Artık resimlerime filigran ekleyeceğim arama motorlarında çıkıyor çünkü
Eklediğim resmin olduğu mesaja oje numarasını eklemiyorum arama motorunda oje numarasını yazınca çıkıyor
O yüzden merak ettiklerinizi her zamanki gibi daha sonra sorabilirsiniz :)
Eki Görüntüle 339893
yüzük parmağın, yüzük parmağının tırnağı, ve rengi çok güzeliki renk de metal gibi duruyor
cok sagol canim onerilerini dikkate alarak hemen bakim yapmaya baslicam.. kalyon burada bulamam gerci ama benzer bir urun bulmaya calisirim artik veya anneme siparis ederim bana kargoyla yollar
tekrar tesekkur ederim
Rica ederim canim..
Yurt disinda eminim kalyon benzeri tirnak güclendirici bir ürün vardir. Sen yine de buraya geldiginde bir kac sise almadan gitme.
Artık resimlerime filigran ekleyeceğim arama motorlarında çıkıyor çünkü
Eklediğim resmin olduğu mesaja oje numarasını eklemiyorum arama motorunda oje numarasını yazınca çıkıyor
O yüzden merak ettiklerinizi her zamanki gibi daha sonra sorabilirsiniz :)
Eki Görüntüle 339893
eski formuna dönmüş tırnaklarınnn bayıldım manikürüneeeeeeee
geliyorum 6 hafta sonrasac bakimi urunleri vs de alicam zaten buradan bulamadigim ne varsa yuklenip doncem artik
Tırnak yapına bayıldım gerçekten,keşke benimkiler de böyle olsa.minicik benim tırnak yapım :/
Buarada kırmızının tonuna bayıldımm
eskiden tırnaklarımda boyleydi benim:26: cok guzel uzamıs maasallah
Kalyon ve menekse yagi, bu ikisini kesinlikle unutma..
Benim tirnak yapim da cok kisadir aslinda. Dipten kestigim zaman cocuk eli gibi olur ellerim, o yüzden uzun kullaniyorum. Sen de uzat tirnaklarini, uzadikca minik tirnak görüntüsü gidiyor zaten.
Tesekkür ederim..Yalniz o oje flormar degil goldenlady 321, yanlis yazmisim.
Tırnaklarımı uzatmadan Fransız manikürü yapmayı deneyim dedim. :)
Eki Görüntüle 345057
bence zaten tırnaklarınız kendı boyu uzun vala hıc uzatmanıza gerek yok guzel olmus :) fransız manıkurunun bızım manıkurlerden farkı ne kı ?
Teşekkür ederim. :)
Fransız maniküründe tırnakların uç kısmına beyaz, diğer kalan kısma ise tırnak rengine yakın bir oje sürülüyor. :)
Hayatımda hiç manikür yaptırmadığım için diğer manikür türlerini bilmiyorum; bir tek bunu biliyorum, belki de aynıdır hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?