• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

kızlar ışık görmeyen serin bir yerde dik konumda saklamanız yeterlidir.
mesela ben trendyol alışverişimler gelen kutununu içinde muhafaza ediyorum.
oje blogger'larına bakarsanız hepsi öyle yaparlar.

bunlarda benim kımıjı tırnaklarım :1:

Eklentiler

• $Fotoğraf-0093.jpg
    $Fotoğraf-0093.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 45
Canım bende çok aramıştım :50: Watsonsda bile bulamadım. En sonunda cevahirde giriş katındaki flormar standında buldum. İstanbuldaysan Cevahire yolun düşerse orda şişe şişe var :52:

Bakıcam canım orayada bakıcam biraz uzak kalıyo ama olsun aramadıgım site yer kalmadı :43::43::43::43::43::43:

2 kat pastel 42 üstüne 1 kat pastel matlaştırıcı

Eki Görüntüle 248020

Çok güzelmiş rengi canım bende pastel kullanıyorum genellikle bu renginede bayıldım :16::16::16::16: Pastel matlaştırıcıyı yeni sipariş ettim işe yarıyomu canım :40:

Bakıcam canım orayada bakıcam biraz uzak kalıyo ama olsun aramadıgım site yer kalmadı :43::43::43::43::43::43:

Çok güzelmiş rengi canım bende pastel kullanıyorum genellikle bu renginede bayıldım :16::16::16::16: Pastel matlaştırıcıyı yeni sipariş ettim işe yarıyomu canım :40:

Yarıyor canım ama ben sanırım incecik sürmesini beceremiyorum :9: Kurutucu sprey sıkmama rağmen 45 saatte kurumak bilmiyor. Bu yüzden matlaştırıcıyı ben pek fazla kullanmıyorum. Birde matlaştırıcıyı sürünce ojeyi çıkarmak çok zor oluyor. Ojeyi çıkarıcam diye kas yapıyorum :60:

Yarıyor canım ama ben sanırım incecik sürmesini beceremiyorum :9: Kurutucu sprey sıkmama rağmen 45 saatte kurumak bilmiyor. Bu yüzden matlaştırıcıyı ben pek fazla kullanmıyorum. Birde matlaştırıcıyı sürünce ojeyi çıkarmak çok zor oluyor. Ojeyi çıkarıcam diye kas yapıyorum :60:

Ayy kıyamam canım acaba aseton markasından mı ?

Back