Güzel olmuşAy meraktan uyuyamayiz bana özelden at bir tane nede olsa hemseriyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel olmuşAy meraktan uyuyamayiz bana özelden at bir tane nede olsa hemseriyiz
Ne kadar güzel mesela uzay kadar miGüzel olmuş
Çok bir şey söylemeyeyim kendiniz kafanızda büyütünNe kadar güzel mesela uzay kadar mi
Bu benim aklima niye hic gelmediKardeşine söyle gelirken getirsin :)Hiç merak etmedin mi:)Nescafe ile kıyaslanamaz:)
Hani o tescilli ya o yuzden aklima o geliyoGelsin görelim:)Bence tek ondan korkma daha ne bombalarım var
Kardeşine söyle getirsin kahveyi afiyetle iç ama bize fikrini söyle:)Bu benim aklima niye hic gelmedi
Hani o tescilli ya o yuzden aklima o geliyo
Kimin nazarı değdi acabaKardeşine söyle getirsin kahveyi afiyetle iç ama bize fikrini söyle:)
Biraz aksilikler olmuş canı sıkılmış,istediği gibi olmamış falan:)Nazar ettik kızcağıza
Benim değilKimin nazarı değdi acaba
İlk isim kardesim gelince kahveyi getirtip yorum atmak olacak nevo:)Kardeşine söyle getirsin kahveyi afiyetle iç ama bize fikrini söyle:)
Biraz aksilikler olmuş canı sıkılmış,istediği gibi olmamış falan:)Nazar ettik kızcağıza
Benimde değilBenim değil
Hele benim hic degilBenim değil
Hem bizim gönderdiğimiz fincanı kullanmış olursun:)İlk isim kardesim gelince kahveyi getirtip yorum atmak olacak nevo:)
Blue perii de guzel yapmamisti gorduk onu da
Ama pastacı pasta yapmazsa olur mu
Yarın birfe cuma sağlık ocakları açık mı acaba biliyor musunuz
Açıktır canım 9 gün tatil yok ki:)
Bizim.dr a randevuya girdim.yok diyorda herhalde bizimki izinde o zaman
Şu tiroidlere baktircam gene uc ay demişti ya Dr dua et yine normal çıksın
Kim oBenimde değil
Birini tahmin ediyorum ama.
Neyse nasip ne diyelim:)Hele benim hic degil
Teşekkür ederim orti öyleymişYarın ve cuma açık
Göçmen misin Biz sabah akşam iceriz Türk kahvesi
Valla ben değilim
Nerdenin gocmenisin canımEvet göçmenim
Yok canım tatil edilmedi:)Belki doktorlar izinlidir onu bilmem ama tatil edilmedi:)Mossad gibi olurdu aslında
Yarın ve cuma açık
Eeee üniversite randevularında resmi tatil gösteriyor haftaya perşembe ve cumayı, muayene almıyorlar
Bende alamadım 16sına tiroit ilacım bitiyor
Benimde 2 ayda bir, ilaç kullanıyorum