fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

slm kıslarr:90:...benden de ufak bir tavsiye,,,kireç beyazı üzerine matte top coat geçmeyin çok berbat oluyor,,özellikle tükenmez kalemle işiniz varsa gün içinde hesap kitap yapmak gibi meselaa yada ders çalışmak,,, matte top coat geçilen tırnağın yüzeyi saten gibi olduğundan kalem boyası es kaza tırnağa bulaştığında asla çıkmıyor,,rezil oluyosunuz,,,tırnaklar berbat oluyor,,,bir de long lasting fondoteni es kaza yine tırnağınıza bulaştırırsanız(elle yada süngerle fondoten uygularken) yine fondoten matte topın yüzeyine yapışıyor ve çıkmıyor,,sapsarı ve bej tırnaklı oluyosunuz,,tecrübeyle sabittir iki durum da,,,aman haaa,sakın,,, ufak 2 tiyo da benden...

bunu kaplan desenli elbisemle kullanıyorum sade bi altın tonu herkes bayılıyor Cecile in 32 nosu..Real marketlerde satılıyor üstelik 1 lira..Diğer harika iki tonu da yakında ekleyeceğimm..

chocolatestar kullanıcısı orta parnağandaki pırıltılı yavrının ismini bahşeder misin? gece süfer olur bu oje

17 Gün sonra dügünüm var.. bu tirnaklarda benim gelin tirnagim... Biraz kisaltmayi dusunuyorum..

Son düzenleme:
17 Gün sonra dügünüm var.. bu tirnaklarda benim gelin tirnagim... Biraz kisaltmayi dusunuyorum..

Eki Görüntüle 223895

az biraz kısaltsan hoş olur sanırım bide çok küt türpülenmiş biraz kenarlarından yumuşat bence sanırım akrilik yaptırdın.bide mutlaka düz bi beyaz sürme golden layd 414 numarayı tavsiye ederim ben üzrinede bi kat sırf sim bi oje şahane olurrrr

Eklentiler

• $Yeni Resim.JPG
    132,8 KB · Görüntüleme: 60
chocolatestar kullanıcısı orta parnağandaki pırıltılı yavrının ismini bahşeder misin? gece süfer olur bu oje
China Glaze Spellbound
burengi mat beyaza 3 damla lacivert ve 10 damla yeşille karıştırıp elde edilebiliyor tabi bu rengi bulduysanız o zaman başka alternif olarak söylemek istedim....

o rengi ben yaptım mat değilde sanırım krem oje demek istediniz bu nane yeşili yani mint sizin anlattıgınız yolla acık turkuaz elde ediliyor bunun için pastel oje içine 5 damla yeşil adamlatmıştıım alix avien yeşili ama şimdi bu renkten butun markalarda cıktı

Tesekkür ederim kizlar yorumlariniz icin..
Evet dedigim gibi kisaltacam tirnaklarimi.. haftaya randevum var manicure icin zaten.
Tirnaklarimi acryl yaptirdim.. simdi normal tirnaklarim kirilir falan dugunde, vallaha uzulurum o yuzden acryl yaptirdim ustune.

Son düzenleme:
kızlar selammm,,, golden rose'un sprey oje kurutucusunu aldım bugün,,,,deneyince performansını yazarım buraya,,,cila gibi olanlarından sordum ama yokmuş,,,,bu gözüme takıldı, bunu aldım ben de,,,normalde mat tırnak çok seviyorum ama bi de bunu denicem,,bu kurutunca mat efekti vermiyor sadece kurutuyor...bide goldn rose'un hydrating aqua fixi var ondan da çok memnunum,,tırnak kırılmasını önlüyor gibi geldi bana,,,,

tırnaklarımı yiyordum kendimi bildim bileli ama bıraktım sonunda. 1,5 ay oldu .çok belli mi acaba :)

Eklentiler

• $trnk.JPG
    13,7 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…