• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotolarınıza Harika Hareketli Efektler Yapın

paylasimin icin tskler tatlim
ingilizce anlamiyorum
ama kesvetmeye calisicam ben seviyorum resimlerle ugrasmayi cünküa.s.

harika ben cok beyendim inan,,,butun gunum benim fotolarla gecicek anlasilandelikafadulden

paylasimin icin tskler tatlim
ingilizce anlamiyorum
ama kesvetmeye calisicam ben seviyorum resimlerle ugrasmayi cünküa.s.

biraz yardımcı olmağa çalışayım gözattan resmini seçip uploada tıkla resmin geldikten sonra üst köşede püskütme işareti olanla açılıp kapanan havai fişeği görüntüsü yapabilirsin renk skalasından rengini ayarlayabilir efeklerin hızını büyüklüğünü ilgili butonlarla ayarlayabilirsin kalp şekline basıp hareketli kalpler oluşturabilirsin ayrıca kalbe bir kez daha basarsan çeşitli pullar elde edebilirsin resmine çizgi efekti verip istersen dalgalandırabilirsin kolay gelsin

443e635_f07042.gif

çok güsel ama resim sitede kayıtlı kalıyo o hoşuma gitmedi yada ben biyerde bi yanlışlık yaptım.

ya arkadaşlar bişey sorucammmm:) ben avatarıma foto yükledim profilde gözüküyo ama başka yerde gözükmüyo nedenkiiisenağlama

alla alla:S ya arkadaşlar smileylerim bile çıkmıyo sen ağlama çok üzgünüm yazıları çıkıyo:))))) ben ne gudubetim böyle:PPP

alla alla:S ya arkadaşlar smileylerim bile çıkmıyo sen ağlama çok üzgünüm yazıları çıkıyo:))))) ben ne gudubetim böyle:PPP

Kullanıcı Paneli'ndei kontrol et derim bazı şeyler kapalı olabilir canım

ben yaptım kaydettim pc ama hareketli olarak kaydetmedi neden yardımcı olabilir misiniz çok begendim ama olmuyor hareketli

Back