Canım ya yanlış anlama ama güzel tırnakların var fakat bence cok fazla uzun ve itici duruyor bir noktadan sonra. Biraz kessen daha güzel olur..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ya yanlış anlama ama güzel tırnakların var fakat bence cok fazla uzun ve itici duruyor bir noktadan sonra. Biraz kessen daha güzel olur..
Bikaç gün önce kısalttım ama hızlı uzuo yahu yetişemiyorum
Uzun süredir tırnaklarımı bir türlü uzatamıyorum. Noldu birden bire böle anlamadım 1 aydır hiç oje sürmedim. Zeytinyağı limon yaptım. Tırnak sertleştirici uzatıcı kullandım yok olmuyor Tam uzuyor sonra çat kırılıyor. Soyuk soyuk olmaya başladı birde. Öyle oluncada trnak inceliyor. Mecburen kesiyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum. En sonunda gidicem protez tırnak yaptırıcam.
bende de öyle oldu bayaa bakım yaptım 1 ay kadar oje felan hiç dürmedim hep soyundu koptu felan bende kesmek zorunda kaldım.. ama ben bunu 1 haftada atlattım sana da anlatıyım nası atlattığımı
bak şimdi tırnağın kırıldı yada soyuldu sende kestin, git üstüne oje sür,( en az 2 kat) özellikle uçlarına bolca sür kalın olsun çünkü uçları zaten zayıf. bu şekilde uzamalarını sağla 1-2 gün, zaten 1-2 gün dayanır ojeler en fazla. sonra ojeleri yatmadan önce sil gece öyle uyu, sabah olunca gene oje sür en az 2 kat, uçlarına bolca olmak suretiyle, böylece uçlarındaki olmayan gücü ojeden sağlarsın uzarken kırılmasını engellersin.
bide ayakkabı bağcığını çözerken yada yatağı toplarken kumaşla tırnak kenarını sürtmemeye dikkat et. sürtünme tırnakları büker soyar aman allah korusun benim en çok ayakkabı bağcıklarını çözerken soyuluyo ve bükülüyolar o yüzden tırnaklarımla değil parmaklarımla açmaya çalşıyorum..
sonra o oje de 1-2 gün kalsın sonra çıkart ojeleri, tırnaklarının güçlü olduğunu fark edersin şayet ben ettim.. bi de sürekli kestiğim için 2 mm uzasa bile çıt ya kırılır ya da soyulurdu ama oje olduğu için üstünde ne soyuldu ne de büküldüler.. sonra azcık uzar tırnakların o 4 günde azcık uçlarından kes ama çok az ve o zaman farkı görceksin.. benim hala soyuklarım duruyo ama hiç soyuk gibi zayıf değil tırnaklarım... eğer tam soyuklardan kurtulmak istiyosan ojelerle 2 günde bi geceleri tırnaklarını dinlendirerek uzatabilirsin ve tamamen o soyuklardan kurtulabilirsin =)
ben oje olarak pastel inkileri kullandım çünkü tırnak için zararlı içeriği yok. =) sana da pastel i tavsiye edebilirim =)
biraz uzun bi yazı oldu ama umarım işe yarar
Bu renge bayıldımm
[/url][/IMG]
Ayy canım benim uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederim. :103: Deniyeyim bakalım bunu. Buda işe yaramazsa vazgeçicem oje sevdamdan
marka ve numarası nedir acaba?
Flormar quartz plus 99 canım.