• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

1002011copy.jpg

you knowcum bu şu meşhur bulunamayan pastel mi:1:

Son düzenleme:
pastel 69 di mii, ah işte alix 243 de böyle oldu aynı ama telefonumla o rengi veremiyorum ben :120:

çok hoş bir renk amaaa:69:

bu neyin nesidir, markası-nosu yani :52: ama matlaştırıcılı hali galiba :5: halen kavuşamadım ben matlaştırıcıya rimmel'den alacağım da bir bulsam :5:

olabilir bazen tlfda cıkmıyor chanel paradoxalın cakması bu :27: bak o alttaki mat ojede kendiliginden mat istanbuldaysan historia avm de var gabrini markası 1 tl fln

gabrininin mat serisi çok eskiden de vardı.hatta hatırlıyorum bende iki taneydi,biri pacific serisinden pembe-lila karışımı bişey,diğeri de koyu yeşildi.aranırsa hala bulunabilir diye düşünüyorum:3:

olabilir bazen tlfda cıkmıyor chanel paradoxalın cakması bu :27: bak o alttaki mat ojede kendiliginden mat istanbuldaysan historia avm de var gabrini markası 1 tl fln

:52: nee 1 tl miii hem de kendinden mat :52: ama anadolu yakası'nda nerede bulabilirmmm, bilen beri gelsinnn:120:

gabrini matte serisinden 394 numara..
1002044copy.jpg
]

istiyorummm :84:

gabrininin mat serisi çok eskiden de vardı.hatta hatırlıyorum bende iki taneydi,biri pacific serisinden pembe-lila karışımı bişey,diğeri de koyu yeşildi.aranırsa hala bulunabilir diye düşünüyorum:3:

:84: gabrini gören olursa anadolu yakasında kadıköye yakın yazsın buraya lütfen :5:

ben dün yeşilköy pazarında gördüm hayatımda bulamadıgım ojeleri hemen topladım hepsini:27:

Back