Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

iyiyim len senden ne haber sabah misafir varda borek yapcam simdimi yapsam sabahmi bilemedim:26:

Bende napiyim gii oturuyom mutfakta
Ne boregi yapcan ?
Yap simdiden vaktin varsa koy dolaba isitir servis edersin iki saat ne ugrascan sabah sabah kargalar b.. yemeden kalkarsin sen simdi

Bende napiyim gii oturuyom mutfakta
Ne boregi yapcan ?
Yap simdiden vaktin varsa koy dolaba isitir servis edersin iki saat ne ugrascan sabah sabah kargalar b.. yemeden kalkarsin sen simdi

sabah ergen geleceklerde simdi yapsam firinda kalsa kururmu acaba yoksa kesip saklama kabinami koyayim :26:

[video=youtube;SDqqMSx8ywQ]http://www.youtube.com/watch?v=SDqqMSx8ywQ&feature=related[/video] bu kadinin konusmalarina b ayiliyorum

yalan dunyayi seyretmiyorum ben. gulse birselin "mahallenin delisine gulunur" espri anlayisi sayesinde keninden ve eserlerinden soguttu beni
avrupa yakasna bayilirken gaffurun girisiyle izlemeyi birakmistim.

Son düzenleme:
dolabta yer bulddduuuum agzi acik koysam olurmu tepsiyi yoksa alumuyum folyoyla sarsam olurmu ben alumunyum folyoyla kapattim ama :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…