Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
matlaştırıcı olarak hangi markayı önerirsin cnm?
tırnaklarımı yiyordum kendimi bildim bileli ama bıraktım sonunda. 1,5 ay oldu .çok belli mi acaba :)
o resmden kaynaklı .evet henüz etini geçecek kadar değiller ama öyle durmuyor normalde.belli tırnakların gömülü duruyor![]()
1,5 ayda bu hale geldi. eski halini tahmin etmenizi dahi istemiyorum. yine tahmin ettiğimden güçlüler. teşekkür ederimmBiraz daha uzat tırnaklarını belli değil zaten ama biraz uzatırsan daha güzel durur :)
Bu ojenin kodu ve markasını alabilirmiyimmm çoook beğendiiiimmm... :92:![]()
Ayyyy Bende..
Harika Bir Renk Bu Yahu..
Benim Çatlak Ojenin Renginden..![]()
çok güzel görünüyor tırnaklarınız kızlar bende tırnaklarımı uzatmak istiyorumzemuszemus
her denemem de çok zayıf ve vitaminsiz oldukları için kırılıyorlar:1no2::1no2:
benim de hayallerim suya düşüyor:gitme::gitme:
ellerimin bakımına da çok özen gösteriyorum el maskemi,bakımını düzenli olarak yapıyorum limon suyunda tırnaklarmı bekletiyorum :umursamaz::umursamaz:
ama maalisef olmıyor :gitme::gitme:
Leydim ojede sinir tanimiyor, beyazlari sürmüs bu sefer de.. Cok yakismis ama..![]()
benim tırnaklarım uzunken 4 gün önce kırıldı malesef ben 4 gündür aktarın önerisiyle menekşe yagı sürüyorum normalde çok yumuşak olan tırnaklarım inanılmaz sertleşti ve soyulmalar kalktı ortadan tavsiye ederimm..