagiz bakalim dayisini taniyabilecekmi ilk defa yuzyuze gelecekler oglenden ogretmenine soylicem supriz yapacagiz ogluma oglum beni gormiyecegi yerde beklicem kardesime teslim etsin oglumu bakalim bizimkisinin tepkisi ne olacak hemen tanitacakmi....

selam kizlar nasilsiniz ??ugrayamiyorum bu aralar pek cok mesgulum ev ajansi birkac ev visit etmem için adres gonderdi randevu alip onlara bakiyorum...bugun bir tane daha bakicam insallah begenirsem verirler....begendigim 1 ev oldu bu zamana kadar onu da vermediler...begenmediklerimide isterseniz hemen size veririz diyorlar sinir oldum iyice....dua edin bana insallah verirler begenirsem...biktim bu evden tasinmak istiyorum artik!!!!
:43::43:

selam kizlar nasilsiniz ??ugrayamiyorum bu aralar pek cok mesgulum ev ajansi birkac ev visit etmem için adres gonderdi randevu alip onlara bakiyorum...bugun bir tane daha bakicam insallah begenirsem verirler....begendigim 1 ev oldu bu zamana kadar onu da vermediler...begenmediklerimide isterseniz hemen size veririz diyorlar sinir oldum iyice....dua edin bana insallah verirler begenirsem...biktim bu evden tasinmak istiyorum artik!!!!
:43::43:

Selam canim nasilsin ?
Canim insAllah istedigin olur,Allah yardimcin olsun..

Back