• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

Sağlı sollu ellerim :))

$Fotoğraf-0061.jpg $Fotoğraf-0064.jpg $Fotoğraf-0065.jpg

Maşallahhh :nazar::nazar: Kendi tırnakların mı? kırılmadan o kadar nasıl uzattın? :46:

Teşekkür ederim :)
Evet kendi tırnaklarım
Daha önce birçok şey yaparak güçlendirdim uzun zamandan beri ekstra bir şey yapmıyorum
Arada güçsüzleşip soyulunca menekşe yağıyla güçlendiriyorum

:16::nazar:
Canim sana kesinlikle Flormar supershine U08i öneriyorum. Isiga göre bazen mor bazen lacivert oluyor. Mor yansimalari oldugu icin benim tenime pek gitmedi ama sana cok yakisacagina eminim...
Fotograf makinem bozulmasaydi resmini koyardim ama netten buldugumla idare edelim simdilik.. :1:

flormar1.jpg

Resim alintidir.

:16::nazar:
Canim sana kesinlikle Flormar supershine U08i öneriyorum. Isiga göre bazen mor bazen lacivert oluyor. Mor yansimalari oldugu icin benim tenime pek gitmedi ama sana cok yakisacagina eminim...
Fotograf makinem bozulmasaydi resmini koyardim ama netten buldugumla idare edelim simdilik.. :1:

flormar1.jpg

Resim alintidir.

Alınacak listemde olan bi oje bu benim ama bulamadım hiçbi yerde Slania'm
Supershine,miracle gibi serileri parfümerilerde oje havuzları olur ya orda bulunmuyor soruyorum yok sadece buradakiler var diyorlar
Bulunca mutlaka alacağıım

Supershine,miracle gibi serileri parfümerilerde oje havuzları olur ya orda bulunmuyor soruyorum yok sadece buradakiler var diyorlar

Bu ojeyi bende çok aradım.
Ama çok zor bulunyor.
Kendi standlarında bile bulamıyorsun maalesef..

O havuzlarda yok ama iceride ojeleri dizdikleri raflarda bulursun kesin. Ben yine hatayda kücük bir parfümeri dükkaninda bulmustum ama o senin gittigin yer degil. Sen ojelerin bol bulundugu parfümeri dükkanlarina bak.

Bende haftaya bu renk ojelerimle başlamaya karar verdim, tırnaklarımı biraz düzene koyunca daha çok eklerim
$Photo1376.jpg

Back