• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

Artık resimlerime filigran ekleyeceğim arama motorlarında çıkıyor çünkü
Eklediğim resmin olduğu mesaja oje numarasını eklemiyorum arama motorunda oje numarasını yazınca çıkıyor
O yüzden merak ettiklerinizi her zamanki gibi daha sonra sorabilirsiniz :)

Eki Görüntüle 339893

yüzük parmağın, yüzük parmağının tırnağı, ve rengi çok güzel:52::52: iki renk de metal gibi duruyor :69:

yüzük parmağın, yüzük parmağının tırnağı, ve rengi çok güzel:52::52: iki renk de metal gibi duruyor :69:

Teşekkürler Leydicim :71:
Woo 542 bej rengi simli-sedefli bi ojesi
Ve o tek kat sürülmüş hali
ilk gördüğümde birkaç kat sürülünce opak olur diye düşünmüştüm tek kat yetti
Alix Avien 290'la da çok uydu
Sevdim bu ikiliyi :69:

$DSCN4474.jpg
Benim de şu aralar pastel 90 no var tırnaklarımda.

Daha fazla oje resimleri için
WordPress.com — Get a Free Blog Here adresimi ziyaret edip takip edebilirsiniz
:3:

cok sagol canim onerilerini dikkate alarak hemen bakim yapmaya baslicam.. kalyon burada bulamam gerci ama benzer bir urun bulmaya calisirim artik veya anneme siparis ederim bana kargoyla yollar :1:
tekrar tesekkur ederim :29:

Rica ederim canim.. :61:
Yurt disinda eminim kalyon benzeri tirnak güclendirici bir ürün vardir. Sen yine de buraya geldiginde bir kac sise almadan gitme. :1:

Artık resimlerime filigran ekleyeceğim arama motorlarında çıkıyor çünkü
Eklediğim resmin olduğu mesaja oje numarasını eklemiyorum arama motorunda oje numarasını yazınca çıkıyor
O yüzden merak ettiklerinizi her zamanki gibi daha sonra sorabilirsiniz :)

Eki Görüntüle 339893

eski formuna dönmüş tırnaklarınnn bayıldım manikürüneeeeeeee:52::52::52::52:

geliyorum 6 hafta sonra :52: sac bakimi urunleri vs de alicam zaten buradan bulamadigim ne varsa yuklenip doncem artik :1:

Kalyon ve menekse yagi, bu ikisini kesinlikle unutma.. :16:

Tırnak yapına bayıldım gerçekten,keşke benimkiler de böyle olsa.minicik benim tırnak yapım :/
Buarada kırmızının tonuna bayıldımm :39:

Benim tirnak yapim da cok kisadir aslinda. Dipten kestigim zaman cocuk eli gibi olur ellerim, o yüzden uzun kullaniyorum. Sen de uzat tirnaklarini, uzadikca minik tirnak görüntüsü gidiyor zaten.
Tesekkür ederim.. :71: Yalniz o oje flormar degil goldenlady 321, yanlis yazmisim. :1:

bunlarda benden,) tırnaklarımı uzatmıyorum prensip olarak ama uzattıgımda süremiyorum nazar deyiyor..))çokta mütevazi ben.D
$CIMG1483.jpg
$CIMG1479.jpg
$CIMG1461.jpg

Son düzenleme:
Kalyon ve menekse yagi, bu ikisini kesinlikle unutma.. :16:

Benim tirnak yapim da cok kisadir aslinda. Dipten kestigim zaman cocuk eli gibi olur ellerim, o yüzden uzun kullaniyorum. Sen de uzat tirnaklarini, uzadikca minik tirnak görüntüsü gidiyor zaten.
Tesekkür ederim.. :71: Yalniz o oje flormar degil goldenlady 321, yanlis yazmisim. :1:

Uzatıyorum ama çok güçsüzler.hemen kırılıyorlar.e biri kırılınca hemen kesmek zorunda kalıyorum.:50:

bence zaten tırnaklarınız kendı boyu uzun vala hıc uzatmanıza gerek yok guzel olmus :) fransız manıkurunun bızım manıkurlerden farkı ne kı ?

Teşekkür ederim. :)
Fransız maniküründe tırnakların uç kısmına beyaz, diğer kalan kısma ise tırnak rengine yakın bir oje sürülüyor. :)
Hayatımda hiç manikür yaptırmadığım için diğer manikür türlerini bilmiyorum; bir tek bunu biliyorum, belki de aynıdır hepsi.:9:

Teşekkür ederim. :)
Fransız maniküründe tırnakların uç kısmına beyaz, diğer kalan kısma ise tırnak rengine yakın bir oje sürülüyor. :)
Hayatımda hiç manikür yaptırmadığım için diğer manikür türlerini bilmiyorum; bir tek bunu biliyorum, belki de aynıdır hepsi.:9:

vala bende yaptırmadım aynen hıc o yuzden merak ettım ole :) tırnak konusunda cok sanslıymıssınız :( benım ellerım kucuk oldugu ıcın sanırım tırnak boyumun kendı de kucuk ama olsun ojelerımı surerım yınede :)

Back