Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merkezde ablacım:)Eşin merkezde filan değilmi,sanki dağ başı oralar.
Bizdede öylerydi rütbe ve göreve göre oluyordu tayinler birde başarı durumu tabi.
Aynen hepsi ilkokul çağına gelsin benimkilerin o zamana kadar parada birikirTamam süper olurPara biriktirelim çocukları babaya satalım
Hakikaten Canınızı seveyim
Seninkiler o yaşana gelene kadar benim kızlar üniversiteye gider:)Ohhhh ben rahat olurum:)Aynen hepsi ilkokul çağına gelsin benimkilerin o zamana kadar parada birikir
Hakikaten Canınızı seveyim
Bende babanelerine bırakırım istiyor zaten hep kalsinlarSeninkiler o yaşana gelene kadar benim kızlar üniversiteye gider:)Ohhhh ben rahat olurum:)
İyi o zaman gün belirleyelimBende babanelerine bırakırım istiyor zaten hep kalsinlar
O zaman iş bölümü yapılacak bir kısım yemek,bir kısım bulaşık,bir kısım çamaşır,diğerleri ev temizliği:)Boş oturmak yok
Tamam nenem sen baş üstündesinBen yaşlıyım ona göreee ancak yer içerim
Tamam bana uyarİyi o zaman gün belirleyelim
2023 nasıl olur
Hayırlısı bakalım bizi neler bekliyorTamam bana uyar
Hayırlısı tabi inşallah varirsak o zamana konuşuruz yine 2019 da böyle böyle demistik diyeHayırlısı bakalım bizi neler bekliyor
Belki beni bırakıp gidersiniz
İnşaallah canımHayırlısı tabi inşallah varirsak o zamana konuşuruz yine 2019 da böyle böyle demistik diye
Oyyyy severim seniii
Tüm çaylar kayfeler senden zaten ben mi yapacağım yaşlı başlı kadınBende gelebilümüyüüüm kayfeler benden