- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.578
Ne havası atıyorsun, benim gibi mütevazi olsana
Hem neyin havası daha 400 bile olamamışsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne havası atıyorsun, benim gibi mütevazi olsana
Hem neyin havası daha 400 bile olamamışsın
Neden katılmayacak misinHayırlı sabahlar olsun
Hepinizi çok özledim
Evime geldim
Şimdi buradayken yeni kategori açılmasın
Yok canım İzmir de bulduk Dr. Salı ameliyat olacak inşallahSorun yok dimi
Seni Nomıssız beni zayıf yerimden vurdunEki Görüntüle 2303335 gel hele çay dokeyim
O anlamda yazmamıştım aslında şans ya ben buradayken açılır anlamında yazmıştım.Neden katılmayacak misin
Börek yaptım, aklım burda elim hamurda. Bakamıyorum da, neyseki açılmamışBir pazar sabahı buraları böyle kalabalık görmek de nasipmiş
Saat 12 de dışarı çıkıyoruz konu geldi geldi yoksa bende tarifsiz kalanlardan olacağım
Börek yaptım, aklım burda elim hamurda. Bakamıyorum da, neyseki açılmamış
Bende dizmana yaptım pikniğe gideceğiz kaldı benim et yemegimBörek yaptım, aklım burda elim hamurda. Bakamıyorum da, neyseki açılmamış
ben börek sen kısır, altın günü yapıyoruz mübarekBende kısır yapıyorum
Bir gözüm burda
İyi eğlenceler. Ellerine saglık :)Bende dizmana yaptım pikniğe gideceğiz kaldı benim et yemegim
Takip et deyince geliyor, evet. Konu açtığımız sayfadan takibe alman lazımBişey diyeceğim size konu açılınca bildirim geliyo mu?
Rica etsem bana link atar mısınTakip et deyince geliyor, evet. Konu açtığımız sayfadan takibe alman lazım
İlk alaturka kullandım, kayınpeder kanser tedavisi görüyordu. Klozeti o kullandı baya bi süre. Sonra ben kanama yaşayınca o digerini kullandı biz klozet.Kızlar beni affedin çok alakasız bir konu da soru soruyorum ama cevap alamadım diğer topiklerde henüz.hamileliğiniz boyunca alaturka WC mi kullandınız yoksa klozetmi
Hadi yaa alaturka kullandın diye mi kanama oldu? Kaç hafta kullandın peki alaturkayı?İlk alaturka kullandım, kayınpeder kanser tedavisi görüyordu. Klozeti o kullandı baya bi süre. Sonra ben kanama yaşayınca o digerini kullandı biz klozet.
Klozet tabiki. Digerinde eğil kalk olmuyor, özellikle karnın büyüyünce
Rica etsem bana link atar mısın
Burayı takipteyim ama diğer konuda mj gelmemiştiYemekteyiz, Benim Mutfağım
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.www.kadinlarkulubu.com
Ondan mı oldu bilmiyorm ama wc de adet kanaması gibi geldi. 30 uncu haftaydı. Bide diger ogluma tuvalet eğitimi verdim. Hepsi bir arada, eğil kalk olmuyorHadi yaa alaturka kullandın diye mi kanama oldu? Kaç hafta kullandın peki alaturkayı?