fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

bu resimdeki she nin numarasını öğrenebilir miyim canım?

507 canım

haki yeşil bende kendim yapmıştım ilk flormarın neon yeşili ile siyah karıştırmıştım ama sonradan markalarda buldum sıra sıra ekleyeyim hosuna gideni alırsın

alix avien 238

pastel 25

pastel 74

essie going incognito

teşekürler canım en sonuncu tam istediğim gibi nerden bulanilirim o markayı birinci alixaviende güsel ama

sevillerde bulabilirsin 25 tl bazen bir ojeye o kdr para vermem diyenler oluyor ama inan deyiyor yoksa dedigim gibi yeşille az siyahı karıstırabilirsin

canım tek kat sürersin bu yeşilimsi sen tam böylemi istiyorsun yoksa daha kahverengilimi yada sevillada var 7 tl bundan mı istiyorsun bak burda tırnaklarım iğrenç sen renge odaklan

canım tek kat sürersin bu yeşilimsi sen tam böylemi istiyorsun yoksa daha kahverengilimi yada sevillada var 7 tl bundan mı istiyorsun bak burda tırnaklarım iğrenç sen renge odaklan

you knowcumm tam bu işteeee :allah razı olsun smile'i: katalog gibisin valla her renk, her ton mevcut

Son düzenleme:
bu arada, geçen hafta aldığım ojemi denedim sabah:

alix avien 120, şişedeki hali farklı ışıkta çok farklı çıktı fotolarda, tırnakta hali gün ışığında çok canlı ama güzel anlamda canlı oldu, ben çok sevdim, hem pastel hem canlı oluyor ışığa göre

Eklentiler

• $alix_120_1.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $alix_120_2.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 44
  • $alix_120_3.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 43
katalog you_know kuzum o sevillere var 7 tl al bence o ren chanelin cakması

çok güzel olmuş you_know ya nasıl beceriyorsunuz disklerle mi yapılıyo:26:

Sizinkilerin yanında pek bi sönük kaldı ama yine de eklemek istedim içinde kalmasın :) Telefonla çektiğim için karanlık çıkmış. rakı beyazıyla yaptığım french. Sadece parlatıcı sürmüşüm gibi duruyor fotoda.

çok hoş görünüyor cnm,tırnakların da çok güzel.:80:

teşekkür ederim. mümkün olduğunca bakmaya çalışıyorum tırnaklarıma.Ama en kenar kısımlarından ayrılma oluyor zamanla hani şeytan tırnağı derler ona benzer. Kesim şeklimden kaynaklanıyor zannediyorum ama nedendir bileniniz var mı kızlar?

onları makasla kes sakın elinle cekme yara olur devamlı krem yada vazelin sur tırnak kenarlarına bi sure sonra cıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…