- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ablacım bizim yerimize de eğlen bol bol biz köyde koyun kuzu köydeyizSelamlar gençlik didimdeyim hava çok sıcak akşam üstü denize daldım hemen..
Hepinixin bayramı kutlu olsun nice mutlu bayramlara.
Benim kız acı falan demiyor icior zaten ona iciririmMiniğim show kısmı bitince hemen klasik usül cezveden fincana alınır bence. Sorun olmaz.
Seninde kutlu olsun iyi tatiller ablacimSelamlar gençlik didimdeyim hava çok sıcak akşam üstü denize daldım hemen..
Hepinixin bayramı kutlu olsun nice mutlu bayramlara.
Hiç bayram modunda değiliz: )Nevreste benim bayram ilk gün bitti seninki hala bitmedi mi
Ne ara Malatya ya geçtinHiç bayram modunda değiliz: )
Kayınvalidemlerin bahcedeydik eve yani annemlere geçiyoruz: )
Dün gece geldim:)Ne ara Malatya ya geçtin
İyi yapmışsınız canım, sizede iyi gelir. :)Dün gece geldim:)
Öyle canım sağolİyi yapmışsınız canım, sizede iyi gelir. :)
Güzel,okul öncesi çocuklara da iyi gelir. :) Bize bu sene tatil yokÖyle canım sağol
Eşim yıllık iznini aldı 2 hafta buradayız.Biraz kafamızı dağıtırız:)
Aynen canımGüzel,okul öncesi çocuklara da iyi gelir. :) Bize bu sene tatil yok
Güle güle otursunlar. Evet, bebek küçük olduğu için. Biraz büyümeyince gitmem bir yere. Küçük bebekle olmuyor. En çok evinde rahat ediyorsun. Zaten aileler yeni gitti. :)Aynen canım
Anneler yeni eve taşındılar .Farklı ortam değişik geldi:)
Bebek kucuk olduğu için mi?
Sağol canımGüle güle otursunlar. Evet, bebek küçük olduğu için. Biraz büyümeyince gitmem bir yere. Küçük bebekle olmuyor. En çok evinde rahat ediyorsun. Zaten aileler yeni gitti. :)
Aynen, kafa dinlemeye çok ihtiyacım var. Üzerimden yorucu bir kış geçtiSağol canım
Aynen en iyisi bu süreci evde geçirmek: )
Yeni yalnız kaldınız biraz kafanızı dinleyin
Çok haklısınAynen, kafa dinlemeye çok ihtiyacım var. Üzerimden yorucu bir kış geçti
Evet, aynen öyle. :)Çok haklısın
Seneye büyürler gidersiniz:)
Mutlu tatiller canımÖyle canım sağol
Eşim yıllık iznini aldı 2 hafta buradayız.Biraz kafamızı dağıtırız:)
sende miKonumu açtım, hayırlı olsun Nevreste