• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

ne cok sormussun :) sampuan olarak 1 buyuk paket mustela almistik. onu da eltim almis getirmis, beni o zaman eltim calisirken onun kizina bakiyordum. once bunu kullan demisti.
mixa 3lu satiliyordu ondan almistim taa hamileyken bitirmek icin ugrastim sonra. :) sadece ben kokusunu bgenmedim. yoksa sampuanda bir kusur yok..
camasir icin le chat bebe veya persavon ikisini de kullandim ben. sabun olabilir ben almamistim. bir de dogal sunger oluyor bebegi yikamak icin..
carrefourun icinde eczaneye benzer bir bolum var ya, orda mustela bebe kismina git, her urunu bulabilirsin..

Bende kokusunu sevdim:)ikili vardi onlardan aldim zaten eczaneye gitmem lazim biberon ve emzik icin ates olcme aleti falan alicam

tam benlikmis super :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz: sigarayi biraktim ya canim istiyor

Afferin sana, krtulmussun sigara kadinlarin agzina hiccc yakismiyor. Ustelik cok da sagliksiz. Ve bu yuzden dinen de uygun degil. Iyy igrenc, tu kaka :)
Canina soyle sakiz istesin :)

Sarki dun kuzeguneyde calmisti. Bir sezen aksu klasigi :)

Son düzenleme:
Afferin sana, krtulmussun sigara kadinlarin agzina hiccc yakismiyor. Ustelik cok da sagliksiz. Ve bu yuzden dinen de uygun degil. Iyy igrenc, tu kaka :)
Canina soyle sakiz istesin :)

Sarki dun kuzeguneyde calmisti. Bir sezen aksu klasigi :)

:9::9::9:esimin hatrina biraktim sevdiklerim icmemi istemiyoor bende uzmeyim dedim insaallah tekrar baslamam dun ben dikkat etmemisim sarkiya haa yoksa cemreyle kuzeyin dinledigimi

:9::9::9:esimin hatrina biraktim sevdiklerim icmemi istemiyoor bende uzmeyim dedim insaallah tekrar baslamam dun ben dikkat etmemisim sarkiya haa yoksa cemreyle kuzeyin dinledigimi

Evet cemre askini itiraf ederken kuzeyin cemreye sus, cemre susssss dedigi sahnede.
hatta soyleyen de bu cocuktu bana sorarsan.

heyyy nerelerdesiniz kizlar ? bi gun varsiniz bi gun yoksunuz..
oglusun eli yandi. anca uyutabildim. bu gun temizlik yapmak istiyordum, utu de kaldi, temizlik de... karnimi doyurup guzel bir dus almak istiyorum :5:

Ben geldimm..
Oo baya yazmissiniz kizlar dun gelmedim biraz halsizdim erkenden sporumu yapip yattim..
Malum 13 kilo verdim diyetle ve az sporla.. Simdi de normal yiyip spora verdim gazii :1:
Nasilsiniz bakalim ??
Zayiflamak isteyenlere motive olurum ben hic dert etmeyin hatta beraber baslayalim siz diyete bende spora :35:

heyyy nerelerdesiniz kizlar ? bi gun varsiniz bi gun yoksunuz..
oglusun eli yandi. anca uyutabildim. bu gun temizlik yapmak istiyordum, utu de kaldi, temizlik de... karnimi doyurup guzel bir dus almak istiyorum :5:

Gecmis olsun canim ne olduda yandi kiyamam yanik acisida cok zor kuzum insAllah cok degildir..
Dikkat et gozun hep ustunde olsun aman annesi :emir_bebek:

Gecmis olsun canim ne olduda yandi kiyamam yanik acisida cok zor kuzum insAllah cok degildir..
Dikkat et gozun hep ustunde olsun aman annesi :emir_bebek:

esim cuma namazina gidicek diye ona pantolon utuledim ama utu masasini cikarmadim, yere birsey serdim oyle utuledim. fisi ciardim dolaptan gomlek ayarliyorum falan, bu arada utu serinledi diye dusundum. tuvaletim ardi zaten iyice sSIKIStim, esime dedim ki utu orda cocugun yanina gir ben tuvalete giriyorum dedim.
oglum da caillou yu seyrediyodu, gitmis utuyu tutmus, agladi bayagi. bi ciktim tuvaletten imran bi yterde, baabsi bi yerde.
insan cocugun elini suya tutar dan basladim, bari kucagina al bi sefkat goster dedim. deli etti beni delii.
suclu ben mioldum utuyu orda birakmissin dio. tamam benim hatamdi ama seni uyardim altima mi etseydim, git 2 dakkika otur cocukla dimi ama!
giyindi abdest aldi gelip cok yanmismi diyo. git dedim, bakmana gerek yok, susmadigina gore cok yanmis dedim.
tam ogle vakti oldugu icin, 2 den sonra eczaneye gidip birsey istedim yanik icin. surdum onu, agri kesici de verdim. zaten cok agladigi icin bitkin dustu uyudu.
kiyamam yavruma hic

esim cuma namazina gidicek diye ona pantolon utuledim ama utu masasini cikarmadim, yere birsey serdim oyle utuledim. fisi ciardim dolaptan gomlek ayarliyorum falan, bu arada utu serinledi diye dusundum. tuvaletim ardi zaten iyice sSIKIStim, esime dedim ki utu orda cocugun yanina gir ben tuvalete giriyorum dedim.
oglum da caillou yu seyrediyodu, gitmis utuyu tutmus, agladi bayagi. bi ciktim tuvaletten imran bi yterde, baabsi bi yerde.
insan cocugun elini suya tutar dan basladim, bari kucagina al bi sefkat goster dedim. deli etti beni delii.
suclu ben mioldum utuyu orda birakmissin dio. tamam benim hatamdi ama seni uyardim altima mi etseydim, git 2 dakkika otur cocukla dimi ama!
giyindi abdest aldi gelip cok yanmismi diyo. git dedim, bakmana gerek yok, susmadigina gore cok yanmis dedim.
tam ogle vakti oldugu icin, 2 den sonra eczaneye gidip birsey istedim yanik icin. surdum onu, agri kesici de verdim. zaten cok agladigi icin bitkin dustu uyudu.
kiyamam yavruma hic

Oyy kuzum cok gecmis olsun canim,esin biraz umursamamis sen uyarmasan neyse..
Neyse olacagi varmis gecer gider bi kac gune insAllah..

kiyamam yavruma hic

Cok gecmis olsun canimya kiyamam yanik acisida cok zor hangi anne yavrusu aci cekerken kiyabilirk....

Back