• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

ebru ojeleri kendim yaptım.. bir ara forumda videosu paylaşılmıştı. bir bardak suya sırasıyla ojelerı damlatıp sonra ince uçlu birşeyle (törpünün ucu, iğne, kürdan gibi) ebru yapar gibi desen veriyorum. önceden tırnağımın kenarlarını bantlamış oluyorum. ve elimi suya batırınca sudaki ojeler olduğu gibi tırnağıma çıkıyor. kuruyunca bantları çıkarıyorum :3:

hemen deniyorum sağol :=)

$18012012186.jpg

Bugün farklı bir french yaptım :34: sizlerle paylaşıyım dedim :46:

kızlar ojeyi sürerken nasıl sürüyorsunuz? kimisi tek kat sürüp ama ojeyi boolca alarak kalın tabaka şeklinde sürüyor , bende az sürerim (ince tabaka halinde) ,sonra bütün parmakları bitirnce 2. kata geçerim.. sizin özel bi yönteminiz varmı ojeyi daha düzgün pürüzsüz gösteren?

kızlar ojeyi sürerken nasıl sürüyorsunuz? kimisi tek kat sürüp ama ojeyi boolca alarak kalın tabaka şeklinde sürüyor , bende az sürerim (ince tabaka halinde) ,sonra bütün parmakları bitirnce 2. kata geçerim.. sizin özel bi yönteminiz varmı ojeyi daha düzgün pürüzsüz gösteren?

tatlım ben de önce ince bir kat sürüp üstüne ikinci katı sürüyorum.. bence ojenin rengini daha güzel gösteriyor :3:

En sevdigin parmagin mi? :52:
Ay benden bi tane daha. :1: Ben de tip olarak en cok yüzük ve serceyi seviyorum, digerlerine göre daha ince ve zarif görünüyor.

cok agir basli aplasi :27:

valla seciyorum ben parmaklarimi , bas parmagimi cok severim

, isaret parmagim inatcidir ,surekli ojeyi ilk o bozar,

orta parmagim dolma kiliklidir, sisko bildigin kendileri,

yuzuk parmagim cok cimri, her yuzuk ona takilsin ister,

serce parmagimda cok yaramaz, biraz sansiz ,nerde kapi arasi, slklsacak bi yer bulsa, gider kendini oraya sokar, acirim yazik :27::27::27:

ama hepsi cocuklarim gibiler :6:

cok agir basli aplasi :27:

valla seciyorum ben parmaklarimi , bas parmagimi cok severim

, isaret parmagim inatcidir ,surekli ojeyi ilk o bozar,

orta parmagim dolma kiliklidir, sisko bildigin kendileri,

yuzuk parmagim cok cimri, her yuzuk ona takilsin ister,

serce parmagimda cok yaramaz, biraz sansiz ,nerde kapi arasi, slklsacak bi yer bulsa, gider kendini oraya sokar, acirim yazik :27::27::27:

ama hepsi cocuklarim gibiler :6:

Cok tatlisin canim ya... :9: Benzetmeler süper. :1:

hatrlamıyorum canm ama senn ekledıgınden 1 ton falan acıktı

Evet Goldenlady 321e yakin bir renk, onun gibi turuncumsu.. :31:

Bir dk ya goldenlady 321 diye aratinca benim o koydugum resim cikiyor. Kafam karisti simdi. :44: Sanirim yanlis foto koydum, benim en son koydugum kirmizi oje goldenlady 321 ona göre. :1:
Flormar 321 bu:

sam0433x.jpg

Kusura bakmayin cok benziyorlar o yüzden ayirt edemedim yüklerken.

Back