Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tırnaklarımı uzatmadan Fransız manikürü yapmayı deneyim dedim. :)
Eki Görüntüle 345057
Tırnaklar bu kadar güzel ve kusursuz olunca bakmadan duramamak mümkünmü canım her oje yakışıyor sana maşallahh diyelimde nazar değmesin ya
ojeyle alakasi yok ki.
hangi rengi surerseniz surun bakmadan duramazsiniz is ojede degil cunku tirnakta.
bebegim oldugu icin uzatamiyorum.
bu isin sirri nedir hic kirilmiyormu boyle duruyor masalah nazar degmesin ben bayildim sizin tirnaklariniza
bayıldımmmmm
harika...
markası ve nosu nedir acaba
Çok teşekkürler yorumlar için :)
Dumadumadum çok ani hareketler yapmamak gerekiyor bir yere çarptırmamaya çalışıyorum suyla çok temas edince daha çabuk kırılıyor
Bazen ben de uzatmakta zorlanıyorum soyuluyor tırnak güçlendiricileriyle ve menekşe yağıyla tekrar güçlendiriyorum
Özlem Alix Avien 188 bu flaşsız çekim ışıkta çok fazla parlıyor tamamen sim bir oje :)
Işıkta da görüntüsü harika
çok yakışmış tatlımm bu oje benimde vazgeçilmezlerim arasında :))
işlemeler çok uyumlu olmuş çok yakışmış beğendim
Acaba bunun numarasını öğrenebilir miyim?
Birde tırnaklarınız için herhangi bir ürün kullanıyor musunuz benim belirli bir uzunlukdan sonra çok yavaş uzuyorlar da.
GoldenRose 146
Gün ışığında resimdeki gibi flaşta eflatunumsu ilginç bir rengi var
Daha önce flaşlı çekimi de eklemiştim tekrar ekleyeyim
Eki Görüntüle 352146
Benim de tırnaklarım önceden çok güçsüzdü bu resimlerle pek inandırıcı olamasam da öyleydi :)
Hızlı uzaması ve güçlenmesi için Neutrogena el ve tırnak kremi kullandım uzun süre
Özellikle tırnak diplerine masaj yaparak uyguladım
Tırnak uzatıcı ojeler pek işe yaramıyor ama ben yine de ojelerin altına sürerdim hep
Oje olmasa da güçlendirici ya da uzatma vaad eden parlatıcıları sürerdim
Tırnak üzerinde bir katman oluşturdukları için kırılmasını engelliyor
Artık özel bir bakım yapmıyorum ama arada yine kırılıyor yavaş uzuyor o zaman devam ediyorum
Bir de burdaki tavsiyeler üzerine menekşe yağı kullandım uzamasını hızlandırdı ve güçlendirdi
Bunları tavsiye edebilirim