fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

yüzük parmağın, yüzük parmağının tırnağı, ve rengi çok güzel iki renk de metal gibi duruyor

yüzük parmağın, yüzük parmağının tırnağı, ve rengi çok güzel iki renk de metal gibi duruyor

Teşekkürler Leydicim
Woo 542 bej rengi simli-sedefli bi ojesi
Ve o tek kat sürülmüş hali
ilk gördüğümde birkaç kat sürülünce opak olur diye düşünmüştüm tek kat yetti
Alix Avien 290'la da çok uydu
Sevdim bu ikiliyi

cok sagol canim onerilerini dikkate alarak hemen bakim yapmaya baslicam.. kalyon burada bulamam gerci ama benzer bir urun bulmaya calisirim artik veya anneme siparis ederim bana kargoyla yollar
tekrar tesekkur ederim

Rica ederim canim..
Yurt disinda eminim kalyon benzeri tirnak güclendirici bir ürün vardir. Sen yine de buraya geldiginde bir kac sise almadan gitme.

eski formuna dönmüş tırnaklarınnn bayıldım manikürüneeeeeeee

geliyorum 6 hafta sonra sac bakimi urunleri vs de alicam zaten buradan bulamadigim ne varsa yuklenip doncem artik

Kalyon ve menekse yagi, bu ikisini kesinlikle unutma..

Tırnak yapına bayıldım gerçekten,keşke benimkiler de böyle olsa.minicik benim tırnak yapım :/
Buarada kırmızının tonuna bayıldımm

Benim tirnak yapim da cok kisadir aslinda. Dipten kestigim zaman cocuk eli gibi olur ellerim, o yüzden uzun kullaniyorum. Sen de uzat tirnaklarini, uzadikca minik tirnak görüntüsü gidiyor zaten.
Tesekkür ederim.. Yalniz o oje flormar degil goldenlady 321, yanlis yazmisim.

bunlarda benden,) tırnaklarımı uzatmıyorum prensip olarak ama uzattıgımda süremiyorum nazar deyiyor..))çokta mütevazi ben.D

Son düzenleme:

Uzatıyorum ama çok güçsüzler.hemen kırılıyorlar.e biri kırılınca hemen kesmek zorunda kalıyorum.

bence zaten tırnaklarınız kendı boyu uzun vala hıc uzatmanıza gerek yok guzel olmus :) fransız manıkurunun bızım manıkurlerden farkı ne kı ?

Teşekkür ederim. :)
Fransız maniküründe tırnakların uç kısmına beyaz, diğer kalan kısma ise tırnak rengine yakın bir oje sürülüyor. :)
Hayatımda hiç manikür yaptırmadığım için diğer manikür türlerini bilmiyorum; bir tek bunu biliyorum, belki de aynıdır hepsi.

vala bende yaptırmadım aynen hıc o yuzden merak ettım ole :) tırnak konusunda cok sanslıymıssınız benım ellerım kucuk oldugu ıcın sanırım tırnak boyumun kendı de kucuk ama olsun ojelerımı surerım yınede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…