- 30 Kasım 2006
- 1.128
- 4
Izabel merhaba canim ben Istanbulluyum, sen nerelisin izabelcim,iyi dileklerin icin tesekkurler oglum adina seni opuyorum, insallah sende evladinin buyudugunu gorursun, zaman cabuk geciyor, Turkiye'ye gidememene uzuldum bende 1999 depreminde Istanbul'daydim ve o korku bana yetti ve 3 yil Istanbul'a gitmedim, ama keske gitseydim babacigimi gorseydim oda oglumu kana kana goreydi kismet degilmis en son 3 cu yil mayis ayinda babami kaybetmistim o zaman gittim 3 yil aradan sonra yani, ve o zamandan beride heryil gidiyorum, ikinci bir cocuk sormusun niye yapmiyorum diye Allah ogluma omur versin isteyenlere versin diyorum, bana yeterli zaten gurbette oglumu buyuturken zorluk cektim tek basima hasta olsam bakanim yok, ustelikte birinci bebegim hamleligimin 3 cu ayinda kaybettim ve birsure bebek istemedim, gerci oglumda 6.5 aylikken dogma tehlikesine girdi ama genede 2 ay daha durabildi 8.5 aylikken dunyaya geldi diyebilirim, bir dahada dusunmedim, ama sen dusun bence fazla zaman gectikten sonra insan istemiyor, sana ailene biran once kavusman icin dua edecegim, hayirlisinla aileni gormeye gidersin insallah, bence okul problemin yok, tatilleri bekleme bile firsatin varsa degerlendir, seni ve bebsini opuyorum,