C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.060 154.295 898 1 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.021 Minik meleklerim .!.: Hatta diğer 3 kişi altta 6 yazıyor şuan Genişletmek için tıkla... İzleyici olarak kalmayı tercih ediyorlar demek ki
Minik meleklerim .!.: Hatta diğer 3 kişi altta 6 yazıyor şuan Genişletmek için tıkla... İzleyici olarak kalmayı tercih ediyorlar demek ki
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 1 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.022 -cantanem- .!.: Günaydın canım, gözünüz aydın Genişletmek için tıkla... Sağol canım Okul alışverişini tamamladık Hazırız okula Nasılsın,ne var ne yok
-cantanem- .!.: Günaydın canım, gözünüz aydın Genişletmek için tıkla... Sağol canım Okul alışverişini tamamladık Hazırız okula Nasılsın,ne var ne yok
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.164 302.799 698 1 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.023 -cantanem- .!.: İzleyici olarak kalmayı tercih ediyorlar demek ki Genişletmek için tıkla... Hep izleyici kalsınlar o zaman bizi izlesinler
-cantanem- .!.: İzleyici olarak kalmayı tercih ediyorlar demek ki Genişletmek için tıkla... Hep izleyici kalsınlar o zaman bizi izlesinler
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.164 302.799 698 1 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.024 _CaNanSu_ .!.: Sağol canım Okul alışverişini tamamladık Hazırız okula Nasılsın,ne var ne yok Genişletmek için tıkla... Hay masallaj ben daha büyük oğlana forma bile almadım
_CaNanSu_ .!.: Sağol canım Okul alışverişini tamamladık Hazırız okula Nasılsın,ne var ne yok Genişletmek için tıkla... Hay masallaj ben daha büyük oğlana forma bile almadım
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.060 154.295 898 1 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.025 Mesaj kısmında taslağı kaydet diye bi seçenek olsaydı keşke. Kategori açılınca hemen gönderirdim Nevreste ye
Mesaj kısmında taslağı kaydet diye bi seçenek olsaydı keşke. Kategori açılınca hemen gönderirdim Nevreste ye
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 1 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.026 BirTutamMutluluk20 .!.: annem bize gelmez ya bu haliyi serersem evde oyuncak falan gorunce ben gidiyorum afakanlar basti diyo Biraz ara vereyim size de bana da iyi gelir Cok tesekkur ederim Siz yatin daha ben tarifimi aldim bilemdimi Nevreste Genişletmek için tıkla... Tebrik ederim şampiyon
BirTutamMutluluk20 .!.: annem bize gelmez ya bu haliyi serersem evde oyuncak falan gorunce ben gidiyorum afakanlar basti diyo Biraz ara vereyim size de bana da iyi gelir Cok tesekkur ederim Siz yatin daha ben tarifimi aldim bilemdimi Nevreste Genişletmek için tıkla... Tebrik ederim şampiyon
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.060 154.295 898 1 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.027 _CaNanSu_ .!.: Sağol canım Okul alışverişini tamamladık Hazırız okula Nasılsın,ne var ne yok Genişletmek için tıkla... Ne hızlısınız, maşallah. Bizde iyiyiz canım. Çocuklar sabahın ilk ışıkları ile kalkıyorlar. Gözüm maviden kırmızıya döndü artık Sen nasılsın
_CaNanSu_ .!.: Sağol canım Okul alışverişini tamamladık Hazırız okula Nasılsın,ne var ne yok Genişletmek için tıkla... Ne hızlısınız, maşallah. Bizde iyiyiz canım. Çocuklar sabahın ilk ışıkları ile kalkıyorlar. Gözüm maviden kırmızıya döndü artık Sen nasılsın
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 1 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.028 Minik meleklerim .!.: Hay masallaj ben daha büyük oğlana forma bile almadım Genişletmek için tıkla... 3 haftadır Bursa’daydım Öğretmen 3-4 gün önce ihtiyaç listesi göndermişti... Hemencecik tamamladım... Küçük bir yerde yaşıyoruz... Buraya bırakmak istemedim ihtiyaçları
Minik meleklerim .!.: Hay masallaj ben daha büyük oğlana forma bile almadım Genişletmek için tıkla... 3 haftadır Bursa’daydım Öğretmen 3-4 gün önce ihtiyaç listesi göndermişti... Hemencecik tamamladım... Küçük bir yerde yaşıyoruz... Buraya bırakmak istemedim ihtiyaçları
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.164 302.799 698 1 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.029 BirTutamMutluluk20 .!.: O zamanlar anlayişsiz miydim yaniazucuk kavgaci olmus ola bilirimonlar da link dagitmasaymis Genişletmek için tıkla... ben link dağıtmak yasa olduğunu bilmiyorum da dağıtan için demiştim iyi işte hepimizi düşünüyor falan kukrim27 .!.: Dokulenleri kamufle eder bence gayet kullanisli Genişletmek için tıkla... aynı benim kafadan yaaaa _CaNanSu_ .!.: 3 haftadır Bursa’daydım Öğretmen 3-4 gün önce ihtiyaç listesi göndermişti... Hemencecik tamamladım... Küçük bir yerde yaşıyoruz... Buraya bırakmak istemedim ihtiyaçları Genişletmek için tıkla... Bizim öğretmen sadece ödevleri tamamlayın diye msj attı daha söylemedi listeyi
BirTutamMutluluk20 .!.: O zamanlar anlayişsiz miydim yaniazucuk kavgaci olmus ola bilirimonlar da link dagitmasaymis Genişletmek için tıkla... ben link dağıtmak yasa olduğunu bilmiyorum da dağıtan için demiştim iyi işte hepimizi düşünüyor falan kukrim27 .!.: Dokulenleri kamufle eder bence gayet kullanisli Genişletmek için tıkla... aynı benim kafadan yaaaa _CaNanSu_ .!.: 3 haftadır Bursa’daydım Öğretmen 3-4 gün önce ihtiyaç listesi göndermişti... Hemencecik tamamladım... Küçük bir yerde yaşıyoruz... Buraya bırakmak istemedim ihtiyaçları Genişletmek için tıkla... Bizim öğretmen sadece ödevleri tamamlayın diye msj attı daha söylemedi listeyi
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 1 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.030 -cantanem- .!.: Ne hızlısınız, maşallah. Bizde iyiyiz canım. Çocuklar sabahın ilk ışıkları ile kalkıyorlar. Gözüm maviden kırmızıya döndü artık Sen nasılsın Genişletmek için tıkla... Ayy kıyamam Zor tabi bebek bakımıyla ilgilenmek... Birde yanında yardımcı olabilecek kimse yoksa... Bende iyiyim canım Eşim nöbetçi bugün... Ona kahvaltı hazırlamak için kalktım yoksa kalkmazdım
-cantanem- .!.: Ne hızlısınız, maşallah. Bizde iyiyiz canım. Çocuklar sabahın ilk ışıkları ile kalkıyorlar. Gözüm maviden kırmızıya döndü artık Sen nasılsın Genişletmek için tıkla... Ayy kıyamam Zor tabi bebek bakımıyla ilgilenmek... Birde yanında yardımcı olabilecek kimse yoksa... Bende iyiyim canım Eşim nöbetçi bugün... Ona kahvaltı hazırlamak için kalktım yoksa kalkmazdım
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.060 154.295 898 1 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.031 _CaNanSu_ .!.: Ayy kıyamam Zor tabi bebek bakımıyla ilgilenmek... Birde yanında yardımcı olabilecek kimse yoksa... Bende iyiyim canım Eşim nöbetçi bugün... Ona kahvaltı hazırlamak için kalktım yoksa kalkmazdım Genişletmek için tıkla... Malesef öyle, biraz büyüyünce rahatlarım 2 ayımız bitti şükür. Fedakar eş başka oluyor tabii Kolay gelsin
_CaNanSu_ .!.: Ayy kıyamam Zor tabi bebek bakımıyla ilgilenmek... Birde yanında yardımcı olabilecek kimse yoksa... Bende iyiyim canım Eşim nöbetçi bugün... Ona kahvaltı hazırlamak için kalktım yoksa kalkmazdım Genişletmek için tıkla... Malesef öyle, biraz büyüyünce rahatlarım 2 ayımız bitti şükür. Fedakar eş başka oluyor tabii Kolay gelsin
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 1 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.032 -cantanem- .!.: Malesef öyle, biraz büyüyünce rahatlarım 2 ayımız bitti şükür. Fedakar eş başka oluyor tabii Kolay gelsin Genişletmek için tıkla... Maşallah maşallah Aynen öyle
-cantanem- .!.: Malesef öyle, biraz büyüyünce rahatlarım 2 ayımız bitti şükür. Fedakar eş başka oluyor tabii Kolay gelsin Genişletmek için tıkla... Maşallah maşallah Aynen öyle
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 1 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.033 Nevom Nevreste
Kirmizi pabuc Nirvana Kayıtlı Üye 31 Aralık 2017 12.133 32.162 548 36 1 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.034 Günaydın
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.164 302.799 698 1 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.035 Kirmizi pabuc .!.: Günaydın Genişletmek için tıkla... Ben o konuştuğumiz şeyi unutuum ya dur bir döneyim
Kirmizi pabuc .!.: Günaydın Genişletmek için tıkla... Ben o konuştuğumiz şeyi unutuum ya dur bir döneyim
Kirmizi pabuc Nirvana Kayıtlı Üye 31 Aralık 2017 12.133 32.162 548 36 1 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.036 Minik meleklerim .!.: Ben o konuştuğumiz şeyi unutuum ya dur bir döneyim Genişletmek için tıkla... He hallettik canım biz
Minik meleklerim .!.: Ben o konuştuğumiz şeyi unutuum ya dur bir döneyim Genişletmek için tıkla... He hallettik canım biz
pinkpantera Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Nisan 2019 1.550 4.136 83 1 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.037 s Minik meleklerim .!.: 5kullanici var hadi hadi çıkın ortaya pusuda bekleyenler kulübü Genişletmek için tıkla... gunaydin canim
s Minik meleklerim .!.: 5kullanici var hadi hadi çıkın ortaya pusuda bekleyenler kulübü Genişletmek için tıkla... gunaydin canim
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.349 107.602 598 1 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.038 BirTutamMutluluk20 .!.: deynepnaz nerdesin neen tebrik etmiyon benigel de accik hava atam sana Genişletmek için tıkla... Ne havası atıyorsun, benim gibi mütevazi olsana Hem neyin havası daha 400 bile olamamışsın
BirTutamMutluluk20 .!.: deynepnaz nerdesin neen tebrik etmiyon benigel de accik hava atam sana Genişletmek için tıkla... Ne havası atıyorsun, benim gibi mütevazi olsana Hem neyin havası daha 400 bile olamamışsın
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.164 302.799 698 1 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.039 Kirmizi pabuc .!.: He hallettik canım biz Genişletmek için tıkla... Sorun yok dimi
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.349 107.602 598 1 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.040 Hayırlı sabahlar olsun Hepinizi çok özledim Evime geldim Şimdi buradayken yeni kategori açılmasın