fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

esmer melekimmm bebeğimmm ortadaki sarının markası ve numarası kaç, uzun süredr aradğm sarı buuu iştee.

esmer Melekkk ojelerin renkleri çoook hşşş ellerin de çok güzel tatLımm zemuszemus

chocolatestar yine muhteşemsin canımmm

cnm bu bahsettıgın dısklerın fıyatı nedır acaba? bı de ınternet dısında satın alabılecegımız bı yer varmı? tskr ederım .

diskler 10 lira istedigin kadar istedigini alabiliyorsun ama 1 sefere mahsus sıyıraç ve diskte almalısın gerçi sıyıraç yerine eski kredi kartı flnda kullanabiliosun ama damga mecbur ve internet dısında satısı yok ama sanırım evlerinden satıs yapıyorlar oraya gidip alabilirsin internet sitesinden iletişime geçersen çok yardımcı oluyorlar googleye özgürce pazarlama yaz yeterli yerimseniben

kızlar bu oje rengini begendigim için ekleyeyim dedim

rengi çok hoş tatLımm benim de bu renk bi ojem var ve gerçekten tırnakda mükemmel duruyorr ..

you_know, tirnaklarin cok uzadi masallah, cok guzel oldu =)
ten rengi ojenin markasi numarasi nedir? cok duzgun duruyor

you_know, tirnaklarin cok uzadi masallah, cok guzel oldu =)
ten rengi ojenin markasi numarasi nedir? cok duzgun duruyor

evet tırnaklarıma devamlı oje sürersem cabuk uzuyor siliyorum mesela 1 gun sonra oje olmasada parlatıcı koruyucu fln sürüyorum uzuyor hemen aman maşallah
ama kestim şimdi rahatsız oluyordum ya ders çalısıyorum kalemi tutarken acıyodu artıkkaydirigubbakcemile3
canım o ojeyi bende cok seviyorum ya şimdi matlastırıcı cila alıp bunla kullancam hayalimdi hep gri mat oje kaydirigubbakcemile3
golden rose 12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…