- 13 Haziran 2017
- 333
- 403
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyu canım kategori yarın açılacak:)Nevreste konuları sen mi taşıdın? Yoksa, kazen mi? Uyuyayım mı uyumayayım mı? Kategori açılacak mı?
Tamam canım. O zaman ben yatayım.Uyu canım kategori yarın açılacak:)
Hayırlı gecelerTamam canım. O zaman ben yatayım.
Hayırlı geceler
O kadar heyecan yaptımUyu canım kategori yarın açılacak:)
Ben size yarın demiştim:)O kadar heyecan yaptım
Günaydın canım, gözünüz aydınGünaydın...
Sonunda evimdeyim
Sesleri de çıkmıyor degil mi5kullanici var hadi hadi çıkın ortaya pusuda bekleyenler kulübü
annem bize gelmez ya bu haliyi serersem evde oyuncak falan gorunce ben gidiyorum afakanlar basti diyoBen yerden kalkmam sürekli başka bir şey var mı acaba diye toparlarımGerçi beyaz halılarımdan iyidir
Biraz ara vereyim size de bana da iyi geliryine yarışırız canım katılmayacakmısn yoksa bizi sensiz bırakma
Cok tesekkur ederimTebrik ederim ☺
Siz yatin daha ben tarifimi aldim bilemdimi NevresteNevreste konuları sen mi taşıdın? Yoksa, kazen mi? Uyuyayım mı uyumayayım mı? Kategori açılacak mı?
Evet evet yokmuş gibi davranıyorlar vay hain domdomlar cSesleri de çıkmıyor degil mi
Sıkıntı yok, senden zarar gelmezannem bize gelmez ya bu haliyi serersem evde oyuncak falan gorunce ben gidiyorum afakanlar basti diyo
Biraz ara vereyim size de bana da iyi gelir
Cok tesekkur ederim
Siz yatin daha ben tarifimi aldim bilemdimi Nevreste
Benim annemde ben ona gidince burası aynı senin ev gibi oldu hemen alistiriyorsun bizi diyorannem bize gelmez ya bu haliyi serersem evde oyuncak falan gorunce ben gidiyorum afakanlar basti diyo
Biraz ara vereyim size de bana da iyi gelir
Cok tesekkur ederim
Siz yatin daha ben tarifimi aldim bilemdimi Nevreste
ÖyleEvet evet yokmuş gibi davranıyorlar vay hain domdomlar c
Sen ben cantanem eeee iki kişi nerdeÖyle
Tarif var işin ucunda