Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O anlamda yazmamıştım aslında şans ya ben buradayken açılır anlamında yazmıştım.
Bu kategori de zor biraz. Temizlik işim yok ta, kışlık hazırlığı hiç yapmadım fasulye, menemen vs, okullar da açılıyor yoğun geçer bu ayp
Kızlar beni affedin çok alakasız bir konu da soru soruyorum ama cevap alamadım diğer topiklerde henüz.hamileliğiniz boyunca alaturka WC mi kullandınız yoksa klozetmi
Kızlar beni affedin çok alakasız bir konu da soru soruyorum ama cevap alamadım diğer topiklerde henüz.hamileliğiniz boyunca alaturka WC mi kullandınız yoksa klozetmi
İlk alaturka kullandım, kayınpeder kanser tedavisi görüyordu. Klozeti o kullandı baya bi süre. Sonra ben kanama yaşayınca o digerini kullandı biz klozet.
Klozet tabiki. Digerinde eğil kalk olmuyor, özellikle karnın büyüyünce
İlk alaturka kullandım, kayınpeder kanser tedavisi görüyordu. Klozeti o kullandı baya bi süre. Sonra ben kanama yaşayınca o digerini kullandı biz klozet.
Klozet tabiki. Digerinde eğil kalk olmuyor, özellikle karnın büyüyünce
Ondan mı oldu bilmiyorm ama wc de adet kanaması gibi geldi. 30 uncu haftaydı. Bide diger ogluma tuvalet eğitimi verdim. Hepsi bir arada, eğil kalk olmuyor