- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.380
Nasıl olsun,vakit geçsin diye bekliyorum canım. Sen nasılsın?Nasılsın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl olsun,vakit geçsin diye bekliyorum canım. Sen nasılsın?Nasılsın canım
Çay içerken mi?Ateşten falan mı?deynepnaz sana yazacam.doye parmağımı yaktım
Geçiyor insallah az kaldı canım sağlıkla evine kavusacaksinNasıl olsun,vakit geçsin diye bekliyorum canım. Sen nasılsın?
Tost makinesine bastım parmağı resmen.Allah tan yanık kremi varmis sürdüm hemen aldı yangininiÇay içerken mi?Ateşten falan mı?
Kotu mu ?deynepnaz sana yazacam.doye parmağımı yaktım
Şimdi dindi biraz yangını canım o yanık kremi varya s...n ondan varmış iyikiKotu mu ?
Amin canım,inşallah Allah sana da kolaylık versiGeçiyor insallah az kaldı canım sağlıkla evine kavusacaksin
Bende aynı çocuklar ev işleri telaseler aynı hamd olsun iyiyiz .
Geçmiş olsun canım.Şimdi dindi biraz yangını canım o yanık kremi varya s...n ondan varmış iyiki
Sağolasın canımAmin canım,inşallah Allah sana da kolaylık versi
Geçmiş olsun yine tost mu yapıyorsun:)Tost makinesine bastım parmağı resmen.Allah tan yanık kremi varmis sürdüm hemen aldı yanginini
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım.
Sağol canım yaptım ama bu sefer kendime değil eşimeGeçmiş olsun yine tost mu yapıyorsun:)
Sağolasın canım
Afiyet olsun:)Sağol canım yaptım ama bu sefer kendime değil eşime
Kendime yapmadım ya eşime yoksa ben hiç bu saatte tost yermiyim sümme hasaKukrim bu saatte ne tostu yazacağımda yanık elinle yazma diye yazamıyorum
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım yaa
Sağol canım nasilsin bugünAfiyet olsun:)
Çok geçmiş olsun kuzummTost makinesine bastım parmağı resmen.Allah tan yanık kremi varmis sürdüm hemen aldı yanginini
Sağolasın canım sen nasılsın canımÇok geçmiş olsun kuzumm