• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

belli tırnakların gömülü duruyor :1:
o resmden kaynaklı .evet henüz etini geçecek kadar değiller ama öyle durmuyor normalde.
Biraz daha uzat tırnaklarını belli değil zaten ama biraz uzatırsan daha güzel durur :)
1,5 ayda bu hale geldi. eski halini tahmin etmenizi dahi istemiyorum. yine tahmin ettiğimden güçlüler. teşekkür ederimm:71:.

flormar supershine

$071811_083613.jpg

Eklentiler

• $071811_081209.jpg
    $071811_081209.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 68
  • $071811_081209.jpg
    $071811_081209.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 76
fotoğrafta rengi tam belli olmadı ama bu renge bayıldım. Kardeşimin ojeleri arasında gördüm. Gel beni sür gel beni sür diye bağırıyordu:9::9:

$golden-rose-no-94.jpg

çok güzel görünüyor tırnaklarınız kızlar bende tırnaklarımı uzatmak istiyorumzemuszemus

her denemem de çok zayıf ve vitaminsiz oldukları için kırılıyorlar:1no2::1no2:

benim de hayallerim suya düşüyor:gitme::gitme:

ellerimin bakımına da çok özen gösteriyorum el maskemi,bakımını düzenli olarak yapıyorum limon suyunda tırnaklarmı bekletiyorum :umursamaz::umursamaz:

ama maalisef olmıyor
:gitme::gitme:

benim tırnaklarım uzunken 4 gün önce kırıldı malesef ben 4 gündür aktarın önerisiyle menekşe yagı sürüyorum normalde çok yumuşak olan tırnaklarım inanılmaz sertleşti ve soyulmalar kalktı ortadan tavsiye ederimm..

Eklentiler

• $1.JPG
    $1.JPG
    89,3 KB · Görüntüleme: 74
  • $Yeni Resim.JPG
    $Yeni Resim.JPG
    126,8 KB · Görüntüleme: 54
benim tırnaklarım uzunken 4 gün önce kırıldı malesef ben 4 gündür aktarın önerisiyle menekşe yagı sürüyorum normalde çok yumuşak olan tırnaklarım inanılmaz sertleşti ve soyulmalar kalktı ortadan tavsiye ederimm..

altın renkli ojenizin marka ve renk no öğrenebilir miyim çok yakışmış
maşallah

Back