Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

Izabel canim biraz disari cikmis olmana sevindim canim is konusunda biraz bekle derim, bebisine gelince isyan etme, Allah sana bir yavru kismet etmis haklisin tek olunc bebek kolay bakilmiyor ama dusun bebegi olsun diye herkes neler yapiyor sana cok sirin bir bebis vermis Allah zor zamanlari gecince sana arkadas olacak inan oglum benim arkadasim gibi heryere gidiyoruz guluyoruz sohbet ediyoruz sana yoldas bu gunler gecer canim ama tabiki gecerkende insani yoruyor ama gelecek guzel gunleri dusun, of gulsibel bunlari biliyorum deme haklisin sana cok zor geliyor ama biraz sabret ve esin ve yavrunla bu gunleri degerlendir bence, en guzel yarinlar sizlerle olsun, opuyorum canin istedikce yaz olurmu ben burdayim

gulsibel merhaba canim,nasilsin bakalim bugun ben bildigin gibi bebek le ugrasiyorum,sana bir sey sormak istiyorum kizim 4 aylik ama sahte emzik ve biberon almiyor bir turlu veremedim istemiyor,ne yapmaliyim benim sutumde cok azaldi,her seyi denedim ama almiyor bende kasikla veriyorum,acaba cevrende boyle bebeklere rastladin mi sahte emzik alsaydi belki biraz rahatlardim ama almiyor,belki degisik fikirlerin vardir opuyorum seni.

Canim bazen bebeklerde bu sahte emzigi almama durumu oluyor haklisin, doktoruna sordunmu ne tavsiye etti, belki degisik turde emzikler alsan damakli yuvarlak minik elbet birrini sevecek biraz emzige sevdigi birsey sur ver bakalim tepkisi ne olacak, ben hastaligimi atlattim daha iyiyim, tek derdim sinuzit basim belada, neyse sen kendine ve yavruna iyi bak, izabel canim zaten mamalara gececeksin biberonuda aksamlari yada uykusu geldiginde uyumadan dene ama biberon basliklarinida degisik al belki agzina almak istemiyor sevmemis olabilir canim benim Allaha emanet olsun, ustelik sen emzirirken gayet sakin ol senin stresini huzursuzlugunu sutun gelmiyor diye endiseni hisseder bebekler cok rahat ol ve rahatla, hersey yoluna girer merak etme bende arastirayim bakalim emzik biberon almayinca ne yapabilirsin opuyorum canim

yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz ,calistigim icin fazla giremiyorum inte sizler ne guzel sohbeti koyulastirmissiniz.sizler yazin bende sizlerin yazdiklarinizi takipte olayim .saglicakla kalin.

gulsibel merhaba canim
tsk,ederim beni dusundugun icin,inan kac gundur internetin basina oturmaya faktim kalmiyor, bu aralar benim izim biraz yaramazlik yapiyor,bu gece hic uyumadi,az kalsin delirmek uzereydim,galiba gunduz cok uyudugu icin gece uyumadi,bende galiba cok spot yaptigim icin biraz yorgun oluyorum bu aralar spor yapmayi birakmam gerek,dogum sonrasi kilolarim kaldi bir turlu veremedim,her neyse sen nasilsin neler yapiyorsun devamli evdemisin,kendine esine ve ogluna iyi bak onlardan baska kimimiz varki,optum canim.

Izabel canim kilolari dert etme verirsin ben hamileykenyirmi kilo almistim be sonra verdim suan cok zayifim hemen dogum ertesi kilolar yavas yavas gidiyor, yorgunlugun spordan olabilir biraz ara ver yada azlt istersen, bebisin gunduz gec uykuya yatiyorsa uykusu gelmez saat uc ten sonra ben yatirmiyordum bu sefer gece uyumuyordu boylelikle buyuyecekler ama en guzeli sana bir gulusu bu dunyalara deger degilmi, kendine iyi bak ben evde olunc isim yoksa bsayari aciyorum calismiyorum o yuzden sende kendine esine ve bebisine iyi bak canim gorusmek uzere, seni goremeyince merak ettim dogrusu ama islerin oluyor dogal aliskanlik kk ya baglaninca bakiyorum sen varmisin diye, forumlarda goremiyorum seni vaktin olmuyor sanirim, guzel gunler dilegiyle opuyorum canim

ablam denize burdan ulaşmak istedim ben ne kadar eşin sevgilin olmasamda ben senin kardeş sevgilin olarak ve günün ilk saatleri yanı bizde tr de gecenın birinden sonra yanııı 14 şubatın ilk saat diliminde sana burdan kuçak dolusu sevgiler KOCAMAN ÖPÜCÜKLER göndermek istedim 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜN KUTLU OLSUN ABLACIM
UNUTMA BURDA TÜRKİYEDE SENİ SEVEN ÖZLEYEN BEKLEYEN TAMMM 4 KARDEŞİN VAR HADİ NE DURUYORSUN GELSENEEEE BAL TATLI ABLAMM ÖPTÜMMMMMMMMM

gulsibel merhaba canim
nasilsin bugun ben simdi kizimi uyuttum tam biraz pastalar borekler yapayim diye mutfaga girdim ki evde yumurta yok olamaz dedim bu kadar sanssizlik,tamda guzel pastalar yapacaktim,ustelik yagmur cok yagiyor cikip alsam diyorum ama kizimla bir yere gidip gelmek en az 2 saatimi aliyor,esim oglen yemege eve gelecegi icin cikamadim,cok uzuldum inan,turkiyede olsa kapi komsundan alirsin,burda oyle sey olmadigi icin mecbur kendin gidip aliyorsun,sen bu konularda sanslimisin,her neyse esim sevgililer gunu icin bana hediye almisti bende ona guzel pastalar yapip tsk edecektim ama nasib degilmis,yagmuru bekliyorum biraz azalsin hemen cikacagim,
hadi canim seni opuyorum,birazdan esim gelir kendine iyi bak,allah'a emanet ol...

Izabel canimmesajini yeni okuma firsati buldum arkadasim dusmustu onunla ve oglum evle ilgilenmekten kk ya giremedim, sevgililer gununu gecmiste olsa kutlarim, turkiye'de olmak bir baskalik en azindan kapicilar sabah oglen ugruyor burada o sansimiz yok, kendine iyi bak kizini ve seni opuyorum, esine selamlar, gorusmek uzere

slm arkadaslar gecmisde olsa sevgililer gununuzu kutluyorum.ersev55 sen benden dusunceli ciktin kusura bakma kardesim, is hayatina uzun sureden sonra alismaya basladigim icin hayatim allak bullak oldu haliyle , burda olsamda kalbim sizlerle samsun da bunu hic unutmayin .sabah 4 de ise gidecem yatmaliyim simdi ,seni seviyorum ersev55 hepinizi opuyorum.bu saatte benim icimi burktun guzel bir surpriz oldu bana ersev55 msj in

Denize bende gecmis olan sevgililer gununu kutlarim hergununuz sevgililer gunu gibi ozel ve sevgi dolu gecsin

songul canim cok gecmis olsun bende merak ediyordum,simdi durumu nasil iyimi,insallah iyidir opuyorum seni,
gulsibel sendende hic ses cikmiyor canim sende iyisindir insallah.

Songul canim ogluna gecmis olsun, umarim simdi hersey duzelmistir, haberim yoktu, sana ve ailene guzel saglikli gunler dilerim canim bir seye ihtiyac duyarsan yazarsin, sevgilerimle

Izabel canim nasilsin, benimde moralim bozuktu 1.5 yasindaki yegenim yuksek atesten Istanbul'da hastaneye yatmisti carsamba gunu yatirdilar bugun oglen eve donebildi yavrum, moralim tabiki cok bozuktu, iki gundurde kk ya giris zor sayfalar acilmiyordu, simdi giris yapabildim bende, sen pek forumlara girmiyorsun sanirim goremiyorum, ailene ve sana guzel bir hafta sonu dilerim, sevgilerimle

Songul canim oglunuda gelmis gecmis olsun, insallah cabuk iyilesir, yegenim bugun hastahaneden cikmis cok sevindim, sevincten agladim Allah herkesi korusun, Allahima bin kere sukurler olsun, bu sayfaya yazabilirsin ben surekli ugruyorum, iyi haberlerini beklerim canim, sende kendine iyi bak, sen ve ailende Allaha emanet olun

selam deniz yilsizi ben metz de kaliyom verdun buraya 55km sen nerde kaliyosun simdigorusuruz

canım ben artık Verdun'da kalmıyorum işimiz nedeniyle 6 sene kaldık sonra Türkiyeye döndük senin orada tanıdıkların varmı ben orada oturan türkleri iyi tanıyorum çünki öğretmendi babam ayrıca Metz bölgesinide biliyorum

Songul canim benim sizleri ihmal ettigimi sanmayin bende cok zor gunler atlattim 1.5 yasindaki yegenim hastahanede yatmis Istanbul'da ona cok uzuldum ustelik Paris'te cantam kimliklerim herseyim calindi, moralim cok bozuktu, atlatmaya calisiyorum, diger forumlarda belki goremediniz ama yazmistim, ogluna tekrar gecmis olsun zamanla yurur acil sifalar diliyorum,
sevgilerimle Allaha emanet olun

Yeni gelen aramiza yeni katilanlara merhabalar, burada bulusmak umidiyle ben Paris'te yasiyorum bir oglusum var

X