- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazen onaylıyor, nevoş düzenliyor. Kilidi Nevreste acacak. Bi kere de minik yapmıştı öyle. Tarifi yazıp resimi sonra yüklenmişti Tenceresiz kaldim anneYaa acmasamıydımmm acaba kabak gbi kaldı orda kazen hemen onaylamasa barı
Evet künefe yapmıştım sanki ozaman :))Kazen onaylıyor, nevoş düzenliyor. Kilidi Nevreste acacak. Bi kere de minik yapmıştı öyle. Tarifi yazıp resimi sonra yüklenmişti Tenceresiz kaldim anne
AynenEvet künefe yapmıştım sanki ozaman :))
Yok canım geçen yıl kabul etmedik:)Nevreste aklimdayken sorayim, ciğerde et yemeklerine giriyor mu
Giriyorsa kimse kapmadan alayim , sonuncuda olsa yediğim kâr kalır
Aha da geldi iki gözümün çiçeğiYok canım geçen yıl kabul etmedik:)
Geldim ciğerimAha da geldi iki gözümün çiçeği
Geleyim el atayım istersenAyyy evi mok götürüyor ben pastayı ne zaman yapsam diye düşünüyorum herkes hervun arıyor temizliği ne yaptın bitirdin mi diye kimsenin geleyim dediği yok dertliyim aaa dostlar
Vallaha mi yani yine nevo ya emanetiZ yetiş bacımız medarı iftarimiz valla millet sayfayı yenileyip duruyordur foto cıkcak diye artıkKazen onaylıyor, nevoş düzenliyor. Kilidi Nevreste acacak. Bi kere de minik yapmıştı öyle. Tarifi yazıp resimi sonra yüklenmişti Tenceresiz kaldim anne
Ek yetmez tekme tokat girnek lazımGeleyim el atayım istersen
Kurbanın ilk günü ham yaparımYok canım geçen yıl kabul etmedik:)
Yorgun’um canım sen nasılsınYoulost16 nasilsin canim
Ogmfff bir ciğer soğan domates olsada yisekGeldim ciğerim
İyiyim hamd olsun canımYorgun’um canım sen nasılsın
Çok güzel oluyor be ilk gün ..ben arife günü lavaş yapıyorum ufffffKurbanın ilk günü ham yaparım